آخرین اخبار در ایتا و وات ساپ

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
322625
تاریخ انتشار: 1404/08/08 20:54
شخصاً هنوز حتی یک بار نتوانسته‌ام از بیمه دانا استفاده کنم؛ یا سامانه قطع است و یا قراردادی با مراکز درمانی ندارند.

*پایگاه خبری عصرجهان؛پیام دریافتی از مخاطبان*
بیمه دانا برای فرهنگیان بازنشسته به نظر می‌رسد بلااثر و بلافایده شده است. هر دو وزارت رفاه و آموزش و پرورش باید اندکی به حال و روز نزار فرهنگیان بازنشسته در زمان مراجعه به مراکز درمانی توجه کنند.
شرکت‌های بیمه‌ای که خدمات آنلاین ارائه نمی‌دهند، به خوبی می‌دانند که چه  مشکلاتی را برای بیمه‌گذاران ایجاد می‌کنند و چه منافعی برای خود کسب می نمایند


شخصاً هنوز حتی یک بار نتوانسته‌ام از بیمه دانا استفاده کنم؛ یا سامانه قطع است و یا قراردادی با مراکز درمانی ندارند.
جالب این است که درمانگاه فرهنگیان اهواز نیز در مراجه دیروز اعلام کرده است که قرارداد ندارند و فعلاً تمدید نشده است.
این مشکلات نه تنها موجب نارضایتی فرهنگیان بازنشسته می‌شود، بلکه به سطح خدمات درمانی و بهداشتی آن‌ها آسیب می‌زند.
این وضعیت نیاز به توجه و اقدام فوری از سوی مسئولین دارد تا مشکلات بیمه‌ای فرهنگیان بازنشسته حل شود و آنان بتوانند به خدمات درمانی مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند. امید است که مسئولان مربوطه اقداماتی مؤثر برای بهبود این شرایط انجام دهند.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*