اخبار عمومی
اعلام وصول 2
214057
تاریخ انتشار: 1397/05/16 01:13
محمدعلی وکیلی از روزنامه نگاران برجسته و از فرزندان شایسته و توانمند دیار زاگرس (استان کهگیلویه و بویراحمد) است که بعنوان نماینده تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت

عصرجهان-محمدعلی وکیلی از روزنامه نگاران برجسته و از فرزندان شایسته و توانمند دیار زاگرس (استان کهگیلویه و بویراحمد) است که بعنوان نماینده تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت اما بعضا مورد هجمه رسانه‌ای قرار می‌گیرد و اهداف این رسانه‌ها از انتشار این مطالب مشخص نیست.
بدون شک "وکیلی" یکی از توانمندترین و موثرترین نمایندگان مجلس دهم می‌باشد.
سایت رویداد۲۴ طی یاداشتی با عنوان"مسئولیت سنگین مدیریتی برای اعضای خانواده وکیلی" نوشت: محمدعلی وکیلی از جمله نمایندگان خوششانس مجلس است. او که این روزها شدیدا سرگرم نوشتن نامه و امضا جمع کردن برای تغییر کابینه روحانی است، حالا مورد انتقاد برخی از حامیان دولت قرار گرفته است. آنها معتقدند هربار که وکیلی از دستگاهی انتقاد کرده است، در نهایت با انتصاب یکی اقوام یا نزدیکانش در یک مسئولیت رده بالای مدیریتی، این اعتراض فروکش کرده است. اقوام وکیلی البته از شماره خارج هستند. برادر، برادرزاده و فرزند در بعضی شرکت‌ها پست‌های مدیریتی گرفته‌اند.

وکیلی می‌گوید فرزند کوچکش بدون اجازه او وارد هیات مدیره یکی از شرکت‌های شستا زیرمجموعه وزارت کار شده و او بعد از شنیدن این موضوع عصبانی شده است! البته وکیلی درباره فرزند دیگرش سکوت کرده و نگفته او چگونه عضو هیات مدیره و مدیر ارشد یک شرکت پتروشیمی شده و آیا او هم بدون اجازه بوده یا خیر!
بررسی سوابق فرزندان، برادران و برادرزاده‌های وکیلی نشان می‌دهد در این چند سال که وکیلی نماینده مجلس بوده، خویشاوندان وکیلی با قرار گرفتن در مسئولیت‌های کلان مدیریتی، بارها او را عصبانی کرده‌اند! وکیلی رسانه‌ای شدن این مسائل را توطئه و حاشیه خوانده است. نکته جالب اینکه بعضی از این افراد گرایش تند اصولگرایی دارند و با رهبران جریان اصولگرا در یاسوج نشست و برخاست زیادی دارند.
رسانه‌های نزدیک به وکیلی (به خصوص روزنامه ابتکار جنوب که در یاسوج منتشر می‌شود) بارها در برابر موج انتقادها اصرار داشته که مهدی، داراب، هادی، محمد، راضیه، پویا و امین صرفا به خاطر شایستگی در مسئولیت‌های مدیریتی قرار گرفته‌اند. ادعایی که اگرچه مورد پذیرش جامعه نیست، اما همزمانی این انتصاب‌ها با دوران نمایندگی محمدعلی وکیلی، باعث به وجود آمدن این شائبه و سوءظن شده که او با طرح سوال و استیضاح از وزرا در صدد تحقق منافع شخصی و قوم قبیله‌ای خود است یا منافع کشور؟
به لطف رای مردم در این دو سال و نیم که وکیلی نماینده تهران شده است، اگر مشکل اشتغال برای جوانان شایسته و متخصص کشور حل نشده ولی لااقل برای بخش اعظمی از اعضای خانواده آقای نماینده مرتفع شده است.
جدول زیر بعضی از مهمترین مشاغل را در این خانواده نشان می‌دهد. یک جستجوی ساده اینترنتی نشان می‌دهد قبل از این انتصابات محمد علی وکیلی از دستگاه مربوطه انتقاد کرده است.

