دادستان چرام:در هفت ماه گذشته هیچ گونه نزاع دسته جمعی در این شهرستان وجود نداشته زیرا با عملکرد قضایی آن دسته از افرادیکه به نزاع های دسته جمعی روی می اوردند پشیمان شده اند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان از چرام،دادستان چرام با اشاره به نقش مهم قوه قضائیه در اجرای عدالت اسلامی گفت: وظیفه اصلی قوه قضائیه اجرای عدالت است وپیشگیری از انواع وقوع جرم در این شهرستان اولویت اصلی دادستانی خواهد بود.
احمد مولایی روز چهارشنبه به مناسبت هفته قوه قضائیه در نشست خبری با اصحاب رسانه در دادگستری چرام با اشاره به کاهش ورودی پرونده هادر سال 94 نسبت به سال 93 افزود: راهکارهای لازم برای پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار دادستانی است.
وی بابیان اینکه در5جرم اولی که دراین شهرستان انجام می شود توهین به اشخاص نسبت به سایرجرم هااماربیشتری دارد گفت ازظرفیت های شورای حل اختلاف ومشاوره هایی که درکلانتری وهمچنین ریش سفیدان ومعتمدان برای کاهش این اماراستفاده حداکثری خواهیم کرد.
دادستان چرام نزاع دسته جمعی در شهرستان چرام در سال های گذشته را یک معضل دانست و اظهارکرد: در هفت ماه گذشته هیچ گونه نزاع دسته جمعی در این شهرستان وجود نداشته زیرا با عملکرد قضایی آن دسته از افرادیکه به نزاع های دسته جمعی روی می اوردند پشیمان شده اند.
مولایی تامین امنیت و آرامش را از دیگر اولویت های داستانی ذکر کرد و گفت: همکاری مردم در رعایت حقوق شهروندی در تامین امنیت جامعه نقش مهمی دارد.
وی با تاکید بر برخورد جدی دادستانی با افرادی که به حقوق بیت المال و دیگران تعرض می کنند بیان کرد: دادستانی در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
وی با اشاره به پرونده حفاری های غیر مجاز در بخش سرفاریاب بیان کرد: در این راستا چهار نفر دستگیر و بازداشت شدند وپرونده هایی نیز درحال بررسی است ونتیجه هم به اطلاع عموم خواهدرسید.
وی به پرونده های زمین خواری ومنابع طبیعی اشاره کرد و گفت:دراین خصوص 7مورد قلع و قمع درخت در منطقه جوخانه انجام شده و2پرونده هم در طسوج تعیین تکلیف شده و بزودی اجرا میشود. دادستان چرام با اشاره به نگهداری احشام در شهر چرام افزود: تدابیر لازم برای خروج احشام از شهر چرام با همکاری شهرداری و شبکه بهداشت و دامپزشکی اندیشیده شده و بعضی از مردم باید به فرهنگ شهرنشینی احترام بگذارند.
وی به توزیع کنندگان موادمخدرنیز اشاره ای کرد و تاکید نمود:ضمن شناسایی بزودی با انها برخورد می نماییم.
مولایی باردیگر ازمردم خواست درزمینه استفاده ازاسلحه درمراسم های عزا و شادی خودشان همه جوانب را رعایت کنند و بدانند دستگاه قضا با هنجارشکنان برخورد سختی خواهدداشت.