طاهری:در شهرستان ایذه بر خلاف شهر های دیگه استان کمترین امکانات ورزشی وجود دارد و مشکل بزرگتر این است که مسئولین نسبت به این موضوع بی اهمیت هستند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان،او-سپرت (O-SPORT) که مخفف واژه orginal persian sport یعنی ورزش پارسیان اصیل است و برگرفته از مهارت ها و بازی های بومی محلی، نبرد و زورآزمایی ها و هنرهای اقوام سنتی سرزمین پارس است که به شکل موثر و امروزی خود درآمده است.
او-اسپرت(ورزش های پارسیان اصیل) با برند بین المللی در ایران فاقد فدراسیون است.در سال 1378 توسط برادران منوچهری ملی پوشان و قهرمانان اسبق ورزش های رزمی ایران و جهان در همدان پایه گذاری شد و در سال 1385 توسط سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران، سبک او- اسپرت شناسایی و به رسمیت شناخته شده و آغاز به فعالیت کرد. و سرانجام به دستور محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان، کارشناسی و بررسی مجدد از این رشته انجام شد و هم اکنون با یک پله ارتقا تحت عنوان انجمن او-اسپرت ایران به فعالیت خود ادامه می دهد.
این ورزش اصیل ایرانی هم اکنون دارای 600 داور و مربی در کشور و صاحب سه دفتر اختصاصی در اصفهان، تهران و همدان است و در 31 استان کشور در 180 باشگاه فعال است.
اکبر طاهری ملی پوش او اسپرت ایذه ای که هفته گذشته در مسابقات آسیا به مقام قهرمانی رسید در راستای تقدیر از ورزشکار برجسته ایذهای و آشنائی عموم مردم با این رشته ورزشی بعد از مراسم استقبال در تالار سیمرغ ایذه به سوالات فیروز بیگلری خبرنگار ما پاسخ داد.

🔸عصر جهان:ابتدا خودتان را به طور کامل معرفی کنید؟
🔻اکبر طاهری سرتنگ متولد 13/8/70 صادر از شهر ایذه داری مدرک کارشناس حسابداری
🔸عصر جهان: در مورد رشته او اسپورت توضیح دهید؟
🔻طاهری: رشته اواسپرت که نام دیگرش ورزش های اصیل پارسی هست توسط آقای محمد قاسم منوچهری بنیانگذاری شد که شامل بخش های رزمی، سرعتی و نمایشی هست در بخش رزمی استایل آکسایا (آزاد )و استایل اهمتان (نیمه ازاد) برگزار می شود.
🔸عصر جهان:چی شد که به این رشته علاقمند شدید؟
🔻طاهری: بنده چون در ابتدا ورزش را با رشته کاراته شروع کردم بعد رشته کشتی را انتخاب کردم و دوسال کشتی میگرفتم سپس رشته رزمی مو تای پرداختم و در نهایت چند سالی هست که در اواسپرت فعالیت میکنم و دلیل اصلی علاقه مند شدن به این رشته ورزشی را کامل بودن اواسپرت (ترکیبی از کل ورزش های رزمی می باشد)و ایرانی بودن این رشته میدانم

🔸عصر جهان:در چه مسابقاتی شرکت کردید و چه مقام های را به دست آوردید؟
🔻طاهری: در چند دوره قهرمانی کشور مقام آوردم و در اردیببهشت سال 94در مسابقات قهرمانی آسیا قهرمان شدم و در آذرماه همان سال در هشتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی کشور ترکیه مقام قهرمانی کسب کردم خدارو شکر امسال هم در مسابقات آسیایی موفق به قهرمانی شدم
🔸عصر جهان:چندی پیش در مسابقات او اسپورت قهرمان آسیا شدید در مورد مسابقات و سطح این مسابقات توضیح دهید؟
🔻طاهری: مسابقات امسال با شرکت ده تیم از آسیا برگزار شد و در سطح نسبتا خوبی مسابقات برگزار شد که نهایتا تیم ایران در بخش بانوان و اقایان با اقتدار قهرمان شد.
🔸عصر جهان:وضعیت این رشته در ایذه چطور دنبال می شود در مورد امکانات او اسپورت در ایذه صحبت کنید؟
🔻طاهری: این رشته تا قبل از حضور بنده دراواسپرت تو شهرستان کمتر شناخته شده بود ولی خدا رو شکر الان جا افتاده اما متاسفانه هیج امکاناتی برای پیشرفت کردن و گسترش دادن این رشته در شهرستان وجود ندارد

🔸عصر جهان:شما در مراسم استقبال به شدت از مسئولین ارشد ایذه گلایمند بودید مشخص بود که دل پری دارید ؟
🔻طاهری: بله ؟؟؟؟واقعا در شهرستان ایذه بر خلاف شهر های دیگه استان کمترین امکانات ورزشی وجود دارد و مشکل بزرگتر این است که مسئولین نسبت به این موضوع بی اهمیت هستند با این حال ورزشکاران ایذه با تکیه بر استعداد های ذاتی خودشان و پشتیبانی خانواده های خود همه در صحنه های ورزشی ، فرهنگی و علمی حرف های برای گفتن داشته اند و خواهند داشت
🔸عصر جهان:آینده اواسپورت را در ایذه چطور میبینید؟
🔻طاهری: ایذه پتاسیل بالای برای پیشرفت در این رشته ورزشی دارد با حمایت مسئولین شهر می توان اواسپرت را در سطح وسیع و گسترده تر در ایذه به کار انداخت.
🔸عصر جهان:در مورد جایگاه ورزش ایذه هم صحبت کنید؟
🔻طاهری: خدارو شکر ورزش ایذه از زمان ورود آقای حاتمی به سمت ریاست و متولی ورزش روز به روز در حال پیشرفت و ترقی هستش.و ورزش شهرستان در رشته های مختلف از جمله اواسپرت، کشتی فرنگی، کاراته،فوتبال ،فوتسال ووشو ، جانبازان و معلولین در سطح کشور شناخته شده است امیدوارم مسئولان ارشد ایذه آقای حاتمی رییس اداره ورزش و جوانان ایذه را حمایت کنند چرا که واقعا دست تنها است .
🔸عصر جهان:در پایان چه صحبتی خواهید داشت؟
🔻طاهری: تشکر از شما که این وقت را در اختیار بنده قرار دادید و همیشه حامی ورزش ایذه در رسانه و مطبوعات بودید ازاینکه ورزشکاران موفق شهرمان در اوج دوره قهرمانی باید از ورزش خداحافظی کنند دلیل اصلیش نداشتن شغل و درآمد هست از مسئولین تقاضا دارم که به این موضوع توجه ویژه کنند و از استادم محمد مرادی و خانواده ام تشکر میکنم که همیشه یاری ام کردند .