به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
31525
تاریخ انتشار: 1395/04/16 03:01
با حكم معاون وزیر نفت و مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي، مسئولیت برنامه ريزي، هدايت و نظارت بر «مسئوليتهاي اجتماعي» در منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي به مدیرعامل سازمان منطقه ویژه واگذار شد.

به گزارش جلال کاووسی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان،شرکت ملی صنایع پتروشیمی، امور مربوط به مسئولیت اجتماعی شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را به این سازمان واگذار کرد.


مرضیه شاهدایی در حکم خود خطاب به مدیرعامل سازمان منطقه ویژه آورده است: نظر به ارتباطات و تعاملات آن سازمان با شرکتهای مستقر در منطقه ویژه از یک طرف و دستگاهها، سازمانها، موسسات، ادارات و ارگانها از سوی دیگر، و با عنایت به اینکه مسئولیت های اجتماعی، بخشی از وظایف ذاتی آن سازمان می باشد، لذا برای برنامه ریزی، هدایت و نظارت صحیح بر اینگونه فعالیتها، راهبری مسئولیتهای اجتماعی در منطقه به آن سازمان واگذار می شود.
امید است با برگزاری جلسات منظم و تعامل و همکاری با مدیران عامل شرکتهای مستقر در منطقه در اشاعه و ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی به ویژه در زمینه های زیست محیطی موفق و موید باشید.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*