اخبار عمومی
اعلام وصول 2
3737
تاریخ انتشار: 1393/11/26 01:46
برخی از تصمیم‌ گیران دولتی در بخش خصوصی فعالیت دارند-تجمع اهوازی ها مقابل استانداری-خشک کردن هورالعظیم!-«خواهرزاده خاتمی » رسماً فارابی را تحویل گرفت-13 درصد مصرف کنندگان تریاک جهان در ایران- باهنر:با تندروها ائتلاف می کنیم با اصلاح طلب ها هرگز!-احمدی‌نژاد شمشیر اسلام است، محکومش نکنید-متلک‌های کیهان به جهانگیری-اعتراض به نیامدن ابتکار به خوزستان

عصرجهان:اخبار ویژه جمعه در رسانه های مجازی،چاپی،دیداری و شنیداری (منابع بسته خبری:سایت های خبری- مطبوعات)

برخی از تصمیم‌ گیران دولتی در بخش خصوصی فعالیت دارند
یکی از مشکلات اقتصادی اصلی دولت این است که بسیاری از تصمیم‌گیرندگان، از صاحبان سرمایه در بخش خصوصی هستند.
حسین راغفر اقتصاددان و از اساتید دانشگاه در مصاحبه با فرارو  درباره معضلات اقتصادی گفت: یکی از مشکلات اصلی در دولت روحانی این است که بسیاری از مسئولان و تصمیم‌گیرندگان حوزه عمومی خود از صاحبان سرمایه در بخش خصوصی هستند.
وی می‌افزاید: این مساله باعث می‌شود که امکان برنامه‌ریزی صحیح در بخش عمومی کشور منتفی شود زیرا کسانی که باید خود را وقف ساماندهی به اوضاع اقتصادی کشور کنند نیمی از وقت خود را درگیر بنگاه‌داری‌های شخصی هستند.
این کارشناس مسایل اقتصادی یادآور شد: یکی از شاخص‌ها و نشانه‌های فساد در کشور تعارض میان منافع سیاست‌گذاران عمومی و بخش خصوصی است.
(یادآور می‌شود برخی منسوبان مقامات ارشد دولتی نیز در انتخابات اتاق بازرگانی ثبت‌نام کرده بودند)
راغفر همچنین در مصاحبه با تابناک و درباره موضوع ساماندهی و هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: وضعیت جاری اقتصاد نشان می‌دهد که دولت‌های ما شدیدا به درآمدهای نفتی معتاد شده‌اند و حاضر نیستند به ظرفیت‌های دیگری در اقتصاد کشور فکر کنند و هزینه این ناتوانی دولت‌ها در ترک اعتیاد شود. در شرایط کنونی دولت باید مالیات جمع کند. این در حالی است که بین 60 تا 80 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال داریم. در شرایطی که 50 درصد نیز مالیات نمی‌پردازند و موارد دیگری وجود دارد که می‌تواند اخذ مالیات شود. اکنون فرصت مناسبی است که دولت وابستگی به منابع نفتی را به حداقل برساند و بیشتر برای تامین نیازهای خودش به درآمدهای حاصل از مالیات از فعالیت‌های اقتصادی بپردازد. البته وابستگی دولت به مالیات سبب می‌شود که اصلا رابطه دولت و مردم و رابطه دولت با بخش‌های فعال کشور دگرگون شود. در آن صورت دولت نیازمند گسترش بخش خصوصی خواهد بود تا از طریق مالیات پوشش دهد. به نظر می‌رسد این یک فرصت مناسب برای اقتصاد کشور است که می‌تواند به بازسازی نهادهای متعدد جامعه ایران کمک کند.
وی درباره عدم امکان شناسایی دهک‌های پردرآمد و حذف آنها می‌گوید: اینکه عده‌ای فکر کنند می‌توانند با نشستن روی صندلی‌هایشان حذف را انجام دهند و فقط حرف بزنند؛ قطعا خیلی سخت‌تر است. ولی واقعیت این است که شناسایی کاملا امکان‌پذیر است.
راغفر خاطرنشان کرد: ارزیابی ما نشان می‌دهد حداکثر 40 درصد جمعیت کشور استحقاق دریافت یارانه آن هم نه همه یکسان دارند. بنابراین دولت این جا می‌تواند بخشی از این 42 هزار و 500 میلیارد تومان را نقدی پرداخت بکند. به گمان ما 50 درصدش را حذف کند و در یک گفت‌وگو و همکاری با مجلس صورت بگیرد. محل خرج آن 50 درصد یارانه صرفه‌جویی شده برای خدمات عمومی و ایجاد اشتغال و آموزش و پرورش رایگان و توسعه شود.

تجمع اهوازی ها مقابل استانداری

عصرایران: جمعی از مردم اهواز در اعتراض به پدیده گردوخاک روزهای اخیر در مقابل ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند. شرکت کنندگان در این تجمع خواستار واکنش جدی مسؤولان به طوفان خاک در خوزستان، جلوگیری از انتقال آب کارون و آسیب به محیط زیست شدند.

خشک کردن هورالعظیم!

فارس: عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان با بیان اینکه بهره‌برداری از مخازن مشترک نفتی مستلزم خشک کردن هورالعظیم است، گفت: اقدامهایی که قرار است برای هورالعظیم صورت گیرد، پس از تعیین تکلیف اراضی بالادست انجام می‌شود.
اعتماد: پرداخت یارانه تولید گرفتار بوروکراسی دولتی است
با وجود سپری شدن 3 هفته از دستور رئیس‌جمهور، یارانه تولید پرداخت نشده است.
 روزنامه اعتماد در این زمینه نوشت: روزهای ابتدایی بهمن ماه سال جاری بود که رئیس‌جمهور به وزیر امور اقتصاد و دارایی دستور اکید داد تا آخر سال 1000 میلیارد تومان یارانه تولید را بپردازد. به همین جهت نیز علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی اطمینان داد که تا پایان سال وزارت صنعت بتواند اعتبار هزار میلیارد تومانی یارانه تولید را برداشت کند. با این حال معاون وزیر صنعت عنوان کرد؛ «تاکنون یک ریال هم یارانه تولید پرداخت نشده است.»
این روزنامه می‌افزاید: حالا 23 روز از روزی که رئیس‌جمهور به وزیر اقتصاد دستور داد تا تکلیف یارانه تولید را مشخص کند می‌گذرد اما خبرهای خوشی از این مجموعه به گوش نمی‌رسد. البته در همان زمان که گروه‌های کالایی مورد نظر وزیر صنعت با نظر دولت تغییر کرد نیز هیچ یک از تولیدگران صنعتگر به تخصیص این یارانه دل خوش نکرده بودند و به واقع می‌دانستند تا بروکراسی اداری لازم برای این کار طی شود ماه‌های زیادی خواهد گذشت و دقیقا معلوم نیست این وعده‌ها کی محقق خواهد شد؛ موضوعی که حتی از سوی برخی کارشناسان اقتصادی مورد انتقاد قرار گرفته و حتی عدم تخصیص یارانه را به دلیل تمرکز دولت روی هدف‌های کوتاه‌مدت ارزیابی می‌کنند.
یوسفی اقتصاددان معتقد است: «به دلیل اینکه پرداخت یارانه تولید از سوی دولت به چشم مردم نمی‌آید، دولتمردان منابع مالی را به پروژه‌هایی با تاثیر تبلیغاتی بیشتر برای ملموس شدن و ارزیابی توسط مردم هزینه می‌کنند، که در این راستا به مردم اعلام کنند تاکنون دستاوردهای بسیار خوبی داشته‌اند. دولتمردان ممکن است تحت‌تاثیر سیاست‌های دیگر درآمدی و هزینه‌ای این میزان یارانه را قربانی اهداف کوتاه‌مدت کنند.»
خبرگزاری مهر نیز در این زمینه می‌نویسد: «برای چندمین بار، دولتمردان حرف‌های ضد و نقیضی از پرداخت یارانه تولید می‌زنند؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌گوید که یک ریال از یارانه بخش تولید هنوز به دست ذی‌نفعانش نرسیده و هر چه چانه‌زنی می‌کند، برای دریافت این پول از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، به نتیجه‌ای نرسیده است، معاونش هم با او همراه می‌شود و می‌گوید؛ هنوز هیچ پولی از منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها به دست بخش صنعت نرسیده است.
محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این رابطه می‌گوید: دو هفته قبل وزیر صنعت، معدن و تجارت مکاتبه جدیدی برای دریافت یارانه‌بخش صنعت و معدن از هدفمندی یارانه‌ها، با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی داشته است، اما وی هنوز دستوری برای پرداخت از خزانه نداده است.
اعتماد در پایان نوشت: پیش از این، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور نیز بارها و بارها تاکید کرده بود که دولت مصمم است یارانه بخش تولید از هدفمندی یارانه‌ها را بپردازد، بنابراین تا این لحظه که به گفته وزارت صنعت حتی یک ریال هم به صنعت و معدن بابت یارانه تولید از هدفمندی یارانه‌ها پرداخت نشده است، پای حداقل دو وزیر و دو معاون رئيس‌جمهور به پرونده پرداخت یارانه تولید باز شده است.

