به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
304970
تاریخ انتشار: 1401/01/16 22:30
نجات‌نیا معاون کهگیلویه و بویراحمدی وزارت راه عزل و یزدانی جایگزین وی شد.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، امروز با حکم رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی، مجتبی یزدانی به عنوان "معاون حقوقی، امور مجلس و استان ها" این وزارتخانه منصوب شد.


رستم قاسمی در حکم خود خطاب به مجتبی یزدانی تصریح کرده است: نظر به  مراتب تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی و به موجب این حکم، شما را به سمت "معاون حقوقی، امور مجلس و استان ها" منصوب می نمایم.
در ادامه این حکم آمده است: امید است با اتکا به الطاف الهی در اجرای سیاست های نظام و استفاده از تمامی ظرفیت ها و استعدادهای بالقوه وزارتخانه اهتمام ویژه داشته و با تمتع از تجارب خویش در چارچوب قوانین و مقررات در ایقای بهینه و مطلوب وظایف محوله موفق و مؤید باشید.
در رونوشت این حکم از زحمات نجات نیا در دوران سرپرستی معاونت حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت راه و شهرسازی تقدیر و تشکر شده است.
نجات نیا اواسط مهرماه سال گذشته از سوی وزیر راه و شهرسازی به‌عنوان معاون پارلمانی منصوب شده بود.
شایان ذکر است در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی پروژه‌های مسکن در خراسان شمالی، وقتی دو نونهال با گل به استقبال معاون وزیر راه رفتند، آقای نجات نیا برای تشکر به آن‌ها سفر عتبات به همراه خانواده هدیه داد. این موضوع منجر به اعتراض امام جمعه شیروان شد و در نهایت دستور وزیر راه و شهرسازی برای پیگیری این موضوع صادر شد.
نجات نیا در مصاحبه‌ای درباره پرداخت هدیه 80 میلیونی اعلام کرد که این هدیه‌ها از سوی یک موسسه خیریه‌ پرداخت می‌شود.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*