به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
309314
تاریخ انتشار: 1402/07/22 23:16
بانک ملی شعبه مرکزی اهواز دچار حریق شد

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان ، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از کنترل و مهار حریق در ساختمان بانک ملی مرکزی اهواز خبر داد.

 

ابراهیم قنبری اظهار کرد: راس ساعت ۲۲:۰۲ شنبه شب از طریق تماس تلفنی با ۱۲۵، آتش‌سوزی ساختمان بانک ملی مرکزی در خیابان ۲۴ متری اهواز اعلام شد و همکاران ما در کمتر از دو دقیقه به محل حادثه رسیدند.

وی افزود: با ۱۱۸ آتش‌نشان و ۲۳ خودروی آتش‌نشانی عملیات اطفای حریق در مدت سه ساعت انجام شد و اکنون نیز نیروهای آتش‌نشان در حال لکه‌گیری و خنک‌سازی محوطه هستند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با بیان اینکه دلیل آتش‌سوزی در حال بررسی است، گفت: در حال حاضر حریق کاملا کنترل و مهار شده و محل حادثه در حال خنک‌سازی است. 

وی بیان کرد: در این حادثه، سه طبقه از ساختمان پنج طبقه این بانک دچار آتش‌سوزی شده است. به دلیل اینکه در ساختمان از سقف کاذب و مواد آتش‌زا استفاده شده و صندلی و کاغذ و مواد مشابه در آن وجود داشته، آتش‌سوزی راحت‌تر اتفاق افتاده است و کنترل آن سخت بود/ایسنا 

 

 

 



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*