ارزیابی اطلاعاتی اسرائیل از وضعیت رو به انفجار کرانه باختری
ارزیابی‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از بحرانی شدن اوضاع در کرانه باختری و اوج‌گیری انتفاضه اسلامی حکایت می‌کند.
روزنامه معاریو نوشت: براساس ارزیابی‌های اطلاعاتی اسرائيل، اوضاع در کرانه باختری رود اردن بسیار حساس است و بیم آن می‌رود که با بروز برخی رویدادهای پیش‌بینی نشده، آتش درگیری از نو شعله‌ور گردد و دوباره هرج و مرج کرانه باختری را دربرگیرد.
معاریو افزود: در این ارزیابی گفته شده که احتمال می‌رود با سقوط حکومت خودگردان، سازمان‌های اسلامی و عربی و فلسطینی درصدد برآیند خلأ به وجود آمده را پر کنند و کرانه باختری نیز به کانون دیگر تعرض علیه اسرائيل مبدل شود.
یادآور می‌شود نتانیاهو اخیراً گفته بود ایران 6 جبهه علیه اسرائیل گشوده که غزه و سوریه و لبنان و حمایت از گروه‌های ضد اسرائیلی از جمله آنهاست. به گفته وی ایران خلأ قدرت را در منطقه پرکرده و از طریق گروه‌های حامی پیش رفته است.

سیروس ناصری: هشدار رهبر انقلاب دغدغه همه کارشناسان است
عضو اسبق تیم مذاکرات هسته‌ای گفت: دغدغه سوء استفاده آمریکا از توافق دو مرحله‌ای که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شد، یک دغدغه عمومی است.
سیروس ناصری در مصاحبه با خبر آن‌لاین گفت: صحبت‌های مقام معظم رهبری در یکی از مقاطع حساس مذاکرات هسته‌ای مطرح شد و به نظر بنده بیش از هر چیز راهگشا بود. مطالبی که ایشان فرمودند بسیار منطقی و در راستای مسیر حرکتی تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای بود.
وی درباره نفی توافق دو مرحله‌ای از سوی رهبر انقلاب گفت: اساساً این دغدغه به طور عمومی وجود داشته و همچنان هم هست که پس از توافق کلی بحث در خصوص جزئیات قدری به مشکل بخورد و فضا برای سوء استفاده طرف مقابل باز باشد. چرا که اگر به خاطر داشته باشید در نوامبر سال گذشته توافقاتی میان طرفین در خصوص کلیات مسئله به وجود آمد و تعهداتی به صورت سلسله مراتبی از سوی هر دو طرف تعریف شد اما در ژانویه و وقتی مباحث جزئی مورد طرح قرار گرفت، هر جایی که محل تغییر بود از سوی آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گرفت. به این معنا که هر موردی که می‌شد از آن تفسیر متفاوتی ارائه داد از سوی غربی‌ها چنین رفتار شد. براین اساس من معتقدم در این مذاکرات تعیین جزئیات و مرتبط کردن هر یک از اقدامات ما با رفتارهای متقابل طرف مقابل بسیار حائز اهمیت است. چرا که به دلیل اینکه یک مرجع و داور بین‌المللی برای تعیین تکلیف این موافقتنامه وجود ندارد چاره‌ای نیست جز اینکه همه اقدامات را مقابل هم قرار دهیم. اگر ما کاری انجام می‌دهیم طرف مقابل هم باید عملی متناسب با آن انجام دهد. اگر طرف مقابل به بخشی از تعهداتش عمل نکرد ما هم باید رفتاری متقابل در دستور کار قرار دهیم. براین اساس فرمایشی که رهبری معظم مطرح کردند که توافق کلی را نمی‌پسندند و مایلند جزئیات و کلیات با هم مشخص شوند دغدغه عمومی و همچنین کارشناسان است.

آمریکا: از نفوذ ایران در یمن نگران هستیم
صدای آمریکا در گزارشی اعلام کرد: آمریکا از گسترش نفوذ جمهوری اسلامی ایران در یمن نگران است.
صدای آمریکا گزارش داد: یک ماه پس از اعمال کنترل حوثی‌ها بر صنعا پایتخت یمن و برکناری رئیس‌جمهوری و نخست‌وزیر و بعد انحلال پارلمان، اوضاع این کشور جنوب شبه جزیره عربستان همچنان بحرانی است. «جن ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ابراز نگرانی دولت باراک اوباما از حمایت تهران از حوثی‌ها و گسترش نفوذ ایران در یمن گفت: حوثی‌ها روابط نگران‌کننده‌ای با ایران دارند. ما گزارش‌هایی دریافت کرده‌ایم که ایران انواع حمایت‌ها را از این گروه به عمل می‌آورد. اما مدرکی ندیده‌ایم که نشان دهد ایران بر فرماندهی و کنترل فعالیت‌های حوثی‌ها در صنعا دخالت دارد.
با بالا گرفتن ناآرامی‌ها در یمن، دولت آمریکا کلیه کارکنان سفارتخانه خود در صنعا را فراخواند و حوثی‌ها با مصادره خودروهای سفارت در فرودگاه صنعا گفتند آنها را به سازمان ملل متحد تحویل خواهند داد.

«خواهرزاده خاتمی » رسماً فارابی را تحویل گرفت
صبح امروز با همراهی مدیران ارشد سازمان سینمایی، «علیرضا تابش» رسماً سکان هدایت بنیاد سینمایی فارابی را بر عهده گرفت.«علیرضا تابش» با همراهی حجت‌الله ایوبی،علیرضا رضاداد، حبیب‌ایل‌بیگی،محمد حیدری و جمعی از مدیران فارابی به عنوان مدیرعامل جدید بنیاد سینمایی فارابی معرفی شد.

توکلی: منظورم محمدرضا خاتمی بود‍!

