همکاری کارکنان رسمی و قراردادی تمام وقت این نهاد در سطح استان ها و شهرستان ها با ستادهای تبلیغاتی کاندیداها به هر نحو ممنوع بوده است
پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان/محمد شیخ ویسی
بر اساس احکامی از سوی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) روسای کمیته امداد مناطق ۱ و ۲ تغییر کردند.
بنا به همین گزارش علیرضا نجفی رئیس کمیته امداد منطقه دو بویراحمد جای خود را ولایتیفر داد و قبادپور جایگزین سید محمدرضا دستفال رئیس کمیته امداد منطقه یک شد.

کبنا به نقل از علیرضا نجفی مدیر سابق کمیته امداد منطقه دو شهرستان بویراحمد نوشت: بنده جانباز هستم و تقریبا ۴ ماه به بازنشستگیام باقی نمانده که به دلیل مسایئل سیاسی اینگونه بابنده برخورد کردند.
وی با تاکید بر اینکه شورای ارزشیابی کاملا خطی و جناحی عمل میکند، گفت: دلیل عزل بنده و رئیس منطقه یک شهرستان بویراحمد حمایتمان از غلام محمد زارعی بود.
نجفی با بیان اینکه مدیرکل جدید کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد شناخت کامل از کارمندان ندارد و نظر شورای ارزشیابی را مدنظر قرار می دهد، گفت: متاسفانه اعضای شورای ارزشیابی کمیته امداد که به لحاظ فکری وابسته به جریان جبهه پایداری هستند اینگونه با ما برخورد کردند.
وی ادامه داد: جناب مهندس فتاح همواره در تمامی سخنان خود تاکید داشتند که کمیته امداد سیاسی نیست و نباید کسی حزبی عمل کند ولی متاسفانه در کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد خط و جناحی عمل شده به گونهای که وقتی سیاست کلی سازمان را به مدیرکل گوشزد کردم گفت «من مستقل تصمیم میگیرم و کاری به کسی ندارم».
نجفی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه از لحاظ اخلاقی و رفتاری و اداری از کارمندان نمونه بودم، گفت: متاسفانه هنوز دلیل عزل بنده و دیگر همکاران روشن نیست چرا که آقایان خودشان سیاسی عمل کردند و ما را به خاطر حمایت از نماینده خود و شکست تاریخی اصولگرایان اینگونه در روزهای پایانی زمان بازنشستگی برخورد کردند.
وی تصریح کرد: نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا موضوع را از طریق مهندس فتاح پیگیری کردند و زارعی در دیدار با فتاح تاکید کرد چرا در نهادی که نباید خط و جناحی عمل شود با برخی از کارکنان اینگونه برخورد شده است.
نکته: گلایه آقای نجفی به لحاظ اینکه گفت تقریبا ۴ ماه به بازنشستگیام باقی مانده بود به لحاظ اخلاقی قابل توجه بود گرچه در چنین مواردی معمولا حق مدیریت در حکم بازنشستگی با تدبیر مدیر افزود می شود.
اما نکته اساسی این است که جناب آقای نجفی مدیر سابق کمیته امداد منطقه دو بویراحمد مگر جنابعالی اطلاع نداشتید براساس بخشنامه ستاد مرکزی کمیته امداد(لینک خبر) تذکر داده شده بود که" رئیس کمیته امداد، همکاری کارکنان رسمی و قراردادی تمام وقت این نهاد در سطح استان ها و شهرستان ها با ستادهای تبلیغاتی کاندیداها به هر نحو ممنوع بوده و بر ضرورت عدم بهره گیری از عنوان کمیته امداد توسط نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی جهت جلوگیری از بروز هرگونه شائبه دخالت کمیته امداد در فرآیند انتخابات تاکید شده است"
و حراست کمیته امداد مکلف شده است با همکاری ادارات کل حقوقی و بازرسی این نهاد، افراد خاطی را شناسایی و به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان معرفی نماید.
جناب آقای نجفی با توجه به سخنان آشکار و صریح شما مبنی بر حمایت از غلامحمد زارعی در طول انتخابات و به استناد بخشنامه فوق الذکر برکناری شما قانونی و صحیح بوده است. باید بررسی گردد که حمایت شما از کاندیدای مورد نظرتان صرفا حمایت مادی معنوی شخصی بود و یا در این راستا از امکانات دولتی و یا نام و نشان کمیته امداد هم استفاده نمودید. که در صورت محرز شدن استفاده از امکانات دولتی علاوه بر عزل باید در هیات تخلفات اداری به موضوع رسیدگی گرد