به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
323369
تاریخ انتشار: 1405/03/23 03:11
سید یوسف موسوی سندرونی با تصمیم اعضای هیات مدیره موسسه فرهنگی ورزشی صنعت‌نفت آبادان همچنان بعنوان مدیرعامل این موسسه باقی ماند.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان و به نقل از پورتال باشگاه، رصنا، جلسه اعضای محترم هیات مدیره موسسه فرهنگی ورزشی صنعت‌نفت آبادان روز پنجشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۵ در تهران جهت اتخاذ تصمیمات جدید برگزار شد.

در پایان این جلسه تصممیات ذیل اتخاذ گردید:
۱- از زحمات و تلاشی‌های جناب آقای سید یوسف موسوی سندرونی شد و با توجه به عملکرد درخشان نامبرده استمرار فعالیت بعنوان مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره موسسه به تصویب رسید.
۲- آقایان علی شریفی بعنوان رئیس، بهرام جمالی نایب رئیس و ناصر مطلق بعنوان عضو کمیته فنی انضباطی منصوب شدند.
۳- آقای غلامرضا خلیفه با توجه به سوابق و تجارب از بین سه گزینه مورد بررسی بعنوان مدیر آکادمی فوتبال موسسه متصوب گردید، نامبرده دارای مدرک مربیگری A آسیا، مدرس رسمی فدراسیون فوتبال و سرمربیگری تیم‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان و امیدهای صنعت‌نفت آبادان است.
۴- با توجه به عملکرد درخشان و رضایت از آقای سید سیروس پورموسوی با تقاضای استعفای نامبرده مخالفت و نظر به تعهد قراردادی در فصل آینده ضمن حمایت قاطع از ایشان مقرر شد در جلسه آتی هیات مدیره برنامه‌‌های جامع جهت حضور مقتدرانه در مسابقات فصل آینده را ارائه نماید.
۵- مقرر گردید منطبق به دستورالعمل های ابلاغی فدراسیون فوتبال نسبت به ساماندهی کانون هواداران اقدام و در جلسه آتی هیات مدیره بر اساس شاخص و معیارهای اجتماعی، فرهنگی و انضباطی گزینه‌های پیشنهادی مورد بررسی و رئیس و اعضای کانون هواداران معین و منصوب شوند.
۶- مقرر گردید منطبق به دستورالعمل های فدراسیون فوتبال کانال‌های هواداری فعلی که بدون مجوز از موسسه فعالیت می نماید با توجه به مواد ۴۰ و ۴۱ قانون ثبت لگو(برند) موسسات و شرکت‌ها به کمیته انضباطی به منظور پاسخگویی و رسیدگی دعوت به عمل آید.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*