سایت الف با انتشار توضیحی، متنی از سخنان دکتر احمد توکلی، نماینده ی مجلس و مدیر مسوول این سایت را منتشر کرده است. توکلی پاسخ به سئوالی پیرامون نمایندگانی که از آقای رحیمی پول گرفته اند گفت: رئیس مجلس کاره ای نیست. قاضی و یا حداکث، و رئیس قوه قضائیه باید این کار را انجام دهند، ما نامه را نوشتیم و چندبار به ایشان گفته ایم البته ایشان هم مواضعی دارند.به هرحال این کار باید انجام بشود. سابقه این گونه وقایع به امثال شهرام جزایری بازمیگردد. شهرام جزایری به دبیر کل حزب مشارکت، آقای محمدرضا خاتمی سیصد میلیون و به آقای کروبی پانصد میلیون تومان پول داده بود.. من آن موقع به آقای هاشمی شاهرودی اعلام کردم که این فساد سیاسی و زشت ترین جرم ممکن است. این پول اعانه نیست. پیش خرید نفوذ و معامله است. الان پول می دهد و نفوذ میخرد، مدتی بعد از آن استفاده می کند. این کار افتضاح است و باید از آن جلوگیری کرد. اما آقای هاشمی شاهرودی، در عین اینکه قبول داشت گفت که جرمی تحت این عنوان تعریف نشده است. من به ایشان گفتم شما که مجتهد هستید فتوا بدهید ولی گفت مراجع زیر بار نمی روند.

13 درصد مصرف کنندگان تریاک جهان در ایران

بررسی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران نشان می‌دهد که طی پنج سال گذشته روزانه ۷۰ نفر به معتادان کشور اضافه شده است. به استناد این گزارش روزانه ۸ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند.همچنین مرگ و میر زنان بر اثر سو مصرف در سال ۹۲ به نسبت سال پیش از آن ۱۵ درصد رشد داشته است.روزبه کردونی، مدیرکل دفتر آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خبر گزاری مهر می‌گوید که بر اساس بررسی‌های انجام شده، مصرف مواد مخدرصنعتی در ایران از نیم درصد در سال ۱۳۸۴ به ۲۶ درصد در سال ۱۳۹۲ رسیده است.او همچنین به آمارهای جهانی مصرف تریاک اشاره کرد و افزود که مصرف این ماده در ایران ۴۵۰ تن، معادل ۴۲ درصد مصرف جهانی است و ۱۳ درصد از مصرف‌کنندگان جهانی تریاک در ایران هستند. مصرف سالانه این ماده در کشورهای اروپایی به جز ترکیه و روسیه ۹۵ تن است.

علما هیچ انتقادی به وزارت ارشاد نکردند!

اخیرا اخباری از امتناع برخی مراجع و علما از دیدار با نمایندگان دولت و انتقاد برخی از آنها از سیاست‌های فرهنگی دولت و به خصوص عملکرد وزارت ارشاد دادند. اما آشنا این خبر را از اساس تکذیب کرد. به گفته او برنامه سفر طبق آنچه پیش‌بینی شده بود انجام شد.«حسام الدین آشنا» ضمن تکذیب این اخبار در گفت‌وگو با آفتاب یزد عنوان کرد که در دیدارهای صورت گرفته با علمای قم‌، هیچ انتقادی به وزارت ارشاد مطرح نشد. وی در ادامه دلیل سفر خود به قم را نزدیکی سفر رئیس جمهور روحانی به این استان دانست و افزود: این سفر‌، یک سفر معمولی و در راستای سفرهای قبلی بود.آشنا همچنین با بیان اینکه در زمان کوتاه حضور خود در قم دیداری با آیت الله حسینی بوشهری‌، آیت الله علوی گرگانی‌، آیت الله نوری همدانی‌، آیت الله جوادی آملی‌، حجت الاسلام و المسلمین واعظی ریاست دفتر تبلیغات اسلامی‌، منتخبانی از مجمع نمایندگان طلاب‌، 25 نفر از نخبگان حوزوی و استاندار قم دیدار داشته‌،اظهار داشت:«جز این دیدارها‌، دیدار دیگری در برنامه تنظیم نشده بود. بهتر است از حاشیه پردازی برای سفرهای معمولی بپرهیزیم.»

حدادعادل: دریافت کمک انتخاباتی مرسوم است

غلامعلی حداد عادل در خصوص پول گرفتن ۱۷۰ نماینده مجلس از محمدرضا رحیمی معاون اول محمود احمدی‌نژاد، با تاکید بر اینکه این اقدام انجام شده از سوی نمایندگان یک امر عادی است، گفت: همین افرادی که نسبت به این ۱۷۰ نماینده مجلس هشتم انتقاد دارند، همان‌ها به نمایندگان طرفدار خودشان در مجلس هشتم حتما پول داده اند و زیاد اصرار کنند آن منابع مالی هم فاش می شود. همین افرادی که نسبت به این ۱۷۰ نماینده مجلس هشتم انتقاد دارند، همان‌ها به نمایندگان طرفدار خودشان در مجلس هشتم حتما پول داده‌اند و زیاد اصرار کنند آن منابع مالی هم فاش می‌شود.این نماینده مجلس در گفتگو با ایسکانیوز درباره ائتلاف گروه‌های مختلف اصولگرا با پایداری‌ها با توجه به تجربه انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ اظهار داشت: سعی می‌کنیم با همه کسانی که خودشان را اصولگرا می دانند متحد شویم و امید و تلاش ما همین موضوع است و تاکنون هم، تلاش ها در این زمینه بی نتیجه نمانده است.وی درباره افشای ۱۷۰ نماینده مجلس که از سوی محمدرضا رحیمی که متهم به اخذ پول شده‌اند، گفت: در این باره اظهار نظر نمی‌کنم.نماینده مردم تهران در پاسخ به اینکه برخی نمایندگان معتقدند که این پول مشروع بوده، و دریافت آن هیچ ایرادی ندارد،گفت: نمایندگان که خبر نداشتند این پول از کجا آمده، بلکه آنها به عنوان کمک به هزینه‌های انتخاباتی خود این مبلغ را گرفته‌اند و این کاری است که در هر جناحی با نمایندگان موافق صورت می‌گیرد.وی با بیان اینکه این اقدام ۱۷۰ نماینده غیر قانونی نبوده، تصریح کرد: اینکه این پول منشا آن کجا بوده را نمایندگان خبری نداشته‌اند اما کمک جریانات سیاسی برای پیروزی در انتخابات از نظر کمک انتخاباتی امری بوده که از روز اول انقلاب تا امروز رسم بوده و هیچ نماینده‌ای را نمی‌شود به دلیل دریافت کمک انتخاباتی از یک جریان مورد سرزنش قرار داد.حداد عادل گفت: این نمایندگان تصور این را داشته‌اند که منشا این پول سالم است بعدا این اتفاقات رخ داد.


باهنر:با تندروها ائتلاف می کنیم با اصلاح طلب ها هرگز!

محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه مسیر وحدت اصولگرایان امیدوارکننده است، گفت: اینکه، رقیب ما از ادبیاتی چون اصولگرایان تندرو، کندرو، معتدل و ... برای شکاف در جبهه اصولگرایی استفاده می‌کند، نوعی تاکتیک انتخاباتی است که البته در همه جا مرسوم است.وی در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که پاسخ جبهه پیروان خط امام و رهبری که اصلاح‌طلبانی که می‌گویند حاضر با اصولگرایان میانه‌رو ائتلاف کنند، چیست؟، تاکید کرد: ما تنها با دوستان اصولگرایی خود ائتلاف می‌کنیم؛ ما ائتلاف با برخی دوستان اصولگرایی خود را که تندرو خطاب می‌شوند به اصلاح‌طلبان ترجیح می‌دهیم و ممکن نیست بخواهیم با اصلاح‌طلبان ائتلاف کنیم. دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: توصیه ما با سایر گروه‌‌‌های اصولگرا این است که به هیچ عنوان با رقیب ائتلاف نکنند چرا که در انتخابات آتی، اصلاح‌طلبان رقیب ما هستند؛ همین اصلاح‌طلبان میانه‌رو هم وقتی به قدرت برسند رادیکال می‌شوند و یا رادیکال‌ها را وارد میدان می‌کنند بنابر این اصولگرایان اختلاف سلیقه‌ را با اختلاف مبانی تفکیک خواهند کرد.

