به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
117307
تاریخ انتشار: 1396/01/24 01:33
.

پس از بحث و مشاجرات فراوان میان نمایندگان روسیه و سوریه با نمایندگان غرب در شورای امنیت بر سر قطعنامه پیشنهادی کشورهای غربی علیه دولت سوریه این قطعنامه با وتوی روسیه مواجه شد.
به گزارش تابناک، روسیه قطعنامه پیشنهادی کشورهای غربی علیه دولت سوریه را وتو کرد. چین هم به این قطعنامه رأی ممتنع داد.

بر اساس این گزارش نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت این سازمان، نتایج رای‌گیری در خصوص این پیش‌نویس را به این شرح اعلام کرد: ۱۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع؛ پیش‌نویش قطعنامه به دلیل رأی منفی یکی از اعضای دائمی شورا به تصویب نرسید.
غربی ها بر اساس این قطعنامه پیشنهادی خواستار دسترسی به تمام سایت‌های نظامی و هوایی ارتش سوریه شده و از دولت سوریه می‌خواست اسامی فرماندهان و مقامات ارشد نظامی این کشور را در اختیار دولت سوریه قرار دهد.

گنادی گاتیلوف معاون وزیر خارجه روسیه پیش از این گفته بود که کشورش پیش‌نویس قطعنامه انگلیس، فرانسه و آمریکا درباره حمله شیمیایی در خان شیخون سوریه را وتو خواهد کرد.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در نشست خبری خود با رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که مسکو تلاش‌ها برای دیکته کردن پیش‌نویس قطعنامه‌ای که انگلیس، آمریکا و فرانسه آن را تهیه کرده‌اند، سازنده نمی‌داند، زیرا این قطعنامه بر اتهام زنی علیه دمشق تمرکز دارد نه بر ضرورت انجام تحقیق.
بر اساس گزارش شبکه خبری سی‌.ان‌.ان، این هشتمین باری است که روسیه در شورای امنیت سازمان ملل متحد اقدام به وتو قطعنامه‌های ضدسوری می‌کند.

لازم به ذکر است که آمریکا، انگلیس و فرانسه پیش‌نویس قطعنامه‌ جدیدی درباره حمله شیمیایی در سوریه به شورای امنیت ارائه کرده بودند که در این پیش‌نویس بار دیگر دولت سوریه به انجام حمله شیمیایی در خان شیخون متهم شده است. این پیش‌نویس همچنین خواهان همکاری کامل در زمینه تحقیقات در خصوص حمله شیمیایی در خان شیخون بود.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*