 

البته همین رسانه رویداد 24 در گزارشی دیگر با تیتر"بچه جوادیه زیر تیغ استیضاح/ بررسی گرایش نمایندگان استیضاح‌کننده وزیر کار" نوشت: در یک‌سال، سه بار ربیعی برای گرفتن رای اعتماد به مجلس رفته و دو بار از استیضاح گذر کرده است. آخرین بار فقط یک رای توانست ربیعی را در خانه ملت حفظ کند. حالا فشار روی وزیر کار از همیشه بیشتر است. با این حال ترکیب نمایندگان استیضاح کننده ربیعی نشان می‌‌دهد اکثریت آنان از نمایندگان فراکسیون زاگرس‌نشین‌ها هستند؛ نمایندگانی که قومیت لر و کرد دارند. به نظر می‌رسد تاجگردون و وکیلی که نفوذ بالایی در این مناطق دارند، بیشترین تاثیر را در انجام استیضاح ربیعی داشته‌اند. آنگونه که آنها گفته‌اند دلیل استیضاح، موضوع اشتغال جوانان و افزایش بیکاری در مناطق محروم و مرزی بوده است.
نمایندگان مخالف استیضاح ربیعی استدلال آورده‌اند که طرح استیضاح از کمیسیون به صحن نرفته و حق دفاع در کمیسیون اجتماعی از  ربیعی گرفته شده است بنابراین فرایند استیضاح غیر قانونی است. آنها در نامه‌ای به علی لاریجانی درخواست کرده‌اند در این تصمیم تجدید نظر شود، با اینهمه گویا تجدیدنظر در کار نباشد و علی ربیعی روز چهارشنبه برای سومین بار برای استیضاح در مجلس حاضر شود.
جدول زیر استیضاح کنندگان ربیعی را نشان می‌دهد؛ افرادی که روز چهارشنبه جدالی سخت با حامیان ربیعی به رهبری علیرضا محجوب، نادر قاضی‌پور و سهیلا جلودارزاده خواهند داشت:

لذا به خوبی می توان دریافت که علت"هجمه های رسانه ای به محمدعلی وکیلی" چیست"



کانال تلگرام عصر جهان


ناشناس
|
Iran
|
1397/05/16 01:45
  +0

  -0
پاسخ
از ربیعی درباره فشار نمایندگان برای شستا بپرسید
او به جریان افتادن دوباره استیضاح علی ربیعی، وزیر کار اشاره می‌کند و می‌گوید: اگر مدیریت ربیعی ضعیف است قطعا باید با او برخورد شود، اما بحث استیضاح به این خاطر است که نمایندگان می‌خواهند هیات مدیره شرکت‌های وابسته به شستا زیر نظر آن‌ها باشد. خصوصی از ربیعی سوال کنید که چقدر به تو فشار می‌آورند. همین مجلس به آقای ربیعی رای داده است. اگر او کار خلافی انجام داده پرونده اش را به قوه قضاییه بدهند. اما ربیعی زیر بار نماینده‌ای که می‌خواهد خواهرزاده، شوهر عمه یا اعضای ستاد انتخاباتی اش عضو هیات مدیره شستا شود نمی‌رود. نماینده حتی در حوزه انتخابیه‌اش می‌خواهد معاون مالی و اداری آموزش و پرورش را تغییر دهد.‌ ای کاش سازمان‌های اطلاعاتی این بی‌انضباطی را در بیاورند و شورای نگهبان بر این اساس نمایندگان را قضاوت کند؛ بنابراین مجلس خودش به شدت مقصر است که نمونه آن قانون بودجه سال ۹۷ است که برای دولت تعهد جدید ایجاد می‌کند. در حالی که اگر ما هیچ پروژه جدید عمرانی را شروع نکنیم، تمام شدن پروژه‌های نیمه کاره کشور ۲۰ سال طول می‌کشد.
پازوکی ادامه می‌دهد: برخی نمایندگان برای رفتن به مجلس دو میلیارد تومان خرج می‌کنند. در حالی که کل حقوق نمایندگان در طی چهار سال زیر ۵۰۰ میلیون تومان است. مگر کسی دیوانه است برای ۵۰۰ میلیون تومان حقوق، دو میلیارد هزینه کند؟ خب مشخص است که چنین نماینده‌ای دنبال رانت است. اکثر نمایندگان مجلس یک سری خرده فرمایش دارند.
رانت خوار حیا کن رهاکن
|
Iran
|
1397/05/16 10:04
  +0

  -0
پاسخ
انشالله پوزه تاجگردون و وکیلی که تنها برای خانواده بر ربیعی پاک دست میتازند و من انم که رستم بود پهلوان بازی در میارن و یک سناریوی تکراری را برای در اوردن ادای بیداری و گرفتن رانت خانوادگی را ادامه میدهند به خاک مالیده خواهد شد .

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*