معاون اول روحانی راه احمدی نژاد را نرود

مهدی فضائلی طی یادداشتی در روزنامه جام جم با اشاره به اظهارات فاقد سند معاون اول رئیس جمهور نوشت: در میان دولتمردان دولت یازدهم، معاون اول محترم رئیس جمهور گوی سبقت را از دیگران ربوده و هر روز برگ نویی از مفاسد ثابت نشده دولت قبل را رو می کند.«درآمد نفت در سال ۱۳۹۰، ۱۱۸ میلیارد دلار بوده و ما نفهمیدیم در این پنج سال گذشته پول نفت کجا رفت.» این جدیدترین شبهه افکنی آقای مهندس جهانگیری است که به صورت ضمنی و تلویحی دولت قبل را در معرض سوءظن و اتهامی بزرگ قرار می دهد.وی چند روز قبل از این هم به ماجرای خروج بی سر و صدای ٢٢ میلیارد دلار ارز از کشور در اواخر دولت قبل اشاره کرده بود.جهانگیری همچنین اخیرا در یک اظهارنظر ژورنالیستی ادعا کرد بزرگ ترین فساد قرن در دولت گذشته اتفاق افتاده تا در آستانه سالگرد انقلاب اسلامی، پادشاهان و درباریان فاسد تاریخ سیاه کشورمان و خصوصا رژیم فاسد و منحوس پهلوی را روسفید کرده باشد!این یادداشت نه درصدد تبرئه دولت قبل از اتهاماتی است که متوجه اوست و نه صلاحیت چنین کاری را دارد فقط می خواهد بگوید مردم مشابه این رفتار ناپسند یعنی زیر سؤال بردن غیرمنصفانه و تقریبا نفی کامل عملکرد دولت های قبل را اتفاقا از رئیس دولت قبل در ذهن دارند که از اشکالات عمده احمدی نژاد هم محسوب می شد لذا دولتمردان یازدهم که بنایشان نفی کامل هر آن چیزی است که احمدی نژاد انجام می داده است سعی کنند اولا پا جای پای او نگذارند و تجربه تلخ برخی رفتارهای او را تکرار نکنند.
ممنوعیت نظامیان در ورود به جناح های انتخاباتی

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام؛اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بررسی و تدوین سیاست های کلی انتخابات، «ممنوعیت ورود افراد نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی و سازمان بسیج در دسته بندیهای سیاسی و جناحی در انتخابات و جانبداری از داوطلبان خاص» را تصویب کردند.

اکران فیلم گلاب با هدف بررسی در ایران!

سی و چهارمین جلسه سینما روایت روز یکشنبه ساعت 17:30 دقیقه در مجتمع فرهنگی اسوه واقع در خیابان انقلاب اسلامی نبش بهار جنوبی به اکران و بررسی فیلم سینمایی «گلاب» (Rosewater) به کارگردانی جان استورات خواهد پرداخت؛ اتفاقی که در نوع خود جالب و عجیب به نظر می رسد!

«گلاب» براساس خاطرات مازیار بهاری ساخته شده است. بهاری خبرنگار و مستندساز ایرانی - کانادایی که برای پوشش اخبار انتخابات ریاست‌جمهوری دهم به نمایندگی از هفته‌نامه نیوزویک به تهران آمده بود، به دلیل ارتباط با سازمان‌های جاسوسی خارجی دستگیر شد و مدتی حدود 100روز را در بازداشت بود. بهاری در ‌‌نهایت مهر 88 با قرار وثیقه آزاد و به‌طور غیرقانونی از ایران خارج شد. او نوشته‌هایی را درباره این مدت نوشت که در رمان «سپس آن‌ها به سراغ من آمدند» آمده و دستمایه تولید فیلم «گلاب» شده است.
هاشمی به احمدی نژاد تسلیت گفت
هاشمی رفسنجانی در جلسه امروز مجمع تشخیص با تقدیر و تمجید از حضور پرشور مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در سراسر کشور، به مشاهدات خود در این روز اشاره کرد و در ادامه درگذشت والده محترمه آقای احمدی‌نژاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را از طرف خود و اعضا به وی تسلیت گفت.
اطلاعیه پدیده شاندیز: پولهایتان را پس بگیرید، پروژه ها تعطیل می‌شود!

سایت رسمی پدیده شاندیر با انتشار اطلاعیه ای به سهامداران خود بطور تلویحی هشدار داده است که در صورت اصرار سهامداران به برگشت وجوه خود، شرکت را در اتمام پروژه های در حال اجرا ناکام نموده و موجب تعطیلی پروژه ها میگردد.
در بخشی از اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه شرکت بنابر دستور مقام محترم قضایی و تصمیم شما سهامداران محترم به ناچار بایستی سهام سهامداران را بازخرید نمایدو با توجه به اینکه معمولاً و در پایان سال نقدینگی به شدت کاهش یافته و پرداخت تسهیلات بانکی و سایر منابع تا اوایل سال بعد به تعویق می افتد و این امر تامین حجم قابل توجه نقدینگی مورد درخواست سهامداران را برای شرکت ناممکن ساخته است.

بعید می‌دانم این آقایان در دولت بعد باشند!

مسعود میرکاظمی، وزیر اسبق نفت در حاشیه مراسم ختم والده محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که واکنش شما در قبال صحبت‌های جهانگیری که اعلام کرده بود «متوجه نشدیم پنج سال گذشته پول نفت کجا رفته است؟»، گفت: بعید می‌دانم آقای جهانگیری چنین صحبتی کرده باشد. علاوه بر اینکه هزینه‌کرد یک بحثی است و پول‌های نفت کجا رفته است، بحث دیگری است.

وی ادامه داده: آیا این درست است که دولت جدیدی بر سر کار بیاید و اقدامات دولت گذشته را زیر سوال ببرد؟ ما باید منتظر باشیم تا این دولت تا آخر کار خود را انجام دهد که بعید می‌دانم این آقایان در دولت بعد باشند.

احمدی‌نژاد شمشیر اسلام است، محکومش نکنید
    
حجت الاسلام ادیب یزدی، طی سخنانی در مراسم ختم والده ماجده دکتر احمدی نژاد،گفت: شمشیر اسلام را محکوم نکنید و بگذارید حسابی که استکبار از قاطعیت مردان خودساخته ما مي‌برد سر جایش باشد و همچنان حساب ببرند. استکبار از نام نامی مردان بزرگ و قاطع و خودساخته ما مي‌ترسد و استکبار باید بلرزد تا کارها پیش برود. به جناب زید بن علی، شهید انتقامگر گفتند چه کردی که خلیفه ی عباسی از دست تو و از ترس تو خواب ندارد؟! زید بلافاصله سجده شکر به جای آورد و فرمود عبادتی بالاتر این نیست که من نگذارم ظالم راحت باشد. جناب دکتر احمدی نژاد، بزرگواری است که نتانیاهو و اوباما را مي‌ترساند و مي‌لرزاند و دشمن از خوف او در وحشت است. شمشیر اسلام را کند نکنید که این چهره لازم است. حتی کسانی که گمان مي‌برند با مذاکره مي‌توانند نتیجه ای بگیرند این شمشیر بیش تر برای آن ها کاربرد دارد. حتی اگر بلد باشند مي‌توانند به برکت این شمشیر نورانی و استفاده از آن، قاعده مذاکره را عوض کنند و نگذارند استکبار زیاده خواهی هایش را ادامه دهد.

