به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
149428
تاریخ انتشار: 1396/06/03 19:15
امام جمعه شهرستان بهمئی:
حجت الاسلام افروغی: اعضای شورا در انتخاب شهردار دقت بکنند. فکر کنم نوع انتخابشان را فراموش کرده اند. هر تصمیم پنهانی که گرفته شود به گوش مردم می‌رسد. اگر شورا در روند انتخاب شهرداربه مردم خیانت بکنند این تریبون مقدس نماز جمعه در مقابل آنها خواهد ایستاد.

به گزارش سیروس بزمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، خطبه های نماز جمعه این هفته شهر لیکک به امامت حجت الاسلام محمد یوسف افروغی در مسجد صاحب الزمان برگزار گردید.
بنا به همین گزارش حجت الاسلام افروغی امام جمعه ی شهرستان در خطبه ی دوم به دیدارهای مقام معظم رهبری اشاره کرده اند و فرمودند: مساجد باید کانون رویش‌های امثال شهید حججی باشد و قطعاً شهید حججی ها دست پرورده ی مساجد هستند. حتی در نیروی هوایی، در نیروهای نظامی و انتظامی کسانی که شاخص می شدند همچون شهید لارستانی، شهید بابایی،شهید ستاری که از بزرگان نیروی هوایی بوده اند محصول مسجد هستند.


 برای تربیت نیروی انسانی کارآمد در همه عرصه‌ها باید یک پای انسان در مسجد و یک پای آن در محیط کار و محیط های علمی باشد.
وی در ادامه به وضعیت یمن اشاره کردند و  فرمودند : وضعیت یمن وضعیت بسیار خطرناک و اسفناکی است. وظیفه ی انسانی، دینی و از نیازهای امنیتی کشور ما ایجاب می‌کند که از مردم و کشور یمن  هم در شعار و هم در عمل و با حمایت‌های مادی از آنها حمایت کنیم.
ایشان ضمن تبریک هفته دولت به دولتمردان فرمودند: در بحث کابینه دولت دوازدهم قول داده شده بود که میانگین سن دولتمردان در دولت جدید جوان تر از دولت قبل باشد اما به نظر می‌رسد که میانگین سن دولت مردان پیرتر از دولت قبل است.تعدادی از این دولتمردان در دولت قبل و دولت های قبلی مسئولیت داشتند ولی بیشتر از این در توانشان نبود. ای کاش به جوان های  انقلابی و متدین که از رویش های انقلاب و مسجد هستند هم فرصت داده می شد. دولت جدید نمی‌تواند و موفق نخواهد بود اگر بر اساس سیستم دولت یازدهم عمل کند چرا که در حوزه اشتغال و تولید کاری از پیش نبرده است.
خواسته به حق مردم بهبود وضعیت معیشتی آنها است‌. عدم توجه مسئولین به محرومین به فرموده امام خمینی (ره)  امام خامنه ای آسیب زدن به اصل نظام است .
ایشان در ادامه به وضعیت بانک ها و سودهای آنها اشاره کردند و فرمودند: ربای بانک‌های ما که تحت عنوان سود می باشد کاملاً ضد تولید و اشتغال و ضد فقر زدایی است و کاملاً فاصله ی بین فقیر و غنی را افزایش می‌دهد. بانک‌ها و سودهای بانکی بزرگ ترین مشکل سیستم اقتصادی کشور هستند.
وی ادامه دادند:  دولت با مردم صادق باشد. مردم محرم و صاحب نظام هستند و وعده‌ای که در انتخابات به مردم دادند به آنها ‌عمل بشود.
آماری که در بحث اشتغال داده میشود با واقعیت هیچ نوع سازگاری ندارد.
ایشان بااشاره به انتخاب شهردارفرمودند: اعضای شورا در انتخاب شهردار  دقت بکنند. فکر کنم نوع انتخابشان را فراموش کرده اند. هر تصمیم پنهانی که  گرفته شود به گوش مردم می‌رسد. اعضای شورا با هم متحد باشند و بدون فشارهایی بیرونی شخصی را که دلسوز، متعهد، متدین، دستپاک، باسواد و متخصص باشد انتخاب شود و اینکه اهل فلان طایفه باشد خیانت در حق مردم است. اگر در روند انتخاب بخواهند به مردم خیانت بکنند این تریبون مقدس نماز جمعه در مقابل آنها خواهد ایستاد.
حجت الاسلام محمد یوسف افروغی با اشاره به موضوع هزینه برق درج شده در قبوض اظهار داشتند: مردم در موضوع برق این نکات را پیگیری نمایند:۱- افزایش چند برابری بهای مصرف برق ۲- افزایش مالیات و عوارض و نحوه محاسبه این آیتم ها. عوارض زمانی معنا دارد که در مقابل آن خدماتی به مردم برسد .
افروغی افزودند: فردا یا پس فردا کارشناسان برق استانی به شهرستان می‌آیند و احتمال دارد اگر مردم همکاری بکنند خسارتهایی که به خاطر افت فشار برق و وسایل برقی وارد شده است به آنها پرداخت شود و مسئولین برق گفتند: مردم هزینه‌ خسارت های وارده را گزارش بدهند و با تایید کارشناسان هزینه های آنها را دریافت کنند.
خطیب نماز جمعه در حوزه آب اظهار داشتند: منبع ۱۵ هزار متر مکعبی که یک سال قبل با حضور مسئولین کشوری و استانی افتتاح گردید قرار بود از طریق ذخائر این منبع به شهر آب رسانی شود در حالیکه امسال  آب  به مدت ۳ روز قطع شد چرا در طول یکسال گذشته در اختیار مردم قرار نگرفت تا مردم با بحران آب مواجه نشوند!!!! چرا گوش رسانه ها پر شده است از اینکه منبع آب افتتاح شده ولی در اختیار مردم قرار نگرفته است!!!!!!! مسئولین این موضوع را پیگیری کنند و در اختیار مردم قرار دهند.
 در حوزه مخابرات هم مسئولین مخابرات قول داده اند که در دو هفته ی آینده مشکلات خطوط ارتباطی شهر و روستای کت و روستاهای اطراف آن حل بشود.



کانال تلگرام عصر جهان


قربان
|
Iran
|
1396/06/04 00:22
  +2

  -0
پاسخ
اول نحوه برگزاری انتخابات راافتضاحات خواندی واعلام کردی ازتریبون عمومی خواهان برخوردبا متخلفین شدی درحین شایعه ابطال آن عقب نشینی کردی وفرمودی معاملات پشت صحنه انتخابات را به گوش مردم میرسانم هیچکدام پیگیری نشدالان هم اعتراض بجای نمی رسدشورا حق قانونی اش انتخاب براساس اکثریت است وبه دخالت دیگران نامربوط هم ترتیب اثرنمی دهدبه توپ وتشر هم بهانمی دهندآب ازآب هم تکان نمی خورد
پاسخ ها
درود
|
Iran
|
1396/06/04 01:21
  +1

  -0
احسنت

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*