به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
19493
تاریخ انتشار: 1394/12/17 03:05
معاون فرماندار بندر ماهشهر خبر داد:
.

به گزارش ناصر حکیمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، نعمت اله آلبوغبیش معاون فرماندار شادگان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزارگردید از مهیا شدن شهرستان شادگان جهت پذیرایی از 1500 دانش آموز حافظ قرآن خبر داد و گفت: این دانش آموزان از 13 شهرستان استان خوزستان در این جشنواره شرکت می کنند.
آلبوغبیش با تشکر از مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بعنوان مجری جشنواره یادآور شد این اداره با تشکیل 10 کمیته و با همکاری سایر ادارات شهرستان کلیه امکانات مورد نیاز جهت اجرای هرچه باشکوهتر این جشنواره را فراهم نموده است.


وی اجرای این جشنواره در شهرستان را بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: جشنواره به مدت 4 روز در تاریخ 21 و 22 اسفند ماه جاری ویژه 800 نفر دانش آموز دختر و روزهای 24 و 25 همین ماه ویژه 700 نفر دانش آموز پسر برگزار می شود.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*