مقام رهبری چرا؟

مجله اصلاح طلب صدا در سر مقاله خود با عنوان پشت جبهه مذاکرات را تضعیف نکنید، بار ها هنگام نام بردن از رهبر انقلاب، عنوان مقام رهبری را استفاده کرده است. این در حالی است که استفاده از مقام به عنوان پیشوند مناصب سیاسی مرسوم نیست، مثل اینکه برای رئیس جمهور گفته شود مقام رئیس جمهور! آنچه که درباره رهبر انقلاب مصطلح است استفاده از مقام معظم رهبری است! که برای احترام به کار برده می شود. اگر قرار است در نوشته های این مجله معظم به کار برده نشود، چه اصراری دارند از مقام استفاده کنند. خودشان را راحت کنند و به جای مقام رهبری از واژه هایی نظیر رهبری یا رهبر انقلاب استفاده کنند.

جشن تولد 73 سالگی غرضی

«امشب مهندس محمد غرضی، 73 ساله شد». این پیغامی بود که نزدیکان او در شبکه های مجازی منتشر کردند. او پس از انقلاب چند بار در دولت های مختلف وزیر بود و سال گذشته کاندیدای ریاست جمهوری شد و از سایر کاندیداها رای کمتری آورد.

کنسرت بنیامین در وین هم ناتمام ماند

بنیامین بهادری قرار بوده است که کنسرتی برای ایرانیان مقیم اتریش برگزار کند که ناگهان تعداد زیادی پلیس وارد عمل شده و کنسرت نیمه تمام ماند. یک شهروند ایرانی می گوید به نظر می رسید که ماموران پلیس مشکوک به بمبگذاری بودند. وی در شرح این واقعه می گوید:«کنسرت حدود یک ساعت برگزار شد که استراحت دادند اما ناگهان همه ما را به سالن اصلی آوردند و نزدیک به 100 پلیس به سالن آمدند...پلیس های ویژه ضد تروریست ( کسانی که وضیعت بمبگذاری را بررسی می کنند ) و پلیس های معمولی وارد عمل شدند.» این شهروند ایرانی می گوید: به یک خودرو مشکوک شده بودند و به همین دلیل به کسانی هم که با ماشین آمده بودند تا چندساعت اجازه دسترسی به ماشین ها شان را نمی دادند و سپس با سگ های ویژ ماموریت شان را جهت بازرسی شروع کردند.گفتنی است بنیامین بهادری لحظاتی را هم بدون دستگاه ها و در بین مردم حاضر شد و برای شان آواز خواند که با استقبال گرم حاضران همراه شد.
طرح گزینه های عجیب تر از فارابی برای انجمن سینمای جوان

همزمان با انتصاب عجیب در فارابی، شنیده‌هایی درباره طرح گزینه‌های بسیار ضعیف برای انجمن سینمای جوان نیز مطرح شده است. خوشبختانه هنوز این گزینه ها از سوی سازمان سینمایی تایید نشده اند و می توان امیدوار بود قرار نیست کل سینمای ایران به چهره های کم سابقه سپرده شود.

چک‌های بالای 10 میلیون  یک بانک پاس نمی شود!

به فاصله اندکی از ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی به بانکها مبنی بر عدم پذیرش چک های بیش از 100 میلیون تومان سه بانک، دستور برای رد چک های با مبلغ بالاتر از 10 میلیون تومان یکی از آن سه بانک صادر شد. با تشدید سخت گیریهای نظارتی بانک مرکزی در راستای به نظم کشیدن بانکها و انطباق فعالیت آنها با چارچوب و مقررات تعیین شده، در یکی از اقدامات اخیر نظارتی این بانک وصول چک های چند بانک از سوی بانکهای دیگر با محدودیت مواجه شد.براین اساس، طبق دستورالعمل بانک مرکزی بانکها موظف شدند که از 9 بهمن ماه سال جاری تا اطلاع ثانوی از پذیرفتن چکهای با ارزش بیش از 100 میلیون تومان اعم از چک عادی، رمزدار و بین بانکی دو بانک تحت نظارت و یک بانک بدون مجوز بانک مرکزی جهت واگذاری در سامانه چکاوک و یا تحویل به اتاق پایاپای اسناد بانکی خودداری کنند.در عین حال تاکید شده بود که در صورت تخطی بانک‌ها از این دستور ضمن اینکه بانک مرکزی هیچ ضمانتی درمقابل عواقب آن ندارد، در صورت مشاهده از طریق سامانه چکاوک و پایش گزارش های دریافتی از اتاق پایاپای اسناد بانکی نسبت به برخورد انضباطی نیز اقدام می‌کند.اما حدود 12 روز بعد از محدودیت اعمال شده برای مبادلات چکی این سه بانک، روز 21 بهمن ماه (سه شنبه هفته گذشته) بانکها با دستور برای محدود تر شدن دریافت چک های بانک بدون مجوزی که در بخشنامه قبلی نیز مورد توجه قرار گرفته بود مواجه شدند و این بار 90 میلیون تومان دیگر از قدرت مانور این بانک در چک کمتر شد.
بابک زنجانی فقط 2 هزار میلیارد از بدهیش را می تواند پرداخت کند

عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی،با بیان اینکه بدهی بابک زنجانی به کشور حدود 9 هزار میلیارد تومان است، افزود:‌ متأسفانه اموال وی در داخل از کشور تنها کفاف حدود دو هزار میلیارد تومان از بدهی‌هایش را می‌دهد و ما بقی اعتبارات یا توسط خودش یا از سوی دیگران در خارج از کشور سرمایه‌گذاری شده است.سیدحسین دهدشتی به جماران،گفت: در شرایط کنونی بحث اموال بابک زنجانی در حال پیگیری است، تا از طریق فروش یا انتقال‌ این اموال به وزارت نفت، بدهی وی تعیین و تکلیف شود.نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه عمده درآمدهای حاصل از فروش نفت از سوی بابک زنجانی در خارج از کشور سرمایه‌گذاری شده است، افزود: در شرایط کنونی تعیین و تکلیف اموال وی در اولویت مجلس و دولت و دستگاه قضا قرار دارد. وی ادامه داد: بابک زنجانی در دوره تحریم ها اقدام به فروش نفت کرده ولی پول آن را به وزارت نفت برنگردانده و مسئولان مربوطه اعلام می‌کنند که کلیه اموال داخلی او کفاف بدهی اش را نمی دهد. دهدشتی با اعلام اینکه بدهی بابک زنجانی به کشور حدود 9 هزار میلیارد تومان است، افزود:‌ متأسفانه اموال وی در داخل از کشور تنها کفاف حدود دو هزار میلیارد تومان از بدهی‌هایش را می‌دهد و ما بقی اعتبارات یا توسط خودش یا از سوی دیگران در خارج از کشور به‌ویژه کشورهایی مانند مالزی، امارات، ترکیه و تاجیکستان سرمایه‌گذاری شده است.عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی،با بیان اینکه تعیین و تکلیف اموال بابک زنجانی در خارج از کشور نیازمند جدیت دستگاه قضا و وزارتخانه‌های مربوطه است، تصریح کرد: دستگاه دیپلماسی هم باید در این حوزه تلاش‌های خود را افزایش دهد.
محمد رضا رحیمی چقدر با اوین فاصله دارد؟

محمدرضا نادری وکیل مدافع محمدرضا رحیمی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اینکه اخیرا دادستان کل کشور از آغاز تشریفات اجرای حکم رحیمی در دادسرای تهران خبر داده و آیا در این راستا تماس یا احضاریه‌ای ارسال شده است یا خیر؟ گفت: هنوز هیچ تماسی از دادسرا در این ارتباط با من به عنوان وکیل آقای رحیمی نگرفتند و فکر نمی‌کنم با آقای رحیمی نیز تماس گرفته باشند، زیرا در این صورت مطلع می‌شدم.

