اخبار عمومی
اعلام وصول 2
301497
تاریخ انتشار: 1399/07/09 16:19
عباسی در تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی؛
حدود 106 هزار نفر نیروی پیمانکاری، حدود 34 هزار نفر نیروی قرارداد موقت، حدود 64 هزار نفر نیروی رسمی و 850 نفر نیروی قرارداد معین در مجموعه وزارت نفت مشغول به کار هستند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مصوبات جلسه امروز کمیسیون متبوعش، گفت: مقرر شد؛ به تدریج و در مدت زمان معقول وضعیت پرسنل موجود وزارت نفت ساماندهی شود.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت‎وگو با  خانه ملت، در تشریح جلسه امروز(سه‌شنبه 8 مهرماه) کمیسیون متبوع خود از حضور معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت خبر داد و گفت: مینو در این نشست خدمات صورت گرفته  برای کارکنان وزارت نفت در سراسر کشور و انسجام وضعیت آنها را تشریح کرد.

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: حدود 106 هزار نفر نیروی پیمانکاری، حدود 34 هزار نفر نیروی قرارداد موقت، حدود 64 هزار نفر نیروی رسمی و 850 نفر نیروی قرارداد معین در مجموعه وزارت نفت مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه در این نشست صحبت‌های معاون منابع انسانی وزارت نفت و نماینده نیروهای قرارداد موقت استماع شد، افزود: مقرر شد؛ پرسنل دارای شغل مشابه و مدارک یکسان تعیین تکلیف شوند و درصورت امکان به آن‌ها پست شغلی داده و مطابق با رسمی‌ها و قراردادهای معین با آن‌ها برخورد شود.
عباسی افزود: همچنین با استفاده از قوانین موجود کشور برای فعالیت های موقت، کارها به صورت پروژه‌ای به پیمانکار سپرده شود، مثلا با پرسنل به کار گرفته شده در شرکت‌های تخصصی مرتبط با وزارت نفت یا شرکت‌های خدماتی، براساس قانون کار برخورد کنند تا این مهم سنگ بنایی برای برخورد درست با نیروی انسانی در کشور شود.
این نماینده مجلس با بیان اینکه همچنین مقرر شد؛ به تدریج و در مدت زمان معقول وضعیت پرسنل موجود وزارت نفت ساماندهی شود، اظهارکرد: جلسه بعدی کمیسیون انرژی با معاون منابع انسانی وزیر نفت 8 آبان برگزار خواهد شد و در این فاصله گزارش این معاونت اخذ شده و جمع‌بندی می‌شود، البته درصورت لزوم وزیر نفت در کمیسیون حضور خواهد یافت تا تکلیف پرسنل این وزارتخانه مشخص شود.
وی به دستور کار دیگر کمیسیون انرژی اشاره کرد و گفت: همچنین مباحث مرتبط با حوزه سلامت در وزارت نفت مورد بررسی قرار گرفت این در حالی است که مجلس وزارت نفت را مسئول سلامت کارکنان و همچنین مردمی -که به کارکنان خدمات می‌دهند- می داند.
عباسی با بیان اینکه وزارت نفت در حین برداشت از منابع طبیعی و ذخایر انرژی، موظف است به مردم مناطق نفت‌خیر خدمات دهد، گفت: مجلس مخالف واگذاری خدمات سلامت وزارت نفت است و تاکید دارد این وزارتخانه در مراکز استان‌های جنوبی همانند اهواز، بوشهر و بندرعباس بیمارستان‌های فوق تخصصی ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه وزارت نفت باید برنامه خود را بر روی تجهیز بیمارستان‌ها در استان های جنوبی نفت خیز متمرکز کند، اضافه کرد: وزارت نفت باید مراکز درمانی موجود در  را به وسایل تخصصی مجهز کند و بودجه لازم برای جذب پزشکان متخصص تامین شود.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پایان بیان کرد: درصورتی که وزارت نفت از مجلس درخواست بودجه کند، به ویژه در بودجه 1400 کاملا با وزارت نفت همکاری می‌کنیم تا مسئولیت‌های اجتماعی خود را در استان‌های نفت خیز به انجام رساند./



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*