به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
128096
تاریخ انتشار: 1396/03/11 00:19
علت خاموشی برق 25 نقطه کلانشهراهواز ، بریدگی و اتصال سیم های برق در طول شبکه می باشد.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: علت خاموشی برق 25 نقطه کلانشهراهواز ، بریدگی و اتصال سیم های برق در طول شبکه می باشد.


علی شکر خدایی افزود: خاموشی برق بعضی از مناطق کلانشهراهواز ناشی از وزش باد شدید، از صبحگاه روز چهارشنبه می باشد که باعث اتصال و برخورد کابلهای برق در طول شبکه شده است.
وی ادامه داد : تیم عملیاتی اداره برق منطقه ای با مشاهده و گزارش خاموشی در سطح شهر اهواز فورا به محل اعزام شده و اقدام به رفع مشکل خاموشی می کنند .
از ساعات اولیه صبح چهارشنبه برق بسیاری از روستاهای مسیر اهواز به شوش ،بخش مرکزی اهواز، مناطقی از کوت عبدالله و شهرستان باوی قطع شده است .
به گزارش اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، میزان گرد و غبار در ساعت 14 امروز در اهواز به یک هزار و 56 میکروگرم بر مترمکعب، در آبادان به 757 میکروگرم بر مترمکعب، در شوشتر به 351 میکروگرم بر مترمکعب و در رامشیر به 480 میکروگرم بر مترمکعب رسیده است.

شایان ذکر است سرعت باد در آبادان به 72 ، هندیجان 70 کیلومتر و ماهشهر به 54 کیلومتر در ساعت رسید



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*