وکیل مدافع رحیمی گفته: منتظر پاسخ دیوان به درخواست اعاده دادرسی موکلم هستیم و که اخیرا به دیوان عالی کشور تقدیم شده است.
متلک‌های کیهان به جهانگیری

کیهان در ستون گفت و شنود شنبه خود نوشته:

گفت: آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور گفته است «بیشترین فسادها و بزرگترین فسادهای قرن در دولت گذشته اتفاق افتاده است»!

گفتم: فساد «پتروپارس» و «کرسنت» و «مارین سرویس» و «شهرام جزایری» و «قطعات فولادی» و… دهها فساد بزرگ دیگر در دوران کارگزاران و اصلاحات را می‌گوید؟! یا فساد سه هزار میلیارد تومانی که اصلاح‌طلبان مجرم اصلی آن یعنی مه‌آفرید را «کارآفرین»! و قابل تقدیر می‌دانستند؟!

گفت: نه بابا! همه اینها یادش رفته و منظورش دولت احمدی‌نژاد است.

گفتم: یعنی فساد در دولت قبلی از فساد دوران پهلوی و قاجار هم بیشتر بوده است؟!

گفت: چه عرض کنم؟! اگر دولت راستگویان! هر روز یک دروغ شاخدار نگوید سر مردم را با این پرت و پلاها گرم نکند و شیره‌ نمالد که مجبور است توضیح بدهد خودش تا حالا چه گلی به سر ملت زده است؟!
باهنر حرفش در مورد احمدی‌نژاد را پس گرفت؟

غیر از خود ایشان هیچ کسی باورش نمی‌شد که احمدی‌نژاد رییس‌جمهور شود، البته آقای احمدی‌نژاد می‌گوید که دو سال قبل از برگزاری انتخابات می‌دانسته که پیروز می‌شود اما اعتقاد ما این است که هیچ کس غیر از احمدی‌نژاد باورش نمی‌شده که او پیروز انتخابات است.

پیش از این باهنر در گفت و گویی گفته بود: «زمانی که شورای شهر تهران [دوره دوم] قصد داشت احمدی‌نژاد را به عنوان شهردار تهران انتخاب کند، وزیر اطلاعات [یونسی] اظهار داشت: خوب نیست احمدی‌نژاد شهردار تهران شود، مشکل پیش می‌آید، ایشان دارای پرونده در استانداری اردبیل هستند. من پیش ایشان رفتم و در این مورد بحث کردم.

خطاب به جناب آقای یونسی گفتم: چطور سیستم اطلاعات شما اجازه می‌دهد که شخصی مانند ملک‌مدنی که فوق‌دیپلم نساجی دارد، بیاید و شهردار تهران شود و تیم اطلاعاتی شما به احمدی‌نژاد گیر می‌دهد؟ به جناب یونسی همان موقع گفتم: احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور ماست و شهرداری برای او دست‌گرمی است، اگر می‌خواهید فکری کنید، فکری برای رئیس‌جمهور شدن وی کنید. البته آن زمان فکر رئیس‌جمهور شدن احمدی‌نژاد مطرح نبود و صحبت برنامه ما این نبود. ولی من اولین کسی بودم که بحث ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد را خطاب به جناب آقای یونسی مطرح کردم.

لغو جلسه محمد یزدی، مصباح یزدی و موحدی کرمانی
نایب رییس اول جامعه مدرسین حوزه علمیه قم لغو جلسه سه‌جانبه آیات محمد یزدی، مصباح یزدی و موحدی کرمانی را تایید کرد. آیت‌الله مرتضی مقتدایی درباره جلسه سه جانبه‌ای که قرار بود بین آیات محمد یزدی، مصباح یزدی و موحدی کرمانی برگزار شود، اظهار کرد: برگزاری این جلسه منتفی شده است و لغو این جلسه دلیل خاصی ندارد.
نصف شدن سفر گردشگران ایرانی به تایلند

در سال ۲۰۱۴ حدود ۸۰ هزار ایرانی به تایلند سفر کرده‌اند. این عدد نصف شمار گردشگران ایرانی به این کشور در سال ۲۰۱۱ است. آمار ۸۰ هزار نفری سفر ایرانیان به تایلند در سال ۲۰۱۴ در حالی است که در سال ۲۰۱۱، سفیر این کشور در ایران، از سفر ۱۶۰ هزار گردشگر ایرانی به تایلند در این سال خبر داده بود. تصور می‌رود که کاهش ارزش ریال و در نتیجه کاهش قدرت خرید ایرانیان اصلی‌ترین عامل این کاهش باشد.
بی‌آبی مردم عسلویه را کلافه کرده است
امام جمعه عسلویه گفت: بی آبی مردم شهرستان عسلویه را کلافه کرده است.حجت الاسلام علی هاشمی نژاد در خطبه های نماز جمعه عسلویه با بیان اینکه مشکل آب شهرستان باید حل شود، خاطرنشان ساخت: چند روز است که شهرستان با مشکل قطعی آب مواجه است و مسئولان باید بیایند مشکل را حل کنند و تدبیر کنند.وی اظهار داشت: اداره آب شهرستان و استان مشکل آب شهرستان را جدی بگیرند. چند روز کمبود آب مردم را با مشکل مواجه کرده است.
اکران فیلم گلاب با هدف بررسی در ایران!
سی و چهارمین جلسه سینما روایت روز یکشنبه ساعت 17:30 دقیقه در مجتمع فرهنگی اسوه واقع در خیابان انقلاب اسلامی نبش بهار جنوبیبه اکران و بررسی فیلم سینمایی «گلاب» (Rosewater) به کارگردانی جان استورات خواهد پرداخت؛ اتفاقی که در نوع خود جالب و عجیب به نظر می رسد!

«گلاب» براساس خاطرات مازیار بهاری ساخته شده است. بهاری خبرنگار و مستندساز ایرانی - کانادایی که برای پوشش اخبار انتخابات ریاست‌جمهوری دهم به نمایندگی از هفته‌نامه نیوزویک به تهران آمده بود، به دلیل ارتباط با سازمان‌های جاسوسی خارجی دستگیر شد و مدتی حدود 100روز را در بازداشت بود. بهاری در ‌‌نهایت مهر 88 با قرار وثیقه آزاد و به‌طور غیرقانونی از ایران خارج شد. او نوشته‌هایی را درباره این مدت نوشت که در رمان «سپس آن‌ها به سراغ من آمدند» آمده و دستمایه تولید فیلم «گلاب» شده است.
 
آقای روحانی! پشت جبهه‌ای که می‌فرمائید همین مدیریت اقتصادی است
یک روزنامه اصلاح‌طلب با انتقاد از برخی بی‌تدبیری‌های مسئولان دولتی در قبال مسائل اقتصادی و بورس خطاب به روحانی نوشت؛ آقای روحانی پشت جبهه همین‌جاست.
یادداشت آفتاب یزد به قلم بهمن آرمان اشاره‌ای است به سخنان اخیرروحانی که گفته بود خیانت پشت جبهه از هر خیانتی بدتر است. این اقتصاددان با اشاره به موضوعاتی نظیر 6 برابر شدن ناگهانی قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی و بهره مالکانه 30 درصدی نسبت به صنایع معدنی نوشت: تمامی این فشارها بر صنعت و به ویژه شرکت‌های پذیرفته شده در بورس وارد می‌شود و مسئولان با ناباوری از کنار آن می‌گذرند.
آفتاب یزد افزود: جناب آقای روحانی این کارها در دولت شما اتفاق می‌افتد (آن هم در حالی که قیمت فولاد، سنگ آهن، انرژی و مواد پتروشیمی در بازارهای بین‌المللی در حال افت هستند) که کاملا در تضاد با سیاست‌های اعلام شده شماست. در کجای جهان به یکباره قیمت مواد اولیه کارخانه‌ای را 6 برابر گران می‌کنند و قیمت انرژی صنایع انرژی‌بر را 88 درصد افزایش می‌دهند. در چه کشوری 30 درصد بهره مالکانه از معادن می‌گیرند؟ آیا اینها در تضاد با اقتصاد مقاومتی نیستند. آیا سکوت و انفعال در بورس را همچنان باید تحمل کرد؟ جناب آقای روحانی پشت جبهه همین‌جاست.

