به کانال ما در ایتا ملحق شوید

 

آی دی «پایگاه خبری عصرجهان» در «ایتا» و سایر شبکه های اجتماعی -به کانال ما «ملحق» شوید
asrejahan@

اخبار عمومی
اعلام وصول 2
 
 
 
42542
تاریخ انتشار: 1395/05/18 09:07
آئین تودیع و معارفه فرمانده سابق و جدید پایگاه مقاومت شهید مطهری شهرداری بندر ماهشهر برگزار شد

به گزارش جلال کاووسی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی عصر جهان، مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید پایگاه مقاومت شهید مطهری شهرداری بندرماهشهر با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرماهشهر، شهردار، رییس شورای اسلامی شهر- معاونان و مدیران و شهرداری- فرماده بسیج  و ادارات شهرستان ، در محل شهرداری بندرماهشهر برگزار شد.


بنا به همین گزارش این مراسم که ابتدا با تلاوت قرآن مجید آغاز شد سپس مهندس غلامحسین کمایی شهرداری، طی سخنان خیرمقدم به مدعوین، گفت: باید تفکر بسیج را در شهرداری و ادارات دیگر توسعه بدهیم و تفکر بسیجی خود کفایی را در سرلوح کاری خود قرار بدهیم.
کمایی خاطرنشان کرد رمز موفقیت هرکاری روحیه ایثارگری است که این امر بزرگ در تفکر و روش بسیج در مرتبه بسیار بالایی قرار دارد.
 ایشان در پایان سخنان خود، یادآور شد باید از راه روش و زندگی و تلاش بسیجیان شهید همواره درس یاد بگیریم  و آنرا در زندگی و کار خود الگو قرار دهیم.


وی درپایان از تلاشهای فرمانده سابق پایگاه بسیج شهرداری تقدیر و تجلیل بعمل اورد. در ادامه این مراسم مهندس مجاهد نظارات رییس شورای شهر اسلامی شهر ماهشهر همچنین طی سخنان،اظهار نمود: بیداری، آگاهی میان بسیجیان زبانزد و بسیجیان آگاه به مسایل روز هستند.
 وی افزود بسیجیان جهادگر هستند و همواره روحیه شهادت طلبی داشته و در همه امور نظام مقدس جمهوری اسلامی مستمرحضور داشته و دارند.
در ادامه این مراسم سرهنگ علی شمس فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرماهشهر طی سخنانی اظهار نمود: امروزه ما در بسیج یک رسالت مهمی داریم و آن هم بالا بردن بصیرت بسیجی است و بسیج هم تفکر است و هم تشکیلات و این دو باهمدیگر توام هستند.


وی خاطر نشان کرد. بسیج کهنه نشده است و در همه دولت ها همواره زنده بوده است و در جا نمی زند و با توجه به نیاز انقلاب و نظام رو به جلو می رود. و روزگار خود را درک کرده و با آگاهی کامل در مسیر انقلاب پیش می برد. سرهنگ شمس، یادآور شد، اگر بسیجیان پشتیبان ولایت فقیه نباشد. و از آن پیرو نکنند امر عاص زمانه شکل خواهد گرفت و ما بعنوان یک سرباز بسیجی باید همواره در خدمت نظام مقدس ولایت باشیم. وی با توجه شاخصهای مهم شهرداری ، تفکر بسیجی وابعاد آنرا در شهرداری بندر ماهشهر را بسیار مهم و ارزنده داشت.


در پایان این مراسم حاج یوسف حیدری فرمانده جدید پایگاه مقاومت شهید مطهری شهرداری بندرماهشهر، طی سخنانی کوتاه، بیان داشت: هر چه داریم باید در جهت نابودی دشمنان اسلام باشد و بسیجی که در تفکر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید در بسیج شهرداری ماهشهر هم وجود داشته باشد.
همچنین حاج صبیح عبدالهی نیا فرمانده سابق پایگاه بسیج شهرداری، گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده را ارائه نمود.

برچسب ها:
شهرداری ماهشهر ؛

بیشتر بخوانید :


کانال تلگرام عصر جهان



ثبت نظر

نام*
ایمیل(اختیاری)
نظر*