آخرین اخباردر کانال وات ساپی

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
310852
تاریخ انتشار: 1403/07/29 13:03
در بحث‌ توزیع اعتبار عوارض آلایندگی یکسری دستورالعمل هایی وجود دارد که بر اساس درصدهای در نظر گرفته باید در پروژه های مرتبط تزریق شود و ما بر همین اساس اعتبار مذکور را توزیع کردیم.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، آقای عباس مشیری شهردار لیکک مطابق رویه گذشته روند گزارش به مردم را ادامه داد و این هفته طی سخنانی پیش از خطیب نماز جمعه گزارشی مفصل و جامع شهردار لیکک در خصوص نحوه هزینه کرد و توزیع اعتبار آلایندگی ارائه داد.

 متن مجمل سخنان آقای عباس مشیری شهردار لیکک به شرح زیر است:

دریافت عوارض آلایندگی موضوعی است که با مسئله دو در هزار نفت و دیگر اعتبارات به مناطق نفت خیر متفاوت بوده و حق دیرینه ی مردم شهرستان بهمئی بود که بعد از سالها به صورت ویژه محقق شد.

شایان ذکر است این عوارض با تلاش و پیگیری جدی شهرداری لیکک و حمایت عادلانه و شجاعانه مجموعه قضایی شهرستان و استان تحقق پیدا کرد و تماماً حاصل پیگیری شهرداری و شورا ، تیم حقوقی ، همکاری اداره کل محترم امور مالیاتی و شجاعت عادلانه حوزه قضایی شهرستان و استان بوده است و مستندات این مسئله نیز به طور کامل موجود است.

 این شهرداری در کنار احقاق حق خود، برای دیگر مناطق شهرستان( روستاها و دهیاری ها) هم تلاش کرد تا از این حق برخوردار شوند و با توجه به توزیع اعتبار بر اساس سرانه جمعیتی و آخرین سرشماری ( سال ۹۵) قریب به ۵۶ درصد این اعتبار به روستاها و دهیاری ها تعلق پیدا کرد و ۴۴ درصد این اعتبار به شهرداری واریز شد.

شایان ذکر است نظارت بر عملکرد روستاها بر عهده فرمانداری و بخشداری هاست

 با تلاش شهرداری و شورا طی صورتجلسه ای که فی مابین مدیران دو استان کهگیلیویه و بویراحمد و خوزستان منعقد شد ، خوزستان متعهد گردید که این حق برای سال های بعد هم به صورت مستمر واریز گردد و شهرستان بهمئی برای همیشه از این حق برخوردار شد.

 

 *پروژه ها و عملکرد عمرانی این شهرداری:* 

 

اجرای ۲۶۰ هزارمتر آسفالت معابر شهری در طرح نهضت آسفالت

 

اجرای پروژه بزرگ دروازه ورودی شهر 

 

در اقدامی بی سابقه و از تاریخ تاسیس شهرداری تاکنون ، بیشتربن پرداخت حقوق ، رفاهیات و به روز بودن بیمه صورت گرفت.

 

احداث پارک بانوان ، دو پارک محله ای ، ساماندهی سرانه های فضای سبز و ۲۸۰۰ درخت ثمری

 

احداث بلوار بزرگ و زیبای نخل در ورودی شهر 

 

اصلاح و احداث سه میدان با المان ها و تندیس های زیبا و مفهومی

 

میدان دا ( مادر) 

میدان کتاب

میدان مرکزی

 

 پروژه کمربند سبز و جاده سلامت

 

احداث بلوار و سنگ فرش به طول ۴۰۰۰ متر

 

اجرا و احداث چهار کانال بزرگ هدایت سیلاب 

 

اصلاح و احداث روشنایی از دروازه ورودی تا خروجی شهر ( خیابان امام ، خیابان رهبری، خیابان شهید رئیسی ، خیابان دانشجو ،بلوار طالقانی و...) با بهترین استانداردهای روز

 

پوشش حفاظتی کانال های سطح شهر

 

بازسازی و ساماندهی گلزار شهدای گمنام شهر

 

جدول گزاری خیابان ها و کوچه ها به طول ۷۰۰۰ متر

 

نصب تابلوهای نامگذاری خیابان ها و کوچه های شهر

در بحث‌ توزیع اعتبار عوارض آلایندگی یکسری دستورالعمل هایی وجود دارد که بر اساس درصدهای در نظر گرفته باید در پروژه های مرتبط تزریق شود و ما بر همین اساس اعتبار مذکور را توزیع کردیم.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*