برخی وزرا را دوره‌ کرده‌اند و امتیازهای اقتصادی می‌گیرند
مدیرعامل و قائم‌مقام اسبق شرکت ملی نفت نسبت به احساس بدهکاری برخی وزرا از جمله وزیر نفت نسبت به برخی شرکت‌های خصوصی و حامیان انتخاباتی هشدار داد. محمد جواد عاصمی‌پور که از همکاران سابق زنگنه است نسبت به پیگیری غنیمت پیروزی در حوزه نفت هشدار می‌دهد.
عاصمی‌پور در مصاحبه با روزنامه آرمان و در پاسخ این سؤال که آیا فکر می‌کنید دور بودن 8 ساله زنگنه از نفت هم بر تصمیم‌های این روزهای این وزارتخانه تأثیرگذار بوده است؟ می‌گوید: به هرحال زمانی که ما از نفت بیرون رفته‌ایم عده‌ای ما را جذب کرده‌اند و حقوق دریافت کرده‌ایم. اگرچه آنها به اندازه کافی از ما استفاده هم کردند.
وی می‌افزاید: امروز نباید خودمان را مدیون آنها بدانیم. دنبال غنیمت پیروزی نباشیم. عده‌ای دور برخی از وزرای دولت را گرفته‌اند و به دنبال جمع کردن غنائم پیروزی هستند و عملاً امتیازهایی را می‌گیرند و این مسئله را بنده به عینه شاهد هستم.
خبرنگار می‌پرسد منظورتان آقای زنگنه است؟ و عاصمی‌پور پاسخ می‌دهد: قطعاً آقای زنگنه متوجه خواهد شد اگر من این حرف را می‌زنم منظورم چیست. وزرا مدیون ملت هستند نه مدیون شخص خاصی، آنها نهایتاً دو سال حقوق پرداخت کرده‌اند. به هرحال وزرای الان ما نابغه هستند و طی دو سال هم از این نبوغ‌شان برای آنها خرج کرده‌اند. برای همین مدیون کسی نیستند. چرا بخش خصوصی باید فکر کند آدم‌هایی مثل ما فقط کوپن سیاسی دارند. نکته‌ای که هرکس می‌خواهد من را به کار بگیرد اول کار با آنها روشن می‌کنم همین مسئله است.
عاصمی‌پور خاطرنشان کرد: آقای زنگنه، آقای نعمت‌زاده واقعاً یک نخبه هستند اما امروز آنها را به عنوان یک نخبه قبول ندارند. ظاهراً برخی از این دوستان هم خودشان باور به نخبه بودن ندارند که اگر باور داشتند نخبه‌ها را دورشان جمع می‌کردند.

 *قدس

استفاده از اموال بلوکه شده ایران!

العالم: روزنامه صهیونیستی هاآرتص از ادامه استفاده این رژیم از بخشی از اموال بلوکه شده ایران خبرداد. هاآرتص نوشت: وزارت دارایی اسراییل حساب متعلق به ایران را حساب ویژه ارزی می نامد.شاه معدوم متحد نزدیک این رژیم بود و بدهی های رژیم صهیونیستی به ایران در اواخر دوران رژیم شاه آغاز شد و ایران در آن زمان تقریباً تنها تأمین کننده نفت این رژیم به مدت حداقل 2 دهه بود.

 

اعتراض به نیامدن ابتکار به خوزستان

فارس: در اعتراض به سفر نکردن معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست کشور به خوزستان و به دنبال وقوع پدیده شدید گرد و غبار اخیر در شهرهای مختلف استان، خوزستانی‌ها، معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست، بیژن زنگنه، وزیر نفت و حمید چیت چیان، وزیر نیرو را به چالش سطل خاک دعوت کردند.

 

مرگ تالاب هامون

ایرنا: خبرها حاکی ‌است که طی ماه‌های اخیر آبهای فصلی و مهارنشدنی تالاب هامون به گستره ای مملو از خاک و شن بدل شده است. گفته می‌شود که 15 سال خشکسالی و ساخت سدهایی در افغانستان مسبب خشک شدن و از میان رفتن آبهای منطقه هامون است.

ادعای مشکوک یک سایت خبری

عصرایران: سایت خبری الحدث نیوز با انتشار عکسی مدعی شد که سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با حضور در جنوب سوریه، جنگ در این منطقه را مدیریت می‌کند.

 

شهادت 2 مدافع حرم در سوریه

فرارو: حسن شمشادی، خبرنگار صداوسیما در سوریه در اینستاگرام خود نوشت: شهیدان علی سلطان مرادی و عباس عبداللهی روز پنجشنبه ٢٣ بهمن ٩٣، در درگیری با تروریستها و تکفیری‌ها در منطقه «کفر نساج» واقع در شمال غرب درعا (استان جنوبی سوریه)، به فیض شهادت نائل شدند. به گفته یکی از دوستان این‌ شهیدان، پیکرهای پاک این دو شهید، همچنان در اختیار تروریستهای تکفیری است. 

 

لغو ممنوعیت بازنشستگی پیش از موعد

ایسنا: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، مصوبه شورای عالی اداری را که بر اساس آن صدور احکام بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت، ممنوع و در موارد استثنا به تأیید رئیس‌جمهور منوط شده بود، ابطال کرد.

 

اقدام علیه دانشجویان ایرانی

ایسنا:   وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اقدام دانشگاه ماساچوست مبنی بر نپذیرفتن دانشجویان ایرانی در برخی رشته‌های فنی و مهندسی، بیانیه‌ای منتشر و در آن اعلام کرد که هیچ تغییری در سیاست آمریکا یا دستور کاری تازه برای پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های کشور اتخاذ نشده و همچنان وزارت خارجه آمریکا متعهد است که سفر متقاضیان واجد شرایط را تسهیل کند.

 

شهر «البغدادی» به طور کامل آزاد شد

فارس: پایگاه خبری سومریه نیوز گزارش داد: نیروهای ارتش عراق با کمک عشایر استان الانبار توانستند شهر «البغدادی» در غرب این استان را از کنترل داعش خارج کنند. «عزیز خلف الطرموز» معاون امنیتی استان الانبار، در این خصوص اعلام کرد: نیروهای امنیتی، شهر البغدادی در غرب الرمادی را پس از کشتن دهها تکفیری، آزاد کردند.

*آرمان

لغو مصوبه دولت قبل

شنیده شد که با شکایت دیوان محاسبات و صدور حکم قضایی، یک مصوبه مربوط به دولت دهم ابطال شد. خراسان نوشت؛ درحالی که بر اساس ابلاغیه بهمن ماه سال 90 محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور سابق کشورمان مقرر شده بود تعدادی از ساختمان‌ها و زمین‌های دراختیار دولت جهت پرداخت دیون تعدادی از وزارتخانه‌ها به فروش برسد، این ابلاغیه با شکایت دیوان محاسبات کشور به دستگاه قضایی، به علت مغایرت با ماده 115 قانون مدیریت خدمات کشوری خلاف قانون تشخیص داده شده و از زمان ابلاغ حکم ابطال، لغو می‌شود.
 
