به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
31249
تاریخ انتشار: 1395/04/06 23:04
درخواست فرماندار شادگان؛
.

عصرجهان:جلسه ی ساماندهی آرد و نان شهرستان با حضور بهروز فرج اللهی فرماندار شادگان، شیخ مجید ناصری نژاد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، حسین پور مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان، مسئولین ادارات و دستگاهها، دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی، خنافره و دارخوین بمنظور بررسی مسائل و مشکلات آرد و نان شهرستان و چونگی توزیع ارد و نان  در محل سالن ابن سکیت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
بهروز فرج اللهی فرماندار شادگان در این جلسه ضمن خیر مقدم به حاضرین بر ضرورت افزایش سهمیه آرد شهرستان تاکید کرد و گفت: شهرستان شادگان از جمعیت 160 هزار نفری ، 100هزار نفر در روستاها زندگی می کنند و در روستاها نان قسمت بیشتری از سبد غذایی نسبت به شهرنشینی دارد و از مدیر کل غله استان خوزستان خواست که سهمیه سالانه آرد شهرستان را افزایش دهد.
وی در ادامه جلسه با توجه به فعال بودن بندر شادگان و حضور تجار در شهرستان و همچنین مراجعه شناورهای مختلف به این بندر گفت: درصد جمیعت شناور در شهرستان افزایش پیدا کرده  و  می بایست سهمیه شناور علاوه بر جمعیت شهرستان با لحاظ درصد جمعیتی افزایش داشته باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در راستای ارائه نان با کیفیت مطلوب به شهروندان  باید نظارت و کنترل  بیشتر کارخانه های آرد صورت گیرد .
گفتنی است: در پایان جلسه از فعالیت های اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان شادگان در سال 94 تقدیر بعمل آمد.

ارسال کننده خبر/ ناصر حکیمی

برچسب ها:
شادگان ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*