اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
19684
تاریخ انتشار: 1395/01/05 02:08
فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت:با هوشیاری و پیگیری نیروهای مرزبانی، سال گذشته حدود 60 تن انواع مواد مخدر در مرزها کشف و ضبط شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان،سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی روز چهارشنبه در بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور گفت:نظارت مرزبانی بر مرزها افزایش یافته است و عزم پلیس و مرزبانی برای مبارزه با قاچاق سوخت و دیگر کالاها قاطع است.
وی ادامه داد:با تلاش نیروهای مرزبانی، سال گذشته حدود 60 تن انواع مواد مخدر در مرزهای کشور کشف شد و مرزبانان نیز از ورود کالای قاچاق به کشور جلوگیری کردند.
سردار رضایی تصریح کرد:طی نشست مشترک با طرف عراقی، مقرر شد که گشت مشترک در خط ' تالوک' به منظور جلوگیری از قاچاق اجرا شود.
فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در سفر خود به مناطق عملیاتی از یادمان شهدای نهر خین در خرمشهر دیدن کرده و در نمایشگاه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی خرمشهر واقع در خرمشهر حضور یافته و از این نمایشگاه دیدن کرد.

منبع/ایرنا

برچسب ها:
قاچاق ؛ قاچاق سوخت ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*