به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
128577
تاریخ انتشار: 1396/04/10 01:26
از سوی خطیب نماز جمعه ماهشهر عنوان شد؛
امام جمعه بندر ماهشهر گفت: اگر مدیر آب جنوب شرق خوزستان فرد شایسته‌ای است خیر و برکاتش به منطقه‌ای دیگر برسد و اگر هم فرد ضعیفی است، با قحط‌الرجال مواجه نیستیم، او را عزل کنند تا کشاورزان ما یک نفس راحت بکشند.

عصرجهان-حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین غبیشاوی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته این شهرستان اظهار کرد: نماز عید سعید فطر نمایش اقتدار نظام و ملت بود. اما در کنار آن در برخی شهرهای خوزستان واقعیت‌های تلخی نیز وجود داشت که کام مردم را تلخ کرد.
وی ادامه داد: یکی از این واقعیت‌ها تیراندازی‌هایی بود که شب و روز عید صورت گرفت و عمده آن نیز ربط زیادی به رسومات و مسائل فرهنگی مردم ندارد. اینها افراد معاند معلوم‌الحالی هستند که ایجاد ناامنی می‌کنند.
خطیب جمعه شهرستان بندر ماهشهر خاطرنشان کرد: بارها از همین تریبون نماز جمعه از مسؤولان ذی‌ربط دعوت کردیم که موضوع را با جدیت پیگیری کنند و در این رابطه سهل‌انگاری نداشته باشند. این موضوع مرتبط با امنیت مردم است و امنیت مردم شوخی‌بردار نیست.
غبیشاوی افزود: متأسفانه برخودها تاکنون در حد انتظار نبوده و خواسته و انتظار مردم این است که عاملان تیراندازی‌ها شناسایی و این عناصر به دستگاه قضایی معرفی شوند. انتظار این است که افرادی را که ایجاد ناامنی می‌کنند را شناسایی و دستگیر کنند نه اینکه یک فرد روستایی را با یک اسلحه شکاری بیاورند و بگویند گرفتیم.
وی تصریح کرد: البته نمی‌خواهم بگویم که هیچ دستگیری و کشفیاتی نداشته‌ایم اما عاملان اصلی این تیراندازی‌ها کسانی هستند که با برنامه کار می‌کنند و مزدور هستند. اینها پول‌های کلانی می‌گیرند، پول‌های که صرف خرید اسلحه و تیر و دستمزد آنها می‌شود.
امام جمعه بندر ماهشهر متذکر شد: برخی اوقات انسان متأثر می‌شود، می‌روند یک کشاورز روستایی بدبخت را به عنوان مظنون دستگیر می‌کنند، اسلحه‌ای هم پیدا نمی‌کنند و با این وجود وی را به زندان می‌اندازند.
غبیشاوی در ادامه به در پیش بودن هفته مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: انتظار داریم نیروی انتظامی و هرکسی که به شکلی درگیر مبارزه با این پدیده شوم است برخوردهای جدی‌تری با موضوع داشته باشد. با همکاری دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و همکاری و گزارش‌های به موقع مردم باید با این پدیده شوم و مخرب مبارزه شود.
وی در فراز دیگری از خطبه‌ها به سالروز تخریب بارگاه ائمه بقیع نیز اشاره کرد و افزود: حدود 90 و اندی سال پیش وهابیت خبیث ملعون بارگاه ائمه بقیع را تخریب و هرجا که آثاری از اولیاء بود را با خاک یکسان کرده و حمله وسیعی را نیز به عتبات عالیات آغاز کردند که منجر به شهادت صدها نفر شد.
خطیب جمعه بندر ماهشهر اظهار کرد: چندین سال بعد نیز داعشی‌ها به همین شکل آمدند و قصد داشتند خودشان را به عتبات عالیات برسانند. خدا می‌داند اگر دستشان می‌رسید چه کارهایی که با مقدسات شیعه نمی‌کردند.
غبیشاوی ادامه داد: در سامرا غفلتی صورت گرفت و دیدیم با حرم عسکریین چه کردند. اینها ماهیتاً ضد دین هستند و بحث شیعه و سنی نیز مطرح نیست. همین الان اگر از مسلمانان واهمه نداشتند حتی قبر پیامبر را نیز با خاک یکسان و کعبه را هم منهدم می‌کردند.
وی خاطرنشان کرد: به تدریج نیت‌های خبیث و همکاری آنها با صهیونیسم دارد آشکار می‌شود و اگر پیش از این ارتباطات آنها با صهیونیست‌ها پنهانی بود الان وقیحانه و در علن اظهار همکاری می‌کنند. آنچه که مهم است این است که مسلمانان باید بدانند و ببینند که افکار متعفن و منحرف وهابی‌ها علیه اسلام و مسلمین تا کجا عمق دارد.
امام جمعه بندر ماهشهر افزود: امروز هرچه مشکل در جهان اسلام وجود دارد ناشی از همین فکر کج وهابی‌ها و البته دلارهای نفتی آل‌سعود است و روز به روز نیز ماهیت آنها برای مسلمانان بیشتر از پیش آشکار می‌شود. به امید خدا این خاندان و جریان انحرافی که همچون غده سرطانی در جهان اسلام است دچار زوال و اضمحلال شود.
غبیشاوی در ادامه به مشکلات کشاورزان روستاهای بخش مرکزی شهرستان بندر ماهشهر اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات کشاورزان این شهرستان مدیریت آب جنوب شرق است که متأسفانه در یکی دو سال اخیر مشکلات فراوانی به وجود آورده است.
وی تصریح کرد: مدیر آب جنوب شرق خوزستان با شکایات متعدد پرونده‌های فراوانی در دادگستری علیه کشاورزان زحمتکش ایجاد کرده و این موضوع به یک معضل تبدیل شده است. چند شهرستان هم زیر نظر این مدیریت قرار دارد، امیدیه، ماهشهر، رامشیر و هندیجان. و استدعا داریم که مدیرکل تجدیدنظری در مدیریت آب جنوب شرق داشته باشد.
خطیب جمعه بندر ماهشهر متذکر شد: اگر این مدیر فرد شایسته‌ای است خیر و برکاتش به منطقه‌ای دیگر برسد و اگر هم فرد ضعیفی است، با قحط‌الرجال که مواجه نیستیم، او را عزل کرده تا کشاورزان ما یک نفس راحت بکشند(فارس)



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*