به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
307740
تاریخ انتشار: 1401/10/11 12:27
دادستان بهبهان خبر داد:
متهمین انگیزه اقدامات مجرمانه خود را شخصی اعلام کردند که با تکمیل تحقیقات، کیفرخواست پرونده آنان صادر و جهت صدور رای به دادگاه کیفری صالح ارسال شد.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان؛ دادستان عمومی و انقلاب بهبهان از صدور کیفرخواست پرونده قتل‌های موسوم به قتل حلوایی در این شهرستان خبر داد.


علیرضا قاسمی‌نژاد در گفتگو با مرکز رسانه و روابط عمومی دادگستری خوزستان، گفت: اسفندماه سال گذشته، مرگ مشکوک دو نفر مراجعه‌کننده به یکی از دفترخانه‌های اسناد رسمی بهبهان گزارش شد که بلافاصله دستورات قضایی برای بررسی موضوع به پلیس آگاهی صادر شد.

وی ادامه داد: در تحقیقات کارآگاهان پلیس و نظریه پزشکی قانونی مشخص شد که متوفیان در اثر مسمومیت با حلوای آغشته به نوعی سم خطرناک فوت کرده‌اند و در این رابطه سه نفر متهم شناسایی و از منزل آنها ظرف‌های مشابه حلوا پیدا شد.

قاسمی‌نژاد اظهار داشت: پس از تحقیقات مفصل بازپرس پرونده از متهمین که دو خواهر و یک برادر بودند، مشخص شد که متهمین اقدام به طراحی قتل ۲۰ نفر کرده بودند.

وی افزود: همچنین در ادامه تحقیقات برای شناسایی نفرات انتخاب شده متهمان، مشخص شد که متهمین در دی ماه سال 1400 نیز اقدام به قتل یک نفر دیگر از اهالی یکی از منطق بهبهان کرده بودند که مرگ وی نیز مشکوک اعلام شده بود.

دادستان عمومی و انقلاب بهبهان گفت: متهمین انگیزه اقدامات مجرمانه خود را شخصی اعلام کردند که با تکمیل تحقیقات، کیفرخواست پرونده آنان صادر و جهت صدور رای به دادگاه کیفری صالح ارسال شد.
منبع:سایت دادگستری



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*