به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
31182
تاریخ انتشار: 1395/04/02 12:42
اظهارات قائم مقام وزیر کشور در آئین تودیع و معارفه استاندار خوزستان:
در سطح ملی بسیاری از معاونان رئیس جمهور از مقتدایی گله‌مند بودند و رئیس جمهور به کسی دستور عزل نداد و مقتدایی بر اساس درخواست بازنشستگی عزل شد.

عصرجهان:صبح امروز با حضور قائم مقام وزیر کشور،ائمه جماعات، نماینده مقام معظم رهبری در استان، نمایندگان مجلس و رئیس مجمع نمایندگان استان رسما مقتدائی تودیع و  غلام رضا شریعتی رسماً به عنوان استاندار خوزستان معارفه شد 

حسنعلی امیری در این آئین اظهار داشت: عبدالحسن مقتدایی در طول دوره‌ای که سکانداری استانداری استان را به عهده گرفته بود، پرتلاش عمل کرد.

وی در پاسخ به صحبت‌های مقتدایی مبنی بر اینکه دولت بدون دادن فرصت به من و حتی قبل از رسیدن زمان بازنشستگی‌ام با تصمیم خود مرا غافلگیر کرد، توضیح داد: برخی از نظرات مقتدایی در مورد دولت بر اساس داوری‌های ایشان از دولت است.

قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه مقتدایی به دستور رئیس جمهور اخراج نشد و این موضوع هیچ‌گونه صحتی ندارد، تصریح کرد: در سطح ملی بسیاری از معاونان رئیس جمهور از مقتدایی گله‌مند بودند و رئیس جمهور به کسی دستور عزل نداد و مقتدایی بر اساس درخواست بازنشستگی عزل شد.

امیری گفت: در آذرماه سال گذشته و زمانی که مقتدایی 11 خانم را به عنوان بخشدار معرفی کرد تا حدودی در وزارت کشور ناهماهنگی به‌وجود آمد.

وی با اشاره به تغییر 20 فرماندار در یک دوره زمانی کوتاه مدت توسط مقتدایی بیان کرد: این فرمانداران از وزیر کشور ابلاغ گرفته بوند و مقتدایی نباید ابلاغیه‌ها را لغو می‌کرد. و از طرف دیگر این کار باتوجه به شرایط کشور غیر قانونی بود و از ایشان درخواست شد ابلاغ ها را برگرداند و سر فرصت این تغییرات صورت بگیرد و چون استان خوزستان استان استراتژیکی است باید این نکات در اداره آن رعایت شود.

امیری تأکید کرد: برخی از معاونان مقتدایی نیز معتقد بودند که در حال حاضر استان  به تغییر فرمانداران خود نیاز ندارد و مقتدایی نباید این تصمیمات را می‌گرفت.

سوابق مدیریتی غلامرضا شریعتی استاندار جدید خوزستان شامل مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شادگان، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، قائم مقام و معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، عضو هیات تخلفات اداری دانشگاه، مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری خوزستان، معاونت سیاسی و امنیتی استانداری خوزستان، رئیس ستاد انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی، رئیس ستاد انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری، سرپرست استانداری خوزستان و عضویت هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

عکس استاندار جدید خوزستان



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*