به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
304286
تاریخ انتشار: 1400/10/24 17:38
چرا در یک درگیری ساده اسلحه و چماق روی یکدیگر می‌کشیم چرا اینقدر بی‌صبر و حوصله شده ایم این حرکت زشتی است که یک رویه شده و در یک مسئله ساده اسلحه روی همدیگر می‌کشیم

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج به موضوع مهم درون استانی اشاره کرد و گفت: مسئله آخر تیراندازی‌هاست تیراندازی‌هایی که در مراسم های تشییع جنازه در عروسی ها و در دعواهای ساده خیابانی به وفور دیده می‌شود.
وی گفت: تا به کی باید اینگونه باشیم تا کی باید با چنین تیراندازی‌هایی عزادار شویم مگر می شود برای هر یک از ما یک قاضی و پلیس گذاشت چه معنا دارد در مراسم تشییع جنازه تیراندازی و عروسی‌ها را به عزا تبدیل کنیم.
امام جمعه یاسوج به حادثه چند روز پیش شهرستان چرام اشاره کرد و گفت: در شهر چرام در یک عروسی پدری هنگامی که دختر خود را به خانه بخت می فرستد بر اثر یک بی احتیاطی عروسی تبدیل به عزا می‌شود چرا درس نمی گیریم؟ چرا متوجه نمی‌شویم چقدر باید برخورد شود تا به کی باید عروسی ها را به عزا تبدیل کنیم وقتی تصویر پدر را می بینیم اندوهگین می شویم که چرا با دستان خود چنین اتفاقی رخ دهد.
وی در ادامه با اشاره به درگیری‌ها گفت: چرا در یک درگیری ساده اسلحه و چماق روی یکدیگر می‌کشیم چرا اینقدر بی‌صیر و حوصله شده ایم این حرکت زشتی است که یک رویه شده و در یک مسئله ساده اسلحه روی همدیگر می‌کشیم و بدتر از همه اینکه در فضای مجازی که محل تاخت و تاز شده کوچکترین مسئله ای دست به دست می‌چرخد و خودش موجب ترویج فرهنگ خشونت خواهد شد.
حسینی تاکید کرد: امیدواریم با این فرهنگ غلط مبارزه شود جوانان خوش فکر ما و ریش سفیدان و بزرگان باید به این مسائل ورود کنند آنها اهل ادب و فرهنگ هستند چطور نمی تواند جلوی این کارها را بگیرند، نباید بگذاریم که چنین کارهایی شهر و دیارمان را بدنام کند.

ماخذ از فارس



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*