سیدجهان تقوی نیا نویسنده اهل شهرستان بهمئی کتابی در حوزه ادبیات با عنوان " تشبیه در شعر" بامحوریت اشعارخیالی بخارایی به رشته تحریر درآورد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، سیدجهان تقوی نیا نویسنده اهل شهرستان بهمئی کتابی در حوزه ادبیات با عنوان " تشبیه در شعر" بامحوریت اشعارخیالی بخارایی به رشته تحریر درآورد
سیدجهان تقوی نیا مولف کتاب " تشبیه در شعر" در این خصوص اطهار داشتند: این کتاب از جمله آثار ادبی در موضوع علم بیان است که به بررسی کامل تشبیه درشعر پرداخته است و راهنمای خوبی برای کسانی است که می خواهند با تشبیه و انواع تشبیه در شعر به عنوان یکی از صور خیال آشنا شوند.
وی ادامه دادند: آنچه من را به خلق چنین اثر ادبی واداشت، این بود که : اولا شاعری همچون خیالی بخارایی که از شاعران بنام عصر تیموری است ،شناسانده شود و دیوان وی از لحاظ ادبی مورد نقد و تحلیل واقع گردد و ثانیا شاعران ،ادیبان و دانشجویان به ضرورت استفاده از صور خیال به ویژه تشبیه در شعر در عصر تیموری پی ببرند.
سیدجهان تقوی نیا افزود: این کتاب شامل: یک مقدمه و دو فصل است .مقدمه در مورد خیالی بخارایی، افکار و آثار وی است .در فصل اول به تعاریف و کلیاتی در خصوص علم بیان، تشبیه و انواع آن با ذکر نمونه هایی از دیوان خیالی بخارایی پرداخته شد و در فصل دوم که اصلی ترین بخش کتاب می باشد، دیوان شعر خیالی بخارایی بطور کامل از لحاظ انواع تشبیه و به صورت الفبایی و بر اساس طرفین تشبیه مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته است. این اثر می تواند مورد استفاده ی شاعران، استادان ،دانشجویان،دبیران و سایر علاقمندان به گنجینه ی ارزشمند زبان وادبیات فارسی قرار گیرد.
