به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
149733
تاریخ انتشار: 1396/06/17 17:49
امام جمعه شهر لیکک:
حجت الاسلام محمد یوسف افروغی با اشاره به هزینه‌های آب و برق اظهار داشتند همچنان هزینه‌های آب و برق برای مردم شکننده است. مسئولین اگر احساس می‌کنید که پنج یا ده هزار تومان برای بعضی ها عدد و رقم زیادی نیست ولی برای مردم بهمئی عدد زیادی است و برای مردم شکننده است

به گزارش سیروس بزمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، خطبه های نماز جمعه این هفته شهر لیکک به امامت حجت الاسلام محمد یوسف افروغی امام جمعه شهرستان بهمئی در مسجد صاحب الزمان شهر لیکک برگزار شد


حجت الاسلام افروغی در خطبه اول ضمن عرض تبریک به مناسبت عید غدیر خم به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با کارکنان پدافند هوایی اشاره کردند و فرمودند:طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نسخه ی علاج بخش کشور ما به کارگیری نیروهای فعال است که باید در این راه نیروها جوانان به کار گرفته شوند.
ایشان ادامه دادند: مقدار زیادی از مشکلات در شهرستان، استان و کشور به نحوه مدیریت برمی‌گردد.
 افروغی در ادامه به حوادث مسلمانان در میانمار اشاره کردند و از تجاوز، کشتن و غارت  مسلمانان ابراز تأسف کردند و اظهار داشتند سال‌هاست دولت میانمار به مسلمانان دارد ظلم می کند.
افروغی خاطرنشان کرد: دشمن اصلی ما داعش یا دولت میانمار نیست بلکه رژیم  صهیونیستی و آمریکا دشمن واقعی ماست.
نقشه آمریکا این است که همچنان تنش و جنگ در میان مسلمانان پابرجا بماند. هدف اصلی آمریکا از بین بردن داعش و یا سوریه نیست، بلکه هدف اصلی آن تامین امنیت اسرائیل است.
ایشان در ادامه به هزینه‌های آب و برق اشاره کردند و فرمودند همچنان هزینه‌های آب و برق برای مردم شکننده است. مسئولین اگر احساس می‌کنید که پنج یا ده هزار تومان برای بعضی ها عدد و رقم زیادی نیست ولی برای مردم بهمئی عدد زیادی است و برای مردم شکننده است .
افروغی خاطرنشان کرد: همچنان منتظر پیگیری های اداره برق هستیم.
اگرچه مالیات حق دولت است اما عوارض سنگین، بسیار بد و زیبنده ی  مردم کشورمان و به خصوص برای مردم بهمئی نیست و برای آن ها شکننده است.




کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*