هر چند آبی پوشان دیار کارون همچون فصل گذشته در خط حمله با داشتن مهاجمان کارآمد و زهرداری همچون زهیوی،بیت سعید و..تا اینجای کار7بار توپ را ازخط دروازه ی حریفان عبور داده اند دریافت 8 گل در چهار بازی زنگ خطر جدی را برای دفاع آبی پوشان خوزستانی به صدا در آورده است.نقطه ضعفی که پورموسوی باید هر چه سریعتر نسبت به ترمیم و بهبود آن در فاصله تعطیلات لیگ اقدام نماید
🔶پایگاه اطلاع رسانی عصرجهان/محمدابولیان (نوروزی)
استقلال خوزستان 2....نفت تهران 2
*گلها:علی اصغرآشوری( 36)،حسن بیت سعید(75) استقلال خوزستان، ایمان مبعلی(22)، محمدقاضی
(80)نفت تهران
*داور: اکرمی--کمکها:اسعدی ،سخندان
*اخطاریها:محمد طیبی،علی اصغر آشوری،عزت اله پورقاز(استقلال خوزستان)
*چهارچوب رقابت:هفته چهارم لیگ برترجام خلیج فارس
*محل برگزاری:ورزشگاه غدیر اهواز
*روزبرگزاری:21-امرداد
*زمان آغازبازی:20:30شب
*زمین:چمن مناسب
*تماشاگر:پانصدنفر
*ترکیب استقلال خوزستان:رافائل روبالو،حسن بیت سعید،علی اصغرآشوری(64فرشادسالاروند)،دانیال ماهینی،عزت اله پورقاز،میثم دورقی (64حسین بهرامی)،عادل طیبی،مهدی رحیم زهیوی،مهدی مومنی(68مهدی زبیدی)،دیویدفرانک سیلوا،عقیل کعبی
*سرمربی:سیروس پورموسوی
*ترکیب نفت تهران:میلادفراهانی،ایمان مبعلی،اکبرصادقی ایگورپراچیج،علیرضا عزت کرامت (80 محمد دانشگر) ،محمد قاضی ،حمیدحمدی نژاد (80رضاعلی یاری)،احمدآل نعمه ،ارسلان مطهری ،میلادشیخ فخرالدینی،آرش رضاوند( 68عباس بوعذار)
*سرمربی:علی دایی
*جریان گلها:دقیقه 22باشارژ محمد طیبی بر روی محمد قاضی در نزدیکی های خط هجده قدم آبی پوشان داور ضمن ارائه یک کارت زرد به سرگروه تیم میزبان یک ضربه ی ایستگاهی را به قرمزپوشان نفت هدیه کرد که ایمان مبعلی بازیکن ایذه ای و با تجربه ی این تیم پشت توپ قرارگرفت و با یک کاشته استادانه دروازه ی میزبان را هدف قرارداد و توانست توپ را به رغم تشخیص رافائل برزیلی به گل نخست بازی تبدیل نماید.
*دقیقه 36بازی پاس درعمق و زیبای زهیوی درمحوطه جریمه نفت به علی اصغر آشوری رسید تا وی در دهانه دروازه ی فراهانی این موقعیت مناسب را با ضربه ای محکم به زیرطاق تیم میهمان بکوبد و تور دروازه حریف را به لرزه درآورد و نتیجه را به تعادل بکشاند.
*دقیقه 75در پی ارسال بلند دیوید سیلوای برزیلی توپ در محوطه جریمه حریف به رحیم زهیوی رسید که وی ضربه ای را به قصد بازگشایی دروازه نفت زد اما با واکنش فراهانی روبرو شد که دفع ناقص گلر پرکار نفتی ها کار دست این تیم داد تا حسن بیت سعید مهاجم گلزن آبی پوشان با یک ضربه ی تمام کننده توردروازه میهمان را برای بار دوم به لرزه در آورد.
*دقیقه 80بادفع ضربه ی بازیکن نفت توسط رافائل یک ضربه ی کرنرنصیب تیم میهمان شد که مبعلی پشت توپ قرار گرفت، ارسال وی جلوی دهانه دروازه ی میزبان با اشتباه مدافعان آبی پوش همراه، که باتعقیب توپ توسط محمد قاضی مهاجم کهنه کار نفت دروازه ی استقلال برای بار دوم باز شد تا دوباره بازی به تساوی کشیده شود.این گل در حالی برای شاگردان دایی به ثمر رسید که گلر استقلال همچون گل نخست مسیرتوپ را تشخیص داده بود.

شرح بازی:در چهارچوب هفته ی چهارم رقابت های فوتبال لیگ برتر"جام خلیج همیشه فارس"تیم استقلال خوزستان در ورزشگاه غدیر و در حضور تماشاگران اندک خود به مصاف نفت تهران رفت و در حالیکه در این بازی نیاز مبرمی به هرسه امتیاز و یک پیروزی روحیه بخش خانگی داشت اما در پایان با توقف در برابراین تیم پرمهره متوقف گردید.
این نتیجه درحالی برای آبی پوشان رقم خورد که شاگردان پورموسوی هفته ی قبل در فولادشهر در برابر زرد جامگان سپاهان و عبداله ویسی مربی اسبق شان با حساب سه بر یک نخستین شکست نیم فصل را متحمل شده بودند.اما در سوی دیگر این مسابقه مهیج شاگردان دایی در نفت با گل های مبعلی در برابر پدیده به یک برد ارزشمند دست یافته بودند .هر چند آبی پوشان دیار کارون همچون فصل گذشته در خط حمله با داشتن مهاجمان کارآمد و زهرداری همچون زهیوی،بیت سعید و..تا اینجای کار7بار توپ را ازخط دروازه ی حریفان عبور داده اند اما در مقابل دریافت 8 گل در چهار بازی زنگ خطرجدی را برای دفاع آبی پوشان خوزستانی،مدافع عنوان قهرمانی فصل پانزدهم لیگ برتر به صدا در آورده است. نقطه ضعفی که پورموسوی باید هر چه سریعتر نسبت به ترمیم و بهبود آن در فاصله تعطیلات لیگ اقدام نماید تا در بازیهای دشوار و پیش رو در مقابل تیم های قدرتمندتر شاهد دریافت گلهای بیشتری از سوی حریفان نباشیم .نکته ی که هوادران و کارشناسان فوتبال دیار کارون را نگران ساخته است، همین خط دفاع متزلزل آبی پوشان خوزستانی در این فصل می باشد.