این فرد در محل اشکفت کاه گال درمنطقه خان احمد باشت اقدام به حفر سه گودال کرده بود که با همکاری نیروی انتظامی دستگیر شده است.
عصرجهان-سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: یک فرد که جهت پیدا کردن اشیای عتیقه در این شهرستان اقدام به حفاری غیر مجازکرده بود دستگیر شد.
صادق ماندنی زاده در جمع خبرنگاران افزود: حفاری های غیر مجاز خلاف قانون بوده و با متخلفین به صورت قانونی برخورد خواهد شد.

وی بیان کرد: درشهرستان باشت یک فرد که جهت پیدا کردن اشیای عتیقه اقدام به حفاری غیر مجازکرده بود دستگیر شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت تصریح کرد: این فرد در محل اشکفت کاه گال درمنطقه خان احمد باشت اقدام به حفر سه گودال کرده بود که با همکاری نیروی انتظامی دستگیر شده است.
ماندنی زاده عنوان کرد: از این فرد متخلف یک دستگاه فلزیاب به همراه ابراز حفاری کشف و ضبط شده است.
وی ادامه داد: 60 اثر تاریخی در شهرستان باشت تاکنون در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت اضافه کرد: سرقت اشیای تاریخی به سرقت بردن گذشته کهن منطقه است/ایسنا