به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
19157
تاریخ انتشار: 1394/11/24 23:02
لیگ دو فوتبال خوزستان؛
پولاد اکسین ایذه در لیگ دو فوتبال خوزستان چهارشنبه هفته جاری پذیرای شهرداری اندیکا مسجدسلیمان خواهد بود.

به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از ایذه، هفته اول مسابقات فوتبال لیگ دو فوتبال خوزستان با پیروزی تیم پولاد اکسین ایذه در مقابل میزبان خود تیم فوتبال پاسارگاد هفتکل به پایان رسید.
در این بازی که در هفتکل برگزار شد شاگردان رضا مرادی سرمربی تیم پولاد اکسین ایذه موفق شد با تک گل ابراهیم علیزاده از میزبان خود تیم فوتبال پاسارگاد هفتکل عبور کند.
پولاد اکسین ایذه، بازی نخست از رقابتهای لیگ دو بزرگسالان را با برد ارزشمند بیرون از خانه شروع  کرد و با آمادگی بالایی که در این بازی داشت حریفان خود را به وحشت انداخت.
نکته قابل توجه این دیدار میانگین سنی  پولاد اکسین ایذه در این مسابقات است که با میانگین19/5 بود که جوان ترین تیم بزرگسال در لیگ های بزرگسال خوزستان محسوب می باشد. 

نماینده فوتبال ایذه در لیگ دو فوتبال خوزستان  چهارشنبه هفته جاری پذیرای شهرداری اندیکا مسجدسلیمان خواهد بود.
کادر سرپرستی و فنی پولاد اکسین ایذه
رضا مرادی
منصور رشیدی
مهرزاد دانیالی


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*