به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
32258
تاریخ انتشار: 1395/05/05 13:41
نماینده پیشین شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی به سخنان علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره امام جمعه و شهرستان بهمئی واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان،  حجت الاسلام افروغی امام جمعه شهرستان بهمئی ماه های گذشته در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با گلایه از وضعیت فرهنگ در کشور گفت:وزارت ارشاد یا پسوند اسلامی را بردارد که تکلیف مسلمانان و مومنین مشخص شود یا در راستای سیاست های ولایت،دین،امام راحل و سیاست های نظام تلاش کند.
افتضاحاتی که اخیرا رخ داده و فیلمی که به تازگی اکران شده و مجوز آن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شده [این یک فیلم مستهجن است]،(اینجا کلیک کنید)که این صحبت به مذاق وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خوش نیامد و جنتی را به  واکنش واداشت.


علی جنتی در سومین اجلاس مدیران کل ارشاد استان های سراسر کشور در هتل انقلاب گفت: از ائمه جمعه و دلسوزان جامعه ( که می دانم اگر گاهی نکته ای اعلام می کنند تنها از سر دلسوزی است و اگر گاهی نظرهایی اعلام می کنند علتش باور کردن خبرهایی است که در برخی سایت ها هست) می خواهم کمی تحقیق کنند که آیا خبر درست هست یا نه و بعد اظهار نظر کنند. گاهی امام جمعه ای در شهری که اصلا در نقشه با ذره بین باید پیدایش کرد در خطبه هایش گفته که عنوان «اسلامی» وزارت ارشاد را باید برداشت.(اینجا کلیک کنید)
حجت الاسلام سید علی محمد بزرگواری نماینده پیشین شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با صدور جوابیه ای به این سخنان علی جنتی وزیر ارشاد دولت تدبیر و امید واکنش نشان داد که متن این جوابیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای علی جنتی سلام علیکم
سخنان سخیف و کودکانه شما را در سایت ها و فضای مجازی نسبت به جغرافیای مردم شریف وغیرتمند و ولایتمدار شهرستان بهمئی مشاهده کردم و خیلی تاسف خوردم کسی مانند شما که منتسب به حضرت آیت الله جنتی هستید چرا گلایه خودت را نسبت به امام جمعه محترم آن دیار شهید پرور به مردم و سرزمین دلاور خیز آنان منتسب نمودید.
ولی وقتی به یاد آوردم که در اول صدارت شما در وزارت ارشاد به شما یاد آوری کردم که شما فرزند یک شخصیت بسیار عزیزی برای ملت ما به نام آیت‌الله جنتی هستید و باید برای پیشرفت فرهنگ ناب و انقلاب اسلامی خط و مشی پدر گرامیتان را انتخاب کنید نه اینکه از امثال هاشمی رفسنجانی پیروی کنید ولی شما در جواب و درخواست بنده فرمودید پدر معنوی و روحانی من آقای هاشمی رفسنجانی است.
الان هم بنده چون خط و مشی سیاسی و فکری شما را می دانم هیچ گلایه ای ندارم ولی سریعا از شما می خواهم یک مطالعه مختصری در باره مردم عزیز بهمئی داشته باشید و از این مردم شریف عذر خواهی نمایید.
تاسف دیگری نسبت به شما دارم که این قدر آگاهی شما ضعیف است که نمی دانید مدیرکل ارشاد اسلامی استان ما یکی از فرزندان رزمنده و جانباز خطه رزمنده خیز بهمئی می باشد که باید این عزیز پا به پست دنیوی خود می زد و در همان جلسه از سرزمین شهید پرور بهمئی دفاع می کرد.
تاسف دیگرم این که در مجلس شورای اسلامی نیستم که با سوال و استیضاح امثال شما جواب در خور شان آن مردم شریف داده شود.
والسلام
سید علی محمد بزرگواری
تاریخ ۵/ ۵/ ۱۳۹۵

برچسب ها:
بهمئی ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان


مردم اگاهن
|
Iran
|
1395/05/06 08:17
  +0

  -0
پاسخ
جناب اقای عدل هاشمی شما که تو حرفات خودتو متعلق به بهمیی خواندی پس چراساکتی؟؟؟؟جنتب اقای دهبانی مدیرکل متاسفم؟؟؟؟ و جناب اقای حاج قادر اشنا و. بقبع دوستانی که در وزارت خانه ایشون کار میکنین....متاسفم برای تک تک شماها که یادتان رفت از کجا رشد کردینو به کجا رسیدین...لطفا نشر دهید
بهمیی بی صحاو
|
Iran
|
1395/05/06 08:37
  +0

  -1
پاسخ
جناب بزرگواری اکنون هیچ سمتی در کفالت قیمومیت و وکالت بهمیی ندارند و نیازی به این واکنش نبوده و دخالت انتخاباتی در حوزه بهمیی عواقب ناخوشایندی در پی خواهد داشت . بهتر است امامان جمعه حرمت تریبون را رعایت نمایند .
هنوز زخمهای چماق لری بزرگواری فراموش نشده که اینبار هم مسلک ایشان افروغی فوران نمودند . وامصیبتا
پاسخ ها
پاسخ
|
Iran
|
1395/05/06 10:56
  +0

  -0
معلومه آدم نوکر صفت و پاچه خواری و گرنه کجا نظات بزرگواری دخالت انتخاباتی است.بعد بزرگواری نشان داد به نسبت برخی نسبت به بهمئی عرق خیلی بیشتری دارد.جریان حمایتش از حاجی حیدر بهمئی و یا بحث دو هزار نفت را در مجلس به یاد دارید
بهمیی بی صحاو
|
Iran
|
1395/05/06 13:17
  +0

  -1
پاسخ
بگو چماق بردار برو وزارت ارشاد /بزرگواری یک شخص جناح باز هست که طرفداریش هم بدرد بهمیی نمیخوره متاسفانه هنوز بهش فکر میکنیم از خودمون بدمون میاد

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*