به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
32317
تاریخ انتشار: 1395/05/06 22:15
در این بازدید شهردار،مدیر روابط عمومی شهرداری و دو نفر از اعضای شورا شهر حضور داشتند

به گزارش فیروز بیگلری خبرنگار عصر جهان  از ایذه ، امروز ظهر مهندس هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی از پروژه های شهرداری ایذه بازدید کرد .
در این بازدید که مهندس انوشیروان بهرامی شهردار، مجتبی محمدی مدیر روابط عمومی شهرداری، مهندس ایمان داوودی و یوسفعلی سواری از اعضای شورا شهر حضور داشتند نماینده مردم ایذه از چگونگی احداث پارک 22 هزار متری و کانال سیل برگردان حد فاصل بلوار زاگرس تا کوچه صالح را از زبان شهردار ایذه جویا شد.
بهرامی شهردار ایذه در خصوص کمک از طریق مقامات استانی و کشوری در راستای کمک مالی و دادن تسهیلات لازم به شهرداری خبر داد در ادامه نیز خادمی نماینده ایذه  هم آمادگی خود را در راستای همکاری و تلاش در راستای کمک به شهرداری اعلام کردند .
گفتنی است؛ با احداث کانال سیل برگردان مشکلات چندین ساله اهالی برخی از کوچه های خیابان حافظ جنوبی در هنگام فصول بارندگی حل خواهد شد.


بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان


رضا
|
Iran
|
1395/05/07 17:42
  +0

  -0
پاسخ
به نظر من ضعیف ترین نا کارآمدترین دوره شورای شهر ایذه همین دوره میباشد .

ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*