رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اندیمشک گفت:در آتش سوزی هفته گذشته در منطقه جوروند(ریت کوه) بخش الوار 451 هکتار از جنگل های منطقه آسیب دید.
عصرجهان-جنگل های بلوط در منطقه ریت کوه بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک چهارشنبه 20 مرداد آتش گرفت.این آتش سوزی با بسیج امکانات و استفاده از بالگرد پس از سه شبانه روز مهار شد.
جهانشیر سراج الدین میرقائد روز سه شنبه در نشست شورای کشاورزی اندیمشک افزود:طی چند ماه اخیر تاکنون هفت مورد آتش سوزی در الوار گرمسیری رخ داده که با تلاش دستگاه های اجرایی مهار شدند.
وی اظهار کرد:امکانات مهار آتش سوزی در منطقه باید بیشتر باشد و در این خصوص با کمبودهایی مواجه هستیم که مهار آتش سوزی را زمان بر کرده است.
معاون فرماندار اندیمشک نیز گفت:جنگل های بخش الوار گرمسیری از مهمترین سرمایه های ملی می باشند که با تمام توان و تلاش باید از آنها حفاظت کرد.
امیرحمزه بزرگی افزود:در این راستا تعامل همه ادارات و نهادها و استفاده از توان و ظرفیت دوستداران محیط زیست و اهالی منطقه ضروری است.
وی گفت: در آتش سوزی اخیر مشارکت و تعامل خوبی برای مهار آتش انجام گرفت که جای تقدیر دارد و باید راهکار لازم برای جلوگیری از تکرار چنین حوادث تلخی بکار گرفته شود.
معاون فرماندار اندیمشک در بخش دیگری کشاورزی را یکی از مهمترین فرصت های اثرگذار در ایجاد فرصت شغلی دانست و گفت:تقویت این بخش به ایجاد فرصت های شغلی و کاهش آمار بیکاری می انجامد.
غلامحسین شرافت زاده بخشدار الوار گرمسیری اندیمشک نیز از تلاش دستگاه های مختلف در مهار آتش سوزی تقدیر کرد و گفت:راه حفاظت از جنگل های بخش الوار ، پیشگیری است و در صورت فرهنگ سازی از خسارات سنگین پیش آمده جلوگیری خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک هم در این جلسه با تشریح عملکرد کلی در حوزه کشاورزی شهرستان گفت:در تابستان جاری 560 هکتار از زمین های این شهرستان به کشت حبوبات اختصاص یافته است.
سید هدایت موسوی افزود:از این اراضی 160 هکتار به کشت لوبیا ، 395 هکتار ماش و پنج هکتار زیر کشت لوبیا سبز فرنگی اختصاص یافت.
وی همچنین گفت:9 هزار هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان اندیمشک نیز زیر کشت تابستانه ذرت رفت که از این سطح هشت هکتار ذرت دانه ای و یک هزار ذرت علوفه ای هستند.
وی بیان کرد:پیش بینی می شود امسال بیش از 56 هزار تن ذرت دانه ای و 50 هزار تن ذرت علوفه ای از این مزارع برداشت شود .
شهرستان اندیمشک 56 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این سطح سالانه 600 هزار تن انواع محصولات برداشت می شود/ایرنا