به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
310508
تاریخ انتشار: 1403/04/17 00:25
حضور پرشور و برآمده از خرد و فرهیختگی شما گواه نهادینه بودن ارزش های الهی، عدالت، صداقت واصول انسانی عزت وکرامت است و این حضور نوید بخش آغاز راهی است که بی شک به انسجام ملی، توسعه اقتصادی، افزایش سرمایه اجتماعی، گسترش روابط بین المللی، ارتقای تاب آوری و اعتماد اجتماعی و افزایش رفاه می انجامد.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان؛ رِِئیس ستاد مردمی دکتر مسعود پزشکیان در شهرستان بهمئی، با صدور پیامی از مشارکت آحاد مردم تقدیر و تشکر کرد.

کانال عصر جهان در تلگرام 
 متن این پیام حاتم بزمه رِِئیس ستاد مردمی دکتر مسعود پزشکیان در شهرستان بهمئی به شرح زیر است:

به نام یکتا آفرین مهربان
مردم عزیز شهرستان بهمئی، زنان ،مردان، دختران و پسران پاک سرشت و راست کردار سرزمین علم وفرهنگ وهنر .سلام ودرود خدا برشما که باردیگر خلق حماسه آفریدید،به یاری شتافتید وبا هم پیمان ندای آزادی سردادید. حضور پرشور و برآمده از خرد و فرهیختگی شما گواه نهادینه بودن ارزش های الهی، عدالت، صداقت واصول انسانی عزت وکرامت است و این حضور نوید بخش آغاز راهی است که بی شک به انسجام ملی، توسعه اقتصادی، افزایش سرمایه اجتماعی، گسترش روابط بین المللی، ارتقای تاب آوری و اعتماد اجتماعی و افزایش رفاه می انجامد.
مردم بزرگوارو دینمدار شهرستان بهمئی باتوجه به اینکه در طلیعه ماه محرم هستیم وتکریم حرمت سالار شهیدان برهمه ما و این گفتمان اصیل اصلاح طلبی لازم است ، بنابراین به حرمت ارزش‌های دینی از هرگونه جشن و پایکوبی خودداری کرده ایم . اما برحسب وظیفه انسانی لازم می دانم از طرف اعضای ستاد مردمی دکتر پزشکیان در شهرستان بهمئی مراتب تقدیر وتشکر خود را از آحاد مردم خانواده معزز شاهد و ایثار گر ،جوانان پاک و متعهد، زنان ودختران مومن و دلسوز، ریش سفیدان و متنفذین سیاسی و اجتماعی که با رای خود اثبات کردید که ایران اسلامی می تواند با تکیه بر عزم ملت خود، راه استقلال وآزادی را در پیش گیرد و از حضور هم دلانه و آگاهانه مردم عزیز در دو دوره انتخابات که پیام حضور شان در انتخابات کاملا دیدنی و شنیدنی بود تشکر و قدردانی کرده و به رئیس جمهور منتخب ایران جناب آقای مسعود پزشکیان تبریک عرض می کنیم و ان شاءالله ایران اسلامی برعملکرد شایسته دولت چهاردهم زمینه های حضور و مشارکت آگاهانه بیش از بیش مردم در عرصه های سیاسی واجتماعی را شاهد خواهیم بود .

با تشکر فراوان حاتم بزمه رِِئیس ستاد مردمی دکتر پزشکیان در شهرستان بهمئی



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*