به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
214314
تاریخ انتشار: 1397/05/31 02:50
انتصاب موسوی بعنوان سرپرست فرمانداری ویژه آبادان واکنش های بسیاری در فضای مجازی به دنبال داشت

به گزارش پایگاه خبری عصر جهان،با صدور حکمی از سوی استاندار خوزستان، سید زین العابدین موسوی به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آبادان منصوب شد.

بنا به همین گزارش شهبازی فرماندار پیشین آبادان به عنوان معاون سیاسی-امنیتی استانداری البرز منصوب شد

انتصاب موسوی بعنوان سرپرست فرمانداری ویژه آبادان واکنش های بسیاری در فضای مجازی به دنبال داشت و مخالفان و موافقان این تصمیم استاندار در حال نگارش یاداشت در فضای مجازی می باشند

موسوی دارای گرایش سیاسی اصلاح طلب، متولد شهرستان باغملک و از کارکنان نیروگاه رامین است که طی چند سال گذشته به صورت مامور به خدمت در سازمان منطقه آزاد اروند مشغول به کار بوده است

 



کانال تلگرام عصر جهان


نیک سرشت
|
Iran
|
1397/05/31 03:13
  +0

  -0
پاسخ
زین العابدین در امارت عُبادان
عبدالرحمن نیک سرشت :

شنیدم که بالاخره دکتر شریعتی استاندر خوزستان از میان مردان اصلاح طلب همگام با دولت تدبیر و امید جناب آقای سید زین العابدین موسوی را بعنوان سرپرست فرمانداری شهر آبادان منصوب نمودند و همزمان با این انتصاب مشاهده شد در گروه های مجازی مخالفین و موافقین با این انتصاب در مقابل هم صف آرایی کردند.

به هر حال هم مخالفان و هم موافقان شاید شناخت دقیقی از جناب سید زین العابدین موسوی نداشته باشند اما بنده برحسب وظیفه ی خوزستانیِ خود به اندازه ی شناخت چهل ساله ای که از ایشان دارم در جهت تنویر افکار عمومی و مردم شریف آبادان مطلبا زیر را بیان می نمایم.

۱- سید زین العابدین موسوی انسانی بغایت پاکدامن، نجیب و آرمان طلب است که عشق ایران و بخصوص خوزستان در تک تک سلول های وجودش نهادینه شده است او از جمله جوانان متعهدی بود که از روزهای نخست دفاع مقدس اعزام جبهه های نبرد شد.

۲- سید زین العابدین موسوی یک اصلاح طلب واقعی است که با تبانی و زد و بند که علت اصلی فساد در ایران است بسیار مخالف و متنفر است که متاسفانه شهر آبادان در گذشته بر اثر این بلیه ی خانمانسوز از غافله ی توسعه و رونق اقتصادی نسبت به سایر شهرهای خوزستان عقب مانده تر شد.

۳-سید زین العابدین موسوی مدیری کاردان و لایق است و از قضا بیشترین طول خدمت او در آبادان و اروند کنار در این چهل سال در مسئوولیت های عمرانی سپری شد و شناخت کافی و عمیقی از روند توسعه و وضعیت معیشتی مردم آن دیار دارد.

۴-سید زین العابدین موسوی سیدی اهل خیر، مهربان و یتیم نواز است او درد مردم محروم را درک می کند چون خود از این قشر بوده و به حال و روز روستائیان و محرومین واقف است.

۵-سید زین العابدین در امور حسابرسی و حقوق بسیار خبره و در جذب اعتبارات دولتی و کسب درآمدهای شهری استاد است عملکرد وی در زمان تصدی گریش در مدیریت شهری رامهرمز مهر تائیدی بر صحت این ادعاست .

۶-بدون تردید با شناختی که از مردم شریف آبادان و نیروهای مذهبی و سیاسی آن زاد بوم دلیرپرور دارم یقین دارم با این انتصاب شایسته شاهد رونق و شکوفایی شهر آبادان و حومه باشیم و این نوید را بدهم که از روی وجود نشانه های قرین باهم که در نام سید زین العابدین و رابطه ی آن با اسم شهر عُبادان به طور ظاهری می توان فهمید که انشاء الله در امر باطن و حقیقیت معنایی این انتصاب هم موجب خیر و برکت آن سرزمین مظلوم بشود.

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*