آخرین اخباردر کانال وات ساپی

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
311914
تاریخ انتشار: 1404/02/18 22:57
ما به عنوان صدای اقوام و عشایر غیور استان خوزستان، اعلام می‌داریم که خلیج فارس، بخش جدانشدنی هویت تاریخی ایران زمین است

پایگاه خبری عصرجهان -انجمن اتحاد «سران اقوام و عشایر استان خوزستان» در واکنش به تحریف نام تاریخی خلیج فارس از سوی دولت ایالات متحده آمریکا بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد.

ما، اعضای انجمن اتحاد سران اقوام و عشایر استان خوزستان، با تکیه بر ریشه‌های عمیق فرهنگی، تاریخی و هویتی ملت بزرگ ایران، و در جایگاه نمایندگان اقوام اصیل و ریشه‌دار این مرز و بوم، تحریف عامدانه و نابخردانه نام خلیج فارس توسط مقامات آمریکایی را شدیداً محکوم می‌نماییم.

خلیج فارس، نه صرفاً یک نام، بلکه سندی زنده از هویت تاریخی، تمدنی و ملی مردمانی است که قرن‌ها در ساحل آن زیسته، فرهنگ آفریده و از تمامیت ارضی خود با جان و دل دفاع کرده‌اند. هرگونه تلاش برای تحریف این حقیقت مسلم تاریخی، نه تنها بی‌ثمر، بلکه موجب بی‌اعتباری و زوال اخلاقی کسانی است که خود را مدافع ارزش‌های بین‌المللی می‌دانند، اما آشکارا اصول اولیه تاریخ‌نگاری و احترام به فرهنگ ملت‌ها را زیر پا می‌گذارند.

در طول سده‌ها، نام خلیج فارس در ده‌ها سند، نقشه و اثر معتبر جهانی ثبت شده و از سوی نهادهای بین‌المللی، از جمله سازمان ملل متحد، به رسمیت شناخته شده است. اقدام اخیر دولت ایالات متحده، نه یک اشتباه دیپلماتیک، بلکه حرکتی عامدانه و سیاسی با هدف برهم زدن ثبات منطقه و تحریک احساسات ملت‌های منطقه است.

ما به عنوان صدای اقوام و عشایر غیور استان خوزستان، اعلام می‌داریم که خلیج فارس، بخش جدانشدنی هویت تاریخی ایران زمین است و هیچ قدرتی در جهان توان زدودن این حقیقت را ندارد. از جامعه جهانی، نهادهای فرهنگی و سیاسی مستقل انتظار داریم در برابر این تحریف آشکار موضعی شفاف، قاطع و اصولی اتخاذ نمایند.

ما با اتحاد و همبستگی، ایستاده‌ایم تا در برابر هرگونه تحریف و تحقیر هویتی مقاومت کنیم؛ چرا که باور داریم:

تاریخ را نه قدرت‌ها، بلکه حقیقت‌ها می‌سازند.

 

با احترام،

انجمن اتحاد سران اقوام و عشایر استان خوزستان

تاریخ: هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*