سرپرست آموزش و پرورش شهرستان بهمئی: در کمتر از چهار ماه؛ سومین چمن مصنوعی مدارس شهرستان آماده افتتاح شد
به گزارش پایگاه خبری عصر جهان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بهمئی، زیرسازی چمن مصنوعی آموزشگاه اسماعیلی تبار شهر لیکک انجام شد.
حاتم بزمه سرپرست آموزش و پرورش شهرستان در این خصوص گفت: در راستای تحقق کمک به توسعهی زیر ساخت های فرهنگی، آموزشی و شاداب سازی محیط، مدارس تعطیل نشده است.

وی افزود: به همت دولتمردان دولت انقلابی و پای کار دکتر پزشکیان و مدیران جهادی که خستگی برای آنها معنایی ندارد و نگاه ویژهی رئیس جمهور محترم به آموزش و پرورش و پیگیری مستمر مدیرکل محترم جناب آقای دکتر رضایی امروزه زیرسازی سومین چمن مصنوعی از اول دوره ی مدیریتی اینجانب در طول چهار ماه در مدرسه ابتدایی اسماعیلی تبار به مرحله اجرا در آمد.
بزمه ادامه داد: هزینه ی خرید چمن این آموزشگاه به حساب شرکت سازنده واریز و به زودی آماده ی افتتاح و بهره برداری برای دانش آموزان عزیز خواهد بود.
سرپرست آموزش و پرورش شهرستان در پایان گفت: امیدوارم خیرین مدرسه ساز و اولیاء گرانقدر دانش آموزان، ما را در امر زیباسازی محیط کلاس درس و مدرسه همکاری و همراهی کنند و به شعار دولت (به ساز مدرسه بساز مدرسه )تحقق داده و برای مقابله با آسیب های اجتماعی و فراهم کردن محیط آرام و شاد، زمینهی رشد علمی – آموزشی فراهم گردد