تجمع کارگران پدیده مقابل شهر پدیده

شنیده شد که صبح دیروز۱۰۰ نفر از کارگران پدیده به‌دلیل دریافت نکردن حقوق خود در مقابل شهر رؤیایی پدیده شاندیز تجمع کردند. 100 نفر از کارگران پدیده در مقابل شهر رویایی پدیده شاندیز به علت دریافت نکردن حقوق خود تجمع کردند. این کارگران از مهرماه امسال تاکنون حقوقی دریافت نکرده‌اند و مراتب اعتراض خود را در چند روز گذشته اعلام کرده بودند. یکی از این کارگران اظهار کرد: مدیران پدیده شاندیز قول پرداخت حقوق در روز شنبه 25 بهمن‌ماه را به ما داده بودند و این درحالی است که امروز هیچ‌کدام از مدیران در شهر رویایی پدیده حضور ندارند و پهلوان مقدم، مدیرعامل شرکت پدیده شاندیز نیز دقایقی پیش بدون توجه به تجمع، مکان را ترک کرده است.
 
جابه‌جایی 16 زندانی در سال 93

شنیده شد که مشاور وزیر و سرپرست اداره کل ارتباط با قوه قضاییه وزارت دادگستری گفت: در سال 93، 116 زندانی بین ایران و دیگر کشورها جابه‌جا شدند. فرارو نوشت؛ شاهرخ هدایتی ادامه داد: از این تعداد، 91 نفر ایرانیان منتقل شده از سایر کشورها به کشورمان و 25 نفر اتباع خارجی منتقل شده از ایران به کشورشان بوده‌اند. وی خاطرنشان کرد: از 91 نفر زندانی ایرانی منتقل شده به کشورمان، 10 نفر از چین، 54 نفر از آذربایجان، 15 نفر از تایلند، یک نفر از ترکیه، یک نفر از اوکراین، 3 نفر از سوریه و 7 نفر از ارمنستان بوده‌اند. از 25 اتباع خارجی منتقل شده از ایران به کشورهای دیگر 2 نفر به کشور آذربایجان، 19 نفر به افغانستان، 2 نفر به ترکمنستان، یک نفر به ترکیه و یک نفر به بلغارستان بوده است.
 
تکذیب ممانعت تحصیل دانشجویان ایرانی در ماساچوست

شنیده شد که در پی درج اخباری مبنی بر ممانعت از تحصیل دانشجویان ایرانی در دانشگاه ماساچوست، وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد که برنامه خاصی در این زمینه ندارد. یک مقام وزارت خارجه آمریکا  گفت: قوانین ایالات متحده، شهروندان ایران را از آمدن به این کشور و تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی منع نمی‌کند. انتخاب نوشت؛ بیانیه وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اقدام دانشگاه ماساچوست مبنی بر نپذیرفتن دانشجویان ایرانی در برخی رشته‌های فنی و مهندسی منتشر شده است. بنا به این بیانیه، «هیچ تغییری در سیاست آمریکا یا دستورالعملی تازه» برای پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های ایالات متحده اتخاذ نشده و همچنان «وزارت خارجه آمریکا متعهد است که سفر متقاضیان واجد شرایط را تسهیل کند». پیش‌تر دانشگاه ماساچوست در شهر امهرست گفته بود که از این به بعد دانشجویان ایرانی را در مقطع فوق‌لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک، کامپیوتر، شیمی و علوم طبیعی نمی‌پذیرد.
 
گاف یک وزیر در تفویض اختیارات

شنیده شد که خراسان نوشت؛ بر اساس گزارش یک نهاد مسئول، درحالی که یکی از وزرا در نامه‌ای به مسئولان ارشد اجرایی اعلام کرده است که بنا دارد بیش از 10 موضوع و مجوز دراختیار خود را تحت برنامه تفویض اختیارات، به مسئولان استانی واگذار کند، مشخص شده است که پیشنهاد این مسئول از جهات مختلف دارای اشکال است چراکه علاوه بر اینکه تعدادی از عناوین ذکر شده ارتباطی با اصل تفویض اختیار ندارد، برخی دیگر از این موارد نه‌تنها جزو اختیارات وزیر مربوطه نیست بلکه حتی تفویض آن در صلاحیت هیات دولت هم نخواهد بود.
 
دست رد یک اقتصادی به سینه کفاشیان

شنیده شد که درحالی محمود اسلامیان به عنوان سرپرست نایب‌رئیسی فدراسیون فوتبال منصوب شد که مهدی کرباسیان این سمت را نپذیرفت. شفقنا نوشت؛ مهدی کرباسیان مانند اقتصاد چهره شناخته‌شده‌ای در ورزش است. او که سال‌ها ریاست فدراسیون بدمینتون، خزانه‌داری و عضویت درهیات اجرایی کمیته ملی المپیک را برعهده داشت، هم‌اکنون در خارج از ورزش و به عنوان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کند. کفاشیان که آشنایی کاملی با کرباسیان دارد و سال‌ها در کمیته ملی المپیک با او از نزدیک کار کرده است، گزینه اولش برای نایب‌رئیسی اول فدراسیون فوتبال کسی جز معاون وزیر و رئیس هیات‌عامل ایمیدرو نبود. پس از کناررفتن سیدهادی آیت‌اللهی از سمت نایب‌رئیسی فدراسیون، کفاشیان گزینه‌هایی را برای این سمت مدنظر داشت و ابتدا این پیشنهاد را به مهدی کرباسیان داد اما پاسخ او به رئیس فدراسیون فوتبال منفی بود.
 
آشنا تکذیب کرد

شنیده شد که اخیرا تعدادی از جریان‌های سیاسی منتقد دولت خبر از امتناع برخی مراجع و علما از دیدار با نمایندگان دولت و انتقاد برخی از آنها از سیاست‌های فرهنگی دولت و به‌خصوص عملکرد وزارت ارشاد دادند. اما آشنا این خبر را از اساس تکذیب کرد. به گفته او برنامه سفر طبق آنچه پیش‌بینی شده بود انجام شد. «حسام‌الدین آشنا» ضمن تکذیب این اخبار عنوان کرد که در دیدارهای صورت گرفته با علمای قم‌، هیچ انتقادی به وزارت ارشاد مطرح نشد. وی در ادامه دلیل سفر خود به قم را نزدیکی سفر رئیس‌جمهور روحانی به این استان دانست و افزود: این سفر‌، یک سفر معمولی و در راستای سفرهای قبلی بود. آشنا همچنین با بیان اینکه در زمان کوتاه حضور خود در قم دیداری با آیت‌ا... حسینی‌بوشهری‌، آیت‌ا... علوی‌گرگانی‌، آیت‌ا... نوری‌همدانی‌، آیت‌ا... جوادی‌آملی‌، حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی، منتخبانی از مجمع نمایندگان طلاب‌، 25 نفر از نخبگان حوزوی و استاندار قم دیدار داشته‌، اظهار کرد: «جز این دیدارها‌، دیدار دیگری در برنامه تنظیم نشده بود. بهتر است از حاشیه‌پردازی برای سفرهای معمولی بپرهیزیم».
 
درخواست اعمال ماده 18 نکردیم

شنیده شد که وکیل محمدرضا رحیمی گفت: درخواست اعمال ماده 18 نوعی درخواست رسیدگی مجدد است که باید به موافقت مستقیم رئیس قوه قضاییه برسد که موکل من این درخواست را نداشته است. پارسینه نوشت؛ محمدرضا نادری افزود: البته ما درخواست اعاده دادرسی داشتیم٬ اما اعمال ماده 18 هیچ گاه در مورد پرونده آقای رحیمی مطرح نشده است. وکیل محمدرضا رحیمی گفت: درخواست اعمال ماده 18 نوعی درخواست رسیدگی مجدد است که باید به موافقت مستقیم رئیس قوه قضاییه برسد که موکل من این درخواست را نداشته است

 

 



 

 



کانال تلگرام عصر جهان


Metal
|
China
|
1396/05/08 21:54
  +0

  -0
پاسخ
Great Job!! Appreciate this site, thus much data that is truly exciting and educational!! Really glad I found it!!

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*