آخرین اخباردر کانال وات ساپی

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
19100
تاریخ انتشار: 1394/11/21 22:25
وی با بیان این که برخی کرنش‌ها در مقابل مردم دروغین است، افزود: از ویژگی‌های یک نماینده باید رفتار صادقانه باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان،ستار هدایتخواه نامزد دهمین دوره انتحابات مجلس شورای اسلامی از حوزه بویراحمد و دنا در جمع مردم طایفه سرکوهکی در مسجد سرکوهکی‌ها واقع در مادوان حضور یافت.

در ابتدای این نشست غلام شکیبایی اظهار کرد: طایفه سرکوهی همیشه دنبال گفتمان انقلاب و امام بوده‌اند و ذره‌ای از این گفتمان تخطی نکرده‌اند.

وی گفت: از آقای هدایتخواه انتظار داریم که در صورت موفقیت در انتخابات حق و حقوق مردم این طایفه را مد نظر قرار دهد.

در ادامه علی حیدری یکی از نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه بویراحمد و دنا با فرا خواندن مردم برای حضور در انتخابات ۲۲ بهمن اظهار کرد: همچنین مردم باید در انتخابات ۷ اسفند شرکت داشته باشند و انتخاب اصلح را مد نظر قرار دهند.

این نامزد دهمین دوره انتخابات که به نفع هدایتخواه از صحنه کنار رفت، افزود: هر چند که با تیم خود برنامه‌ریزی برای حضور در انتخابات را داشتم اما کمیته تصمیم‌گیری سرکوهکی‌ها به این نتیجه رسیدند که به نفع دکتر هدایتخواه از صحنه کنار بروم.

حیدری در سخنان خود با تمجید از عملکرد هدایتخواه در بسیاری از زمینه‌ها تصریح کرد: این به معنای نداشتن نقطه ضعف در آقای هدایتخواه نیست و امیدواریم که با اندوخته‌های علمی و وجاهتی که در سطح کشور دارد با رفع برخی مشکلات گذشته نماینده‌ای مقتدر برای شهرستان‌های بویراحمد و دنا باشد.

وی به برخی از مشکلات منطقه سرکوهکی اشاره کرد و گفت: نبود جاده مناسب و همچنین وجود تعداد زیادی از جوانان بیکار از اصلی‌ترین مشکلات منطقه سرکوهکی به شمار می‌رود.

ستار هدایتخواه در پایان این نشست با ایراد سخنانی در جمع مردم سرکوهکی اظهار کرد: مسئله صداقت در انتخابات از هر چیزی مهم‌تر است.

وی گفت: صداقت باید در رفتار و کردار و اعتقادات و باورها باشد.

هدایتخواه گفت: به مردم قول می‌دهم که اگر انتخاب شدم وعده و قول دروغ به آن‌ها ندهم.

وی با بیان این که برخی کرنش‌ها در مقابل مردم دروغین است، افزود: از ویژگی‌های یک نماینده باید رفتار صادقانه باشد.

این نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به قسمی که نمایندگان در بدو حضور خود در مجلس یاد می‌کنند اشاره کرد و گفت: باید پایبندی به این قسم وجود داشته باشد.

وی به برخی دخالت‌ها در عزل و نصب‌ها اشاره کرد و افزود: حریم نمایندگی و حرمت آن با این گونه کارها شکسته می‌شود که برخی بدون این که دیگر وظایف نمایندگی را مد نظر داشته باشند صرفا با تعطیل کردن همه وظایف در کار قوای دیگر دخالت می‌کنند.

هدایتخواه در پایان قول پیگیری مشکلات مردم سرکوهکی را در صورت موفقیت در انتخابات داد.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*