به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
31174
تاریخ انتشار: 1395/04/01 19:15
رئيس هيات همگاني خوزستان:
.

عصرجهان:ورزش همگاني در خوزستان آن چنان كه بايد مورد توجه مردم قرار نگرفته است تا جايي كه در تحقيقات اخير تنبلي در خوزستان از حد متوسط كشوري و جهاني نيز بيشتر گزارش شده است. اين موضوع مي‌تواند تبعات منفي گسترده‌اي در سطح جامعه و براي تك‌تك افراد
دربرداشته باشد. همين امر باعث شده تا مردم با مشكلات زيادي از جمله بيماري‌هاي روحي و رواني مواجه شوند و براي درمان خود پول‌هاي زيادي را پرداخت كنند.
حميد سالمي، رئيس هيات همگاني خوزستان درباره علت عدم‌گرايش مردم به ورزش اظهار داشت: متاسفانه اقتصاد تبديل به محور تمام افكار و فعاليت‌هاي مردم جهان شده است، آنها را به گونه‌اي رشد مي‌دهد كه به طور آگاهانه يا ناآگاهانه فعاليت‌هاي روزانه خود را با اقتصاد موجود جامعه و خانواده خود مقايسه كنند و همين امر باعث شده تا تمام فعاليت‌هاي مردم تحت سيطره اقتصاد قرار گيرد.

وي ادامه داد: ورزش موضوعي فرهنگي است؛ اما با شرايط موجود تحت تاثير اقتصاد قرار خواهد گرفت. زماني كه چنين اتفاقي براي جامعه رخ دهد و فرهنگ زير سيطره اقتصاد قرار گيرد، تبعات جبران ناپذيري در آينده منتظر جامعه خواهد بود.

اين كارشناس ارشد تربيت بدني و رئيس سابق ورزش آموزشگاه‌هاي خوزستان با اشاره به تبعات زودهنگام اقتصاد خاطرنشان ساخت: عدم روي آوردن به ورزش از سوي مردم با تبعات مختلفي همراه است. اين اثرات منفي در گذر زمان و ديرهنگام خواهد بود تا جايي كه شايد خيلي محسوس نباشد، البته تبعات منفي و ضعيف بد اقتصاد بسيار زودهنگام است. مردم بلافاصله با آن روبرو خواهند شد و همين باعث مي‌شود تا مردم به اقتصاد بيشتر توجه كنند و وضعيت زندگي خود را در حال حاضر پيش ببرند.

وي در مورد اقدامات مسوولان براي فراهم كردن زمينه‌هاي ورزش همگاني عنوان كرد: مسوولان بايد بتوانند به آشفتگي‌هاي فرهنگي سامان دهند. بايد تا حدودي مسائل اقتصادي سروسامان يابد. كمتر كسي در اين شرايط به ورزش فكر مي‌كند و بايد اميد و انتظار به آينده را بيش از پيش در ذهن مردم به وجود آورد

.حميد سالمي افزود: وقتي كه بين زمان حال و آينده پلي برقرار شود و اميدي وجود داشته باشد طبيعتا افراد جامعه به سمت مسائل فرهنگي از جمله ورزش روي خواهند آورد. خوشبختانه مسوولان ورزش استان در تلاش هستند تا اين نقيصه را بيش از گذشته از بين ببرند و همواره در جلسات مربوط به ورزش به همه دستگاه‌ها و ارگان‌هاي دولتي تاكيد مي‌كنند.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*