به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
297991
تاریخ انتشار: 1398/05/05 18:32
رئیس شورای شهر هندیجان گفت: احداث بازارچه بزرگ شهرداری در کنار پایانه مسافربری ابهاماتی وجود دارد که ما هم نتوانسته‌ایم تاکنون مشکل آن را برطرف کنیم.

عصرجهان-فاروق جنتی درباره بازار تجاری شهرداری جنب پایانه مسافربری اظهار داشت: این پروژه چندین ابهام دارد و ما هر چه تلاش کردیم هنوز نتوانسته‌ایم موضوع را برطرف کنیم.
وی افزود: کاربری این زمین متعلق به پایانه مسافربری است که هیچ‌گونه تغییر کاربری در آن صورت نگرفته و این تخلف محسوب می‌‍‌شود و با توجه به اینکه این پروژه در دوره چهارم شورای شهر و شهرداری شروع شده باید در همان دوره کاربری زمین مشخص می‌‌شد و پس ‌از آن نسبت به ساخت و ساز اقدام می‌کردند که این کار صورت نگرفته بود و هم اکنون تنها راه آن تشکیل پرونده و ارسال آن به کمیسیون ماده 5 استانداری جهت تغییر کاربری است که ما در شورای پنجم پیگیر این موضوع هستیم.
رئیس شورای شهر هندیجان بیان کرد: همچنین جهت احداث این بازار مبلغ 500 میلیون تومان وام توسط شورای شهر چهارم و شهردار اسبق هندیجان از بانک انصار اخذ و از 73 نفر بابت ساخت‌ و ساز مغازه پول نقد دریافت شده که برخی 11 میلیون تومان و برخی 16 میلیون تومان به‌ حساب شهرداری واریز کرده‌اند که علاوه بر وام دریافتی حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان می‌شود.
وی گفت: مبلغی در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان در اختیار شهرداری بوده که این بازارچه را احداث کند اما در عمل شاهد هستیم که این بازارچه در حدود 500 میلیون تومان در آن هزینه شده و در حال حاضر چندین سال است که رها شده است.
جنتی عنوان کرد: این منطقه که بازار در آن ساخته ‌شده کوی و برزن شهرداری بوده که جزو زمین پایانه مسافربری است و از دیگر مشکلاتی که در احداث این بازار وجود دارد عدم وجود فاصله و پیاده‌رو است که پایه‌های اسکلت‌ ساختمان را به‌ صورت غیرکارشناسی مجاور جوی جدول فاضلاب شهری قرار داده‌اند به طوری که جای هیچ‌ گونه پیاده‌رو و تردد وجود ندارد و طبق نقشه و طرح اولیه احداث نشده است.
وی ادامه داد: ما در شورای پنجم به سبب مراجعات، اعتراضات و شکایات مغازه‌داران این پروژه را جهت ادامه کار یا واگذاری به آن‌ها به هیئت تطبیق فرمانداری شهرستان ارسال کردیم اما این پرونده در این هیئت رد شد چرا که مالکیت زمین و نوع کاربری آن تجاری نیست و متعلق به پایانه مسافربری است و همچنین مشکلاتی دیگری که در این مورد وجود دارد تاکنون نتوانسته‌ایم پیشرفتی در این کار داشته باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر هندیجان تصریح کرد: اعضای شورای شهر پیگیر مشکلات مردم هستند اما این پروژه بسیار پیچیده و مشکلات قانونی از جمله اینکه ما اطلاع نداریم در دوره شهرداری و شورای قبل پول‌های واریزی و وامی که گرفته ‌شده را در کجا هزینه کرده‌اند که امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌دهیم مشکلات این پروژه رفع و مردم به ‌حق قانونی خود برسند.
وی خاطرنشان کرد: ابهاماتی درباره احداث بازار تجاری شهرداری جنب پایانه هندیجان وجود دارد که در چند روز آینده ضمن برگزاری نشست مطبوعاتی با خبرنگاران و رسانه‌ها به این موضوع می‌پردازیم.


م/تسنیم



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*