به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
19687
تاریخ انتشار: 1395/01/06 01:50
بر اساس رای دادگاه کیفری بین المللی در لاهه، کاراجیچ در یکی از دو مورد اتهام نسل کشی مجرم شناخته شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان و به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاه جنایات جنگی سازمان ملل متحد رادوان کاراجیچ، رهبر پیشین صرب های بوسنی را در ۱۰ مورد از ۱۱ اتهام مطرح در پرونده، محکوم شناخت و به مجازات تحمل ۴۰ سال زندان رای داد.

بر اساس رای دادگاه کیفری بین المللی در لاهه، کاراجیچ در یکی از دو مورد اتهام نسل کشی مجرم شناخته شد.

به گفته رئیس دادگاه شواهدی درباره نسل کشی در شهرهای بوسنیایی نشین به دست نیامده است. این در حالی است که وی درخصوص اتهام کشتار به قصد حذف جمعیت ساکن سربرنیتسا مجرم شناخته شده است.

محاکمه وی از سال ۲۰۰۹ میلادی مرتبط با جنایات جنگی در سال های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵میلادی در بوسنی آغاز و در طول برپایی این دادگاه شهادت بیش از ۵۸۰ تن شنیده شد.

جنگ بوسنی بالغ بر ۱۰۰ هزار کشته در پی داشت. آقای کاراجیچ خود را بی گناه دانسته و به دادگاه گفته بود که اقدامات وی «در دوران جنگ، برای حفاظت از صرب ها در برابر مسلمانان بوسنی بوده است.»

وی ارشدترین مقام صرب است که در لاهه محاکمه شده است. پس از صدور حکم برای رادوان کاراجیچ، دادگاه رسیدگی به اتهامات سه مظنون ادامه می یابد. تاکنون هشت متهم تقاضای تجدید نظر کرده اند و برای دو تن نیز دادگاه مجدد برپا می شود.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک نمائید


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*