آخرین اخبار در ایتا و وات ساپ

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
322623
تاریخ انتشار: 1404/08/08 10:58
خواهشمندیم به این مطالبه عمومی ملت بهمئی در کمترین زمان ممکن ترتیب اثر دهید و اقدامات لازم را برای ایمن‌سازی این جاده‌های خطرناک انجام دهید.

پایگاه خبری عصرجهان؛  پیام دریافتی مخاطبان
مسئولین محترم ذی ربط:

جاده از سه‌راهی قلات تا سه‌راهی سیدصفی و همچنین مسیر گچ بلند، قبرستان جدید تا گودبَن و خروجی شهرستان به طرف تنگ ماغر، همچنان حوادث ناگوار و خطرناک را تجربه می‌کند. تاکنون جوانان زیادی به کام مرگ رفته و خانواده‌هایی داغدار شده‌اند.
آخرین قربانی این جاده، جوانی است که به چهلمین روز وفاتش نزدیک می‌شویم. بارها در همین گروه درباره خطرات این جاده حادثه‌ساز نوشته‌ایم و فریاد زده‌ایم، اما متأسفانه فریادرسی نیست.
خدای ناکرده، آیا باید منتظر باشیم که بار دیگر خون انسان بی‌گناهی در این جاده ریخته شود؟ با صدای خواننده باقر عیوضی و دیگرانی چون او، همه باید بیدار شویم!
خواهشمندیم به این مطالبه عمومی ملت بهمئی در کمترین زمان ممکن ترتیب اثر دهید و اقدامات لازم را برای ایمن‌سازی این جاده‌های خطرناک انجام دهید.
سلامت و ایمنی شهروندان باید در اولویت قرار گیرد و انتظار داریم با همکاری همه نهادها، تغییرات لازم به سرعت ایجاد شود.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*