ملی حفاری اهواز هفته چهارم لیگ یک فوتبال جوانان ایران را با پیروزی به پایان برد.
به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از ایذه، هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ یک جوانان فوتبال ایران با اولین پیروزی تیم فوتبال جوانان ملی حفاری اهواز در فصل جدید در مقابل تیم برق شیراز به دست آمد .
تیم جوانان ملی حفاری در حالی به مصاف تیم برق شیراز که به دنبال گرفتن اولین پیروزی خود در این فصل بود.
در این بازی که در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز برگزار شد شاگردان علی بختیاری زاده سرمربی ارزنده و کاردان تیم ملی حفاری موفق شدند با نتیجه 2 بر 0 بر میزبان خود تیم برق شیراز غلبه کنند .
گلهای آبی پوشان ملی حفاری در این دیدار علی سادات بازیکن ایذه ای و آینده دار ایران و عباس سعدونی به ثمر رساندند.

گفتنی است علی سادات پاس گل سعدونی را نیز ساخت .
عباس صفایی مربی کاربلد و نامی ملی حفاری اهواز در گفتگویی با فیروز بیگلری گفت :با توجه به اینکه سه بازی اول را مساوی کردیم در این بازی محکوم به برد بودیم به خاطر همین بازی را طوفانی آغاز کردیم و سعی کردیم بازی را در زمین حریف دنبال کنیم.تا اینکه در دقیقه 15 با یک کار ترکیبی که از قبل کار شده بود توسط علی سادات به گل رسیدیم.بعد از گل بازی تا حدودی متعادل شد که هر دو تیم موقعیتهایی برای گل زنی داشتند.که در نهایت بازی با همین نتیجه در نیمه اول به پایان رسید.در نیمه دوم چون میدانستیم تیم برق چیزی برای از دست دادن ندارد و بی مهابا حمله میکند با صحبتهای اقای بختیاری زاده تیم به میدان رفت که با یک بازی حساب شده و تیمی توانستیم گل دوم را توسط عباس سعدونی به ثمر برسانیم.که در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسیدوخوشحالیم اولین پیروزی خود در این فصل خارج از خانه کسب کردیم .
ترکیب ملی حفاری اهواز: پوریا احمدی،عباس میاحی، مصطفی البوبالدیان احمد دلپسند،رضا نوروزی.رضا احمدی.غفار پیرامون.عبدالله سالاری( مهدی میاحی )علی سادات.عباس سعدونی(محمدرضا حزباوی)، هادی آردش( علی ابولحسنی)
سرمربی: علی بختیاری زاده
مربی: عباس صفایی
سرپرست: جواد خسروی