در بازدید مدیرکل دیوان محاسبات استان کهگیلویه و بویراحمد از خوابگاه ورزشی (هتل ورزش) یاسوج مطرح شد: این پروژه به دلیل عدم پیگیری و تامین اعتبار لازم، به رغم گذشت 15 سال از شروع آن صرفاً (70) درصد پیشرفت فیزیکی دارد
به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، کیهان مدیرکل دیوان محاسبات استان با همراهی معاون فنی و امور حسابرسی، مدیر گروه حسابرسی، حسابرس اداره کل ورزش و جوانان و بهروز جهانبخش سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولان دستگاه اجرایی از خوابگاه ورزشی (هتل ورزش) یاسوج بازدید کردند.
صنعت گردشگری یکی از بزرگترین صنایع دنیاست و ورزش یکی از متداول ترین عوامل ایجاد انگیزه برای گردشگران است. گردشگری ورزشی درصنعت گردشگری رشد زیادی دارد و رویدادهای ورزشی تاثیرات شگرفی در اقتصاد استان ایجاد می کند . لذا تکمیل هتل ورزشی به منظور گسترش و رونق ورزش استان ضروری می باشد.
عملیات اجرایی احداث هتل ورزشی در سال ۱۳۸5 در زمینی به مساحت ۴000 متر مربع در پنج طبقه، شامل رستوران، خوابگاه در دو طبقه شامل 28 اتاق به تعداد 240 تخت، 8 واحد سوئیت و سالن آمفی تئاتر شروع شده و تا پایان دی ماه سال 1400 قریب، مبلغ 3.7 میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی جهت احداث آن هزینه گردیده لیکن غلی رغم گذشت قریب 15 سال پیشرفت فیزیکی کلی آن قریب 70 درصد می باشد.
زمان خاتمه این پروژه طبق اولین موافقتنامه برای سال 1388 بمبلغ 200 میلیون تومان پیش بینی گردیده و طبق آخرین موافقتنامه در سال 1401 ، مبلغ 3 میلیارد تومان می باشد. لیکن براساس برآورد به روز رسانی شده توسط کارشناسان واحد فنی اداره کل ورزش و جوانان با توجه به نرخ تورم موجود و افزایش قیمتها، اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل کامل پروژه به همراه تجهیزات، با فهرست بهای سال 1400 مبلغ 11 میلیارد تومان می باشد که در صورت تأمین اعتبار تا شهریور سال 1402 خاتمه می یابد.
بر اساس بازدیدهای میدانی و بررسیهای به عمل آمده عمده مشکلات این پروژه که قریب به 15 سال از شروع آن گذشته و به بهره برداری نرسیده ، عبارتند از: شروع پروژه های ریز و متعدد که باعث سرشکن شدن اعتبارات بین پروژه ها شده، عدم تخصیص کامل و به موقع اعتبار، ، تورم و افزایش نرخ مصالح ساختمانی و عدم پیگیری های لازم و کافی از سوی مسئولان دستگاه اجرایی جهت تامین اعتبار و اتمام پروژه .
در این بازدید پس از بیان مسائل و توضیحات کارشناسی و فنی توسط مدیر و کارشناسان اداره کل ورزش جوانان،جناب آقای کیهان مدیرکل دیوان محاسبات استان ، با بیان اینکه احداث هتل ورزش در سلامت جسمی و روحی جامعه بسیار تاثیر دارد و جهت گذران اوقات فراغت نسل جوان و عموم مردم و ایجاد بستر گردشگری ورزشی امری بسیار ضروری است، بهره برداری از این پروژه ورزشی را نیازمند تأمین اعتبار کافی و پیگیری و نظارت مستمر دستگاه اجرایی دانستند و از مسئولان امر خواستار اقدام موثر در این خصوص شد تا از فرسوده شدن بیشتر هتل جلوگیری بعمل اید .
