به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
300216
تاریخ انتشار: 1399/01/24 03:16
این نمونه‌ها مثبت بدست آمده متعلق به روز‌های ۱۰ ام تا ۱۲ فروردین می‌باشد

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان به نقل از عصر دنا، تعداد ۲۴ نمونه مبتلا در باشت مثبت قطعی شد و جواب به درمانگاه باشت ارسال شد.


از ۲۴ نمونه‌های بدست آمده در باشت، ۴ نمونه متعلق به روستا‌ها می‌باشد. با توجه به اینکه نمونه‌ها متعلق به ۱۲ روز قبل می‌باشد احتمال بالای شیوع کرونا در شهرستان باشت، کهگیلویه و لنده به شدت افزایش یافت.
این نمونه‌ها مثبت بدست آمده متعلق به روز‌های ۱۰ ام تا ۱۲ فروردین می‌باشد یعنی ۱۳ روز قبل که ظاهرا و براساس اطلاعات تائید نشده نمونه‌های ارسالی به آزمایشگاه خصوصی در شیراز به علت پرداخت نشدن بدهی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نتایج نمونه‌ها به این دانشگاه ارسال نشده است.
براساس اطلاعات بدست آمده حدود ۱۳ نمونه امروز در دهدشت، ۵ نمونه در لنده مثبت شده است.


پی نوشت:

علیرغم اینکه این خبر به سرعت در سطح شبکه های اجتماعی منتشر شد تا این لحظه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  واکنشی به خبر منتشره مبنی بر صحت و یا تکذیب آن نشان نداد تا از بروز شایعات و حواشی جلوگیری شود



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*