به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
106532
تاریخ انتشار: 1395/12/08 23:38
معاون فرماندار شادگان خبر داد:
معاون فرماندار شادگان از اعلام آمادگی شعب بانک کشاورزی شادگان جهت اعمال قانون بخشودگی سود و جرائم بانکی خبر داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان،شعب بانک کشاورزی شادگان در طول هفته صبح و بعدازظهر قانون بخشودگی سود و جرائم بانکی را اعمال می کنند،بدهکاران فرصت را از دست  ندهند
معاون فرماندار شادگان ضمن تائید این خبر از اعلام آمادگی شعب بانک کشاورزی شادگان جهت اعمال قانون بخشودگی سود و جرائم بانکی خبر داد
نعمت اله آلبوغبیش معاون فرماندار شادگان، قانون بخشودگی سود و جرائم بانکی وامهای کمتر از یک میلیارد ریال را فرصت استثنایی عنوان کرد و گفت: شعب بانک کشاورزی شادگان در طول هفته صبحها و بعدازظهرها و روزهای تعطیل قانون بخشودگی سود و جرائم بانکی را اعمال می کنند، بدهکاران این فرصت را از دست ندهند.
وی افزود دستورالعمل بخشودگی سود و جرائم تسهیلات کمتر از یک میلیارد ریال به شعب بانکی  ابلاغ گردیده و با توجه به مهلت تعیین شده تا پایان سال جاری، شعب بانک کشاورزی، کلیه بعدازظهرها و ایام تعطیل رسمی و روزهای پنجشنبه و جمعه جهت اجرای دستور العمل مذکور و دریافت نقدی اصل تسهیلات و بخشش سود و جرائم، باز و دایر می باشند.
آلبوغبیش با توجه به محدودیت اعتبار و رقابت سایر شهرستانها و استان های کشور، بر لزوم  اطلاع رسانی و تسریع در بهره مندی حداکثری از این امتیاز تاکید کرد و یادآور شد این دستور العمل به سایر بانکها نیز ابلاغ شده و بر اساس ضوابط و محدودیت های اعلامی با مراجعه بدهکاران و پرداخت اصل تسهیلات،  سود و جرائم متعلقه بخشوده خواهد شد.

ناصر حکیمی خبرنگار شادگان



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*