به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
30941
تاریخ انتشار: 1395/03/23 01:34
فرماندارهندیجان در جلسه کمیته برنامه ریزی عنوان نمود؛
سید مهران رفیعی: چراغ قرمز آب شرب روستاهای هندیجان روشن شد فعلا با ۲ تانکر و به صورت اورژانسی اب شرب روستا های در وضعیت هشدار را تامین می نمائی

به گزارش ناصر حکیمی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان از هندیجان،جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان هنذیجان با حضور اعضا و به ریاست فرماندار تشکیل گردید.
سید مهران رفیعی در این جلسه بعد از ارائه نقطه نظرات مدیران اظهار داشتند: صحبت های مدیران دستگاه های اجرایی را شنیدیم اما باید به صراحت گفت اعتبارات عمرانی در کل کشور بسیار کاهش یافته و تخصیص اعتبارات در جاهای دیگر۲۰درصد بوده است.
رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان ادامه داد در هندیجان با توجه به پیشرفت فیزیکی به پروژه تخصیص اعتبار تعلق می گیرد و مدیران دستگاه ها بدانند با مشکل کمبود اعتبارات روبرو هستیم و مدیری توانمند و موفق است که بتواند در جذب اعتبارات داخلی و استانی تلاش کند و با مدیران کل خود در استان رایزنی به منظور جذب اعتبار بیشتر باشند.


فرماندار هندیجان افزود: انشالله بتوانم با مهندس حاجتی هماهنگی و کسری های سال ۹۴را جبران کنیم.
سید مهران رفیعی عنوان نمود تخیص اعتبار تملک داریهای شهرستان در سال 94 ۳۲ درصد و از محل سهم نفت به شهرستان ۳میلیارد۱۰۰میلیون تومان به شهرستان اختصاص داد شد که ۹۰۰میلیون تومان تخصیص یافت
نماینده عالی دولت در هندیجان ادامه داد الویت بندی اعتبارات سال ۹۵ تا آخر خردادماه اعلام خواهد شد و باید گفت تامین آب شرب در شهرستان و بخصوص روستاها از اولویت ها است که چراغ قرمز آب شرب روستاهای هندیجان روشن شد. فرسودگی شبکه انتقال آب باعث هرز رفتن بخشی از آب در بخش مرکزی و شهر زهره و بخش چم خلف عیسی می شود و نیاز فوری به نوسازی شبکه آب وجود دارد.
وی در خصوص پروژه های نیمه تمام شهرستان هندیجان عنوان کرد تکمیل مسکن مهر و بهسازی جاده های هندیجان به دیلم و ماهشهر را مدیران دستگاه راه و شهرسازی به جد دنبال نمایند. آموزش و پرورش و حوزه نوسازی مدارس نیاز مندی های خود را با اولویت به ما اعلان دارند و دیگر سازمان ها توصیه موکد دارم پروژه های نیمه تمام خود را اولویت بندی نمایند تا بتوان در کمیته برنامه ریزی استان مطرح و تصمیم گیری نمائیم.


رفیعی در خصوص استخر نیمه تمام هندیجان گفت: متولی این پروژه اداره ورزش و جوانان است و در تلاشیم با هماهنگی مدیران ذی ربط و ذیصلاح و بر اساس مقررات قانونی پروژه را به بخش خصوصی واگذار نمائیم تا مردم بتوانند در اسرع وقت استفاده نمایند.
فرماندارهندیجان  در خصوص تامین آب شرب شهر و روستا ها تفضیلا افزود: چراغ قرمز آب شرب روستاهای هندیجان روشن شد فعلا با ۲ تانکر و به صورت اورژانسی اب شرب روستا های در وضعیت هشدار را تامین می نمائیم اما مدیران اداره آب و فاضلاب به فکر راه حلی اساسی تر باشند
 رفیعی اعتبارات اختصاص یافته شهرستان هندیجان را در سال 94 ۱۰۵/۵۷۵/۰۰۰/۰۰۰ریال اعلام نمودند که ۳۲درصد اعتبارتخصیص داده شد
در ادامه این جلسه روسا و نمایندگان ادارات آموزش وپرورش،نوسازی مدارس،شیلات،ورزش و جوانان،دامپزشکی،شبکه بهداشت درمان،آب فاضلاب روستایی وشهری،شهرداری هندیجان،شهردار زهره،اداره فرهنگ ارشاد،شرکت گاز برق،بخشدارمرکزی و بخشدارچم خلف عیسی گزارش از اعتبارات سال ۹۴دستگاه خود را اعلان نمودند.

برچسب ها:
هندیجان ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*