به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
20158
تاریخ انتشار: 1395/02/06 01:27
رئیس شبکه بهداشت و درمان ایذه:
رئیس شبکه بهداشت و درمان ایذه گفت: مجوز ایجاد دانشکده سلامت در شهرستان اخذ شد ولی به‌دلیل نبود زیرساخت‌ها در سطح این شهرستان آن‌ را از دست دادیم.

عصرجهان: امین محمدپور در جلسه شورای اداری این شهرستان که عصر امروز در سالن جلسات فرمانداری به پایان رسید با بیان اینکه در سال‌های اخیر مشکلاتی در بحث بهداشت و درمان این منطقه وجود داشته است اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت در هر منطقه توجه به مسئله بهداشت و درمان است.
وی با بیان اینکه در کنار مسئله مورد تأیید بهداشت جهانی باید آنچه در موارد دینی نیز مورد توجه است لحاظ شود، افزود: در شهرستان ایذه مشکلات زیرساختی زیادی در مساله بهداشت و درمان وجود دارد که قسمتی از آن به ما که متولی و مسئول آن هستیم مربوط می‌شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ایذه با بیان اینکه برخی از مشکلات در ساختار فیزیکی این بهداشت و درمان است تصریح کرد: با توجه به اینکه نتوانستیم برخی از فضاهای مورد نیاز خود را از برخی ادارات پس بگیریم و در این بخش دچار مشکل بودیم در بخش داشتن آموزشکده محروم شدیم.
محمدپور اضافه کرد: مجوز ایجاد دانشکده سلامت در شهرستان اخذ شد ولی به‌دلیل نبود زیرساخت‌ها در سطح این شهرستان آن‌را از دست دادیم.
وی با بیان اینکه اگر تلاش‌ها بیشتر و همکاری‌ها افزایش یابد در بخش بهداشت و درمان ایذه به نتیجه مطلوبی خواهیم رسید، خاطرنشان کرد: این شهرستان با جمعیت بسیار بالا تنها دارای یک بیمارستان است و نیاز به داشتن یک بیمارستان دیگر در آن شدیداً احساس می‌شود.
محمدپور با درخواست از مسئولان شهرستان برای اینکه فضاهای موجود را در اختیار بخش بهداشت و درمان شهرستان قرار دهند گفت: تمام انرژی‌های ما برای حل مشکلات درون شهرستان گذاشته می‌شود و با همکاری مسئولان شهرستان می‌توانیم مشکلات خود را در وزارت خانه پیگیری کنیم.
وی با اشاره به مشکل دار بودن آب شرب در نوبت عصر شهرستان ایذه، تصریح کرد: شهرستان ایذه با وجود داشتن ظرفیت‌های بسیار زیاد در بحث آب، در این بخش دچار مشکلات فراوانی است و در کنار ان آب بخشی از روستاها فاقد کلر بوده که می‌تواند مشکلاتی را برای آنها به وجود آورد.
محمدپور با اشاره به اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های مثبت انجام شده دولت برای کاهش هزینه‌های درمان اظهار کرد: با انجام این خدمات هزینه‌ها  برای روستائیان به 3 درصد و مناطق شهری به 6 درصد در شهرستان رسید.
وی با بیان اینکه برخی از عمل‌های جراحی و بیماری‌ها بدون وابستگی به مراکز درمانی مرکز استان در همین شهرستان انجام می‌شود افزود: به دنبال آن هستیم تا با توسعه زیرساخت‌ها امکان انجام جراحی مغز و اعصاب فراهم شود.
مرجع/فارس



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*