به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
309757
تاریخ انتشار: 1402/09/27 23:58
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داد:
معزی: همشهریان گرامی می‌توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: در دو ماه اخیر ۲۰‌ کلینیک زیبایی غیر مجاز توسط کارشناسان مدیریت نظارت معاونت درمان شناسایی شده و برای تعطیلی در دستور کار قرار گرفتند.

دکتر میثم معزی افزود: پس از آن در اسرع وقت هماهنگی های لازم با مقام قضایی صورت گرفت و در نهایت با همراهی پلیس اماکن عمومی استان و نماینده معاونت درمان پلمب شدند.

معزی گفت: همشهریان گرامی می‌توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند و همشهریان گرامی از مراجعه به افراد غیر پزشک که بصورت غیر قانونی در امور پزشکی دخالت میکنند خودداری کنند .

دکتر میثم معزی در پایان تأکید کرد: شهروندان محترم برای دریافت هر گونه خدمات درمانی و زیبایی و... الزاما به مراکز مجاز که دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند مراجعه کنند و البته این مجوز باید در معرض دید عموم قرار گرفته باشد.

 روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*