به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
31417
تاریخ انتشار: 1395/04/12 22:19
یاداشتی خطاب به رئیس صندوق توسعه ملی؛
باتوجه به سابقه چندین و چند ساله به عنوان یک شخصیت ملی فقط نام شما در منطقه هست و فقط نام شما را یدک می‌کشد

عصرجهان/سید محسن موسویان معظم
بسم الله الرحمن الرحیم

«تِلْکَ الدَّارُ الْآخِرَهُ نَجْعَلُ‌ها لِلَّذِینَ لا یُرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَهُ لِلْمُتَّقِینَ»
(ما، نجات و سعادت در) آن سراى آخرت را (تن‌ها) براى کسانى قرار مى‌دهیم که خواستار برترى و فساد در زمین نباشند و سرانجام، (رستگارى) از آن پرهیزکاران است. 《 «۸۳» سوره قصص 》
جناب آقای سید صفدر حسینی
رئیس و عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی
سلام علیکم:
پس از سالیان دراز بالاخره نام شما سراسر استان کهگیلویه وبویراحمد را فراگرفته و از آنجایی که اخیراً گفته‌ها حاکی از حقوقهای نجومی در بین آحاد ملت رواج و بعضاً نقدهایی در پی دارد و در این بین شما نیز به سهم خود در این خطای محرز شریک بوده و باتوجه به اینکه وابستگی شما به قوم لر در استانهای کهگیلویه وبویراحمد و خوزستان غیرقابل انکار است لذا ترجیح دادم ارتباط بین لر زبانان و شما را کمی تشریح کنم.
باید توجه کرد که غیرت، شجاعت و عشق دفاع از نظام اسلامی برای قوم لر در سراسر ایران اسلامی بر هیچ کس پوشیده شده نیست و تایید آن خون شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی است که صدالبته شما با این مقوله بیگانه‌ای، همچنین انقلابی که با نام همت‌ها، باکری‌ها، مطهری‌ها، بهشتی‌ها، پرواز‌ها، پذیرش‌ها و…. آغاز شد و به کام شما در حال عبور است جایی برای همدلی ما و شما نگذاشته و شفاف باید عرض کنم خدمت شما و تاکید می‌کنم که افتخار لرزبان‌ها در بیگانگی با شما و امثال شماست.
اما در این بین حامیانی از خارج از استان کهگیلویه و بویراحمد به نام مردمان استانهای لر نشین خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد برای شما هزینه می‌کنند و این بدور از انصاف است که وقتی شما برای نمونه یکبار بصورت نمادین هم که باشد به درد دلهای مردم کهگیلویه‌ای که همینک ظرفیت محرومیتشان صرفاً بخاطر مسئولین محافظه کار و منفعت طلب اشباع شده گوش نکردید و دلهایی که برایتان تپیدند و آن هنگام دستهایی که شما در فکرتان هم نمی‌گنجید برای موفقیتتان به دعا بلند شدند صرفاً بخاطر تکبرتان نادیده گرفتید و غافل از مردمی همانند مردم سیلاب کلوار، دشتک، موردراز، سردو و… که سالیانه به واسطه مسائل ابتدایی مانند راه‌های ارتباطی، عدم پزشک متخصص و بعضاً درمانگاه جهت کمکهای اولیه و همچنین مواردی که از وظایف اولیه مسئولین تامین آب شرب آن‌ها بود و سالانه مرگ و می‌ر‌ها و بیمارهایی را به دنبال دارد و اما حضرتعالی از نفوذ خود در رابطه‌ها استفاده نکرده‌اید و ثروت اندوزی شما را غافل از استفاده مفید و مثمرثمر این رابطه‌ها کرده و این درحالی بود که اکثر مسئولین از هر استانی با هر زبانی در هر مصندی در سطح کلان از هیچ کمک و تلاشی در استفاده از این رابطه‌ها در مسیر ضابطه‌ها برای مردمانشان دریغ نکردند و اما شما کوتاهی کردید همچنین در کش و قوس فیش‌های نجومی حضرتعالی به جای عذرخواهی از مردم شایسته کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان دنبال توجیه و پاک کردن صورت مسئله رفتید که این نیز به ارتباط شما با لرزبان‌ها و هم ولایتی‌هایتان لطمه خواهد زد و عملکرد شما باتوجه به توصیفات اینجانب از لر‌ها با خط و مش لر‌ها مغایرت دارد.
فالحال باتوجه به سابقه چندین و چند ساله به عنوان یک شخصیت ملی فقط نام شما در منطقه کهگیلویه هست و حوزه ذکر شده فقط نام شما را یدک می‌کشد و چه بسا معیشت مردم سیلاب کلوار تا چند فرسخی همانند آوارگان هست. و شما با تکیه دادن بر صندلیتان با تکه کلامهایی همچون عشایر غیور از آن‌ها هزینه می‌کنید و اما قدم از قدم برای عشایر غیور برنداشته‌اید و از دغدغه و مشکلات آن‌ها در مجامع و محفلهای ملی سخنی نگفته‌اید.
جناب آقای حسینی قانونا و شرعا به مردم ایران علی الخصوص لر زبانهای دو استان ذکر شده بدهکارید، شرعا بخاطر هزینه کردن از لر زبان‌ها و قانونا بخاطر فیشهای حقوقیتان و همچنین تسهیلات بانکی که می‌باست به مناطق محروم می‌دادید اما علاوه بر عدم پیگیری این تسهیلات سهم کاذب خود را به مبلغ سیصد میلیون به نرخ سود ۳% برداشت نموده‌اید در صورتی که در استان کهگیلویه و بویر احمد بیش از ۵۰۰ طرح راکد در انتظار تسهیلات بانکی در بانک‌ها و ادارات پرسه می‌زند و محرومیت اندر محرومیت شده است و این عادلانه نیست و دور از ذهن و انصاف است.
جوهر قلم ظرفیت ناگفته‌های دل رنجور اینجانب را ندارد، علی‌ای حال امیدوارم جسارت به خرج داده و قدمی برای همدلی برداشته و استعفا دهید شاید اولین قدم شما در ارتباط بین ما و شما موثر باشد.


*کهگیلویه محروم- مسئول جوانان حزب موتلفه اسلامی شهرستان کهگیلویه
۱۳۹۵/۴/۱۲



بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*