به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
323475
تاریخ انتشار: 1405/04/14 22:47
حاج «محمد (شمس‌الله) جشنی»، مداح و ذاکر اهل بیت (ع) و از مدیران صنعت نفت، در پی وقوع سانحه‌ی رانندگی در محور بهبهان به اهواز به دیار باقی شتافت

إنا لله وإنا إليه راجعون.

به گزارش پایگاه خبری عصرجهان، در ماه خون و قیام، حاج «محمد جشنی»، مداح و ذاکر اهل بیت به دیدار معبود شتافت.

حاج «محمد (شمس‌الله) جشنی» پس از عمری مجاهدت در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و صنعت نفت، در پی وقوع سانحه‌ی رانندگی در محور بهبهان به اهواز (جنب روستای کُهله) جان باخت و به دیدار حق شتافت.

حاج «محمد جشنی» از بانیان و حامیان مناسبت‌های مذهبی، خاصه ماه محرم بود. در آخرین دیدارمان در مسجد حضرت ابوالفضل عباس (ع) روستای اسلام‌آباد، در شب عاشورا نشستی ترتیب دادند تا مراسم اربعین حسینی را امسال باشکوه‌تر از گذشته برگزار کنیم.

حاج محمد جشنی که سال‌ها در مسجد مداح و ذاکر اهل بیت بود و «نوای یاحسین» سر می‌داد، فعالیت در صنعت نفت را با طی کردن هنرستان‌های فنی شرکت نفت آغاجاری آغاز کرد و در مدت فعالیت در صنعت نفت، عهده‌دار سمت‌های رئیس اداره خدمات شرکت نفت آغاجاری، مدیر فرهنگی شرکت ملی نفت ایران، و مدیر روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران بود. به هنگام حادثه نیز در سمت رئیس اداره آموزش شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مشغول خدمت بود.



کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*