به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
19507
تاریخ انتشار: 1394/12/17 23:24
رئیس شبکه بهداشت ودرمان هندیجان خبر داد:
دکتر ناصر حاتم زاده:در ایام تعطیلات نوروزی بیمارستان و فوریت های پزشکی و درمانگاه ها و خانه های بهداشت کشیک دارند و بصورت ۲۴ساعته آماده خدمات رسانی به شهروندان ،مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور هستند.

به گزارش ناصر حکیمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان، رئیس شبکه بهداشت و درمان هندیجان  در حاشیه نظافت عمومی به مناسبت هفته بهداشت وسلامت محیط در ورودی هندیجان جنوبی با حضور ۲۰دانش آموزی ابتدایی از ۳مدرسه و جمعی از مسؤلان محلی روز  دوشنبه اظهار کرد:به منظور رسیدگی واهمیت به بهداشت مخصوصا در روستا، ۱۶خانه بهداشت روستایی تجهیز به کولر و یخچال و دیگر وسایل بهداشتی با هزینه مبلغ ۵میلیارد تومان شدند

دکتر ناصر حاتم زاده افزود:در هفته بهداشت با همکاری ادارات ورودی هندیجان جنوبی بصورت نمادین نظافت شدند.

حاتم زاده عنوان کرد:حدود ۷هزار متر مکان های بهداشتی شامل مرکز شبکه بهداشت و پانسیون ها سقف این مکان ها ایزوگام و تعمیر و بازسازی شدند.

وی تأکید کرد :در ایام تعطیلات نوروزی بیمارستان و فوریت های پزشکی و درمانگاه ها و خانه های بهداشت کشیک دارند و بصورت ۲۴ساعته آماده خدمات رسانی به شهروندان ،مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور هستند.

دکتر ناصر حاتم زاده در پایان گفت:کسانی که قصد مسافرت دارند سعی داشته باشند از تغذیه بهداشتی و سالم استفاده نمایند و مواظب سلامتی خود وهمراهانشان